Obcas v praci a v aute
ja pravidelne na wecku si vyhonim, ked som nadrzany;)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja tiez zvyknem maleho vytiahnut a pohonit, ked som sam.
Robím kuriéra na nákladnom aute a keď doručím tovar zákazníčke ktorá pre mňa vyzerá vzrušujuco tak občas sa mi postaví keď musím vystúpiť tak ešte v aute si ho opriem o stehno aby nebolo veľmi vydiet jeho obrys najmä v lete keď mám kraťasy a počas toho ako jej vyložím zásielku tak si ju prezeram od pŕs až po zadoček a ešte viac ma vzruší predstava na to keby si všimla ako jej obzerám prsia prípadne keď ma legíny a vidno pekne rysy okolo vagíny 😋😋 a keď odídem tak hneď na najbližšom parkovisku zaparkujem , zatiahnem závesy a pekne si vyhonim s predstavou na zákazníčku 🙂
Mám v práci veľa pekných žien...dokonca mi niekedy ukážu kúsok z podvezkoveho prádla.Ako provokačné...láká má to si ísť vyhonit na wc a predstava že ju šukam v tom záchodě.No mám skôr obavu či tam nie sú kamery 😁
No niekedy sa proste treba uvoľniť.
Často krát keď všetci odídu už po obede domov zamknem dvere a idem na to. Niekedy keď má kolegyňa pekný výstrih alebo sukňu tak si na zachode navlečiem kondom oblečiem a potom za stolom s pekným výhľadom pekne do kondomu. Ale vtedy ho nevyberám nahmatám ho cez vačok na nohaviciach.
To je parádny nápad s tým kondómom.
Ano, často si to v práci robím, keď je nuda
To znie super. Potom uz mas o zabavu postarane.. používaš v práci hračky?
Trefný a pravdivý komentár, potvrdený praxou. Ibaže obaja radšej spolu masturbovali v práci. Neviem, či sa to dá vydržať bez súlože, hoci aj v zamknutej kancelárii či kopírovacej miestnosti, ak sa obidvaja poriadne rozhecujú masturbáciou. Aké sú skúsenosti iných?
(edited)
Jasne hahahaahah urcite :-D :-D
ja na wc v praci zvyknem. a nie som sam

masturbovanie v práci
aj v praci je chuť