no vis ono je to o tom ze vlastne clovek chce porad akurat holt nekdy neni s kym.proto mas asi pocit ze ti to nechybi ale skkusila ses zamyslet o cem sse ti treba zdalo za posledni tyden? :)
Bez sexu jsem několik let, ale že by mi to nechybělo se říci nedá. Spíše se pak při té příležitosti neudržím a pořádně se mé tělo vybouří.
bez sexu? Už skoro rok...
Ahoj. Tak ja som abstinoval asi 2 tyzdne...mozno aj 3. Vcera som si ale povedal, ze to vypustim a nahral som si to....uzstne to bolo...mozte si to pozriet v galerke
Přijde mi zajímavé, že to vydržíš bez onanie. Osobně nemám problém být dýl bez partnerky, ale ruka pro mě je jakýsi ventil stresu a den bez toho už mi vadí. U holky je to ale asi otázkou uspokojení komplexních citových potřeb. Pořád se ale divím tomu, že jsi to dřív měla často a teď ti to nechybí.
Myslím si,že mnozí zdraví jedinci bez sexu dlouho nevydrží a to bez ohledu na pohlaví. Délku půstu ovlivnuje spousta faktorů. Jak už tady zaznělo,-když jej mám denně,chci jej dále denně. Když vynechávám,strádám a nějak se to projevuje. U sebe jsem třeba postřehl větší pracovní nasazení - nejspíš se jednalo o psychický dopad půstu. Ale zásadní faktor je protějšek a touha po něm. Pokud je to o zamilování,lásce,touhy jsou určitě značně vyšší.
Krásně napsáno a naprosto výstižně :-))))
Koukám, že toto téma se sem asi nehodí. :D
Ale jo, hodí :)) Jen se asi těm, co jsou bez sexu moc nechce přiznávat...
Já jsem bez sexu asi podobně, jako ty. A i předtím velmi sporadicky a decentně - kvůli těhotenství partnerky.
Kéž by to fungovalo, jak píšeš. Čím déle to je, tím větší touha a tím vzrušivější jsou různé podněty. I já jsem určitě víc nervóznější nebo napruzenější. Sám si to dělám alespoň jednou denně, ale je to jen jakési technické uvolnění, které vydrží jen chviličku ... to psychické se nedostavuje.
Já jsem bez sexu asi podobně, jako ty. A i předtím velmi sporadicky a decentně - kvůli těhotenství partnerky.
Kéž by to fungovalo, jak píšeš. Čím déle to je, tím větší touha a tím vzrušivější jsou různé podněty. I já jsem určitě víc nervóznější nebo napruzenější. Sám si to dělám alespoň jednou denně, ale je to jen jakési technické uvolnění, které vydrží jen chviličku ... to psychické se nedostavuje.
kdybych na to měla partnera, tak na to mám taky stále chuť a sexuju od rána do večera
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak úplně nesouhlasím, my ženy sice dokážeme chuť na sex potlačit, souvisí to i s hladinou hormonů a psychickým stavem, ale vrátí se to jako bumerang s parádní razancí. Sama jsem to zažila při nemoci svého muže... vydržela jsem bez sexu 4 roky. Ale pokud je žena zdravá, pak si o to tělo řekne a to s takovou vehemencí, že kdyby to bylo na mě vidět, muži by utíkali kanálama :D. Udržet se v klidu v přítomnosti sympatického muže bylo téměř nemožné. Chce to klid, ona se ta chuť na sex zase vrátí ;) . Mrcha...
tak čtu tvůj příběh a nějak vidím svůj já nesexuji 10let přestala jsem taky s ohledem na stav manžela a z části i můj.Ale nějak to tělu začíná chybět ....

sexuální půst
někdy se to hold stává
A to jsem bez něho dřív nevydržela pomalu ani den. Řekla bych, že čím míň člověk má sexu, tím míň ho i potřebuje. Protože já už na to nemám chuť a dřív jsem na to myslela v jednom kuse, kde se dalo. Ani sama si to nedělám.. A asi mi to i vyhovuje :) Je to velká změna.