Řekl bych, že paradoxně je to občas těžší než jinde , kde se vůbec nemluví o sexu. Ale jestli máš dost času a náladu , tak to jde .
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Řekl bych , že tohle je opravdu těžké téma, každý má hranice někde jinde , každý má jiné zkušenosti a každý někdy tápe. Osobně bych řekl, že spousta lidí to bere spíš jako hru, ať jsou to muži, či ženy. Pak je tedy otázkou , jak dlouho tahle hra vydrží a jestli to náhodou pak nezačne být otravou. Bych to přirovnal k tomu , že to bude asi stejné, jako když máš sex se ženou která nemá orgasmus. Každopádně je podle mě zcela pravdou , že když chlap najde zcela submisivní ženu, tak ve finále je pánem celé životní situace ta žena. Většinou to bývá tak, alespoň mám ten pocit , že čím více je žena submisivnější, tím větší má inteligenci a oplývá neskutečnou hrdostí, když se nad tím člověk zamyslí, tak je to fakt zvláštní ...
Tvl to jsou slova do pranice
Nad tímhle zkusím trochu popřemýšlet, na druhou stranu mně se tady moc šukat nechce, tak nevím jak bych to zjistil
Tak normálně...
70% ukecaní dementi a lháři v jednom , většinou ne moc dobře situovaní.
20% má slušnou práci, ale většinou ženáč, co také tak trochu kecá a většinou ani nepříjde na sraz .
10% inteligentní jedinci s vlastním zázemím a lepším zaměstnáním , kteří ovšem nejsou sto v reálu sehnat žádnou , protože jsou vlastně také ženatí :-)
70% ukecaní dementi a lháři v jednom , většinou ne moc dobře situovaní.
20% má slušnou práci, ale většinou ženáč, co také tak trochu kecá a většinou ani nepříjde na sraz .
10% inteligentní jedinci s vlastním zázemím a lepším zaměstnáním , kteří ovšem nejsou sto v reálu sehnat žádnou , protože jsou vlastně také ženatí :-)
To rozhodně netvrdím, že jde vše hned a okamžitě. A už vůbec si nemyslím, že každá hned kývne. Ale přijde mi, že tu vázne i ta snaha. Třeba to je jen můj osobní pocit. Já právě myslel, že na amatérech pod kolonkou SEZNAMKA píšou lidi za účelem seznámení
přeji hezký den :-)
Tak tenhle point je hodně dobrej. Ano zcela správně , kondom se musí používat i na manželku a basta !

Je to vůbec možné?
Průzkum úspěšnosti