Questo post è stato eliminato dall'utente.
A nebo taky nebyli, někdy je to v milenecké vztahu ideální , ale soužití by třeba tak dobře nefungovalo
Řekl bych, že pokud se zde potkají dva stejně nalazení jedinci, tak to asi nebude problém
Mademoiselle Pyluma - Pylumo... Kdo chce fotku,at si o ni napíše. Nevím proč bych mel davat info každému, kdo sem vleze. Platí, ale jako u bodu 1.
Slečno, proč hned ta Vaše ustepacnost? Neprosil jsem zrovna Vas tady reagovat na muj dotaz. A nejhorší, čaje to zazdit vycitkou. Rika se drahá, že co Vam vadí na druhých Vy sama máte v sobě, tak to berte jako darek ode mě. A hlavně nikoho neukazuje prstem, všimněte si když uděláte tohle gesto, tři Vaše prsty ukazuji Vaším směrem.
Slečno, proč hned ta Vaše ustepacnost? Neprosil jsem zrovna Vas tady reagovat na muj dotaz. A nejhorší, čaje to zazdit vycitkou. Rika se drahá, že co Vam vadí na druhých Vy sama máte v sobě, tak to berte jako darek ode mě. A hlavně nikoho neukazuje prstem, všimněte si když uděláte tohle gesto, tři Vaše prsty ukazuji Vaším směrem.

Pravá Velká Láska ???
Nasel jste nekdo na amaterech opravdovou lask