COVID akcie

počas pandémie.

Čo si myslíte o organizovaní rôznych sex stretnutí a hlavne hromadných, počas tejto veľmi nepriaznivej situácie ?
Ja si myslím že je to veľmi nezodpovedné a hlúpe.
A týka sa na to nás všetkých, lebo účastníci môžu pomôcť vírusu šíriť sa ďalej medzi ľudí *11*
Ano, stretavat sa v tejto dobe na podobnych akciach je nezodpovedne a hlupe.

Ale je zbytocne to riesit, hlupakom nevysvetlis. Dokonca neveria na covid atd.
Vies mojej pritelke zomrela 40r kolegyna na covid.Mlada baba plna zivota … nepredychala to.

Kvoli takym dobytkom co nedodrziavaju aspon zakladne opatrenia to mame na svk takto.Toto nieje o vlade, ale o individualnom pristupe.

Osobne sa ja aj rodina pojdeme komplet ockovat, uz sa neviem dockat.
Toto je jedina cesta ako z toho von.
Doverujem odbornikom lebo dane veci studovali.
V dnesnej komplexnej dobe specializacie je najistejsie dat na radu konsenzu relevantnych odbornikov z oboru.
Naozaj fundovane sa mozme vyjadrovat az v ramci nasej specializacie.
Ja som napriklad chemik. Tak nebudem kafrat virologom atd do prace dochuja.

Zase vsetko, a aj ten blby odpad bude zachranovat ta inteligentnejsia cast spolocnosti.

Je smutne, ze proti sebe tak utocite. Kazdy z nas to vnima inak. Niekto ma vacsi strach, niekto mensi. Netreba odsudzovat. Niekto sa naozaj boji ist aj do obchodu a niekto sa neboji ani nenosit rusko. Neznamena to, ze clovek je hlupy, len je v dosledku tolkych informacii uz zmateny. Ja som na sw este nikdy nebola, neviem ako to tam chodi. Nutne potom teraz nebazim, ale ani nevylucujem, ze by som bola schopna ist niekde kde by som zhodnotila ze je to bezpecnejsie. Napriklad tie testy atd. Viem, ze ani tie nie su 100%, ale to nie je nic. Je to na kazdeho uvazeni, ale urcite netreba ziadnym ludom nadavat do hlupakov.
Dostali sme do vienka slobodnú vôľu. Nie všetci sme schopní podľa toho aj žiť a rozhodovať sa. Ak si niekto myslí, že ho osud nedobehne, nech chodí kamkoľvek, kde sa mu zachce, iba ak je schopný znášať VŠETKY dôsledky a následky a bude vedieť s tým žiť. Ak nie, nech radšej sedí doma. Nikoho za prejav vlastnej vôle by sme nemali odsudzovať, ak si uvedomí prípadné dopady svojich skutkov. Všetci máme vlastný rozum, skúsenosti aj potreby. Pre hejterov: nie som veriaci iba realista so skúsenosťami.
To sme už písali. Ale ten .... To nepochopil
Mám taký pocit, že toto vlákno dokonale slúži na ventilovanie stresu a frustrácie niektorých kreslových profesorov a diktátorov.😖😡😖.... Niekomu aj to je forma erotického vyžitia....no škoda....skúste radšej s chuťou zašukat 😁...
Musím uznať, spravil som veľkú chybu.
Neuvedomil som si, že tak ako na FB, aj tu na Amatéroch je veľká banda primitívov. Tí "topkoví" sú Harbinger148, babu, fotograftn, a kráľom idiotov sa stáva J.A.N.O.110 *304*
Stará múdrosť hovorí, že s idiotmi sa nedá rozprávať ani argumentovať.
A tým je povedané všetko. Howgh, dohovoril som.
neurobil si chybu. Je super ze si na tieto kreautury,co spochybnuju covid upozornil.
Presne tak.. luza na fb je aj tu.. večný pochybovaci o korone, allformilanovia a iná spodina...
presne tak sama haved ako na fb , hakuna a ten jano *17*
Ved oni ta spodina na fb vedia opakovat iba hluposti korona nieje, ukazte nam tie plne nemocnice, matelko,a allformilan. Spodina FB slovenskeho naroda je aj tu.. Sranda ake nervicky tu maju ze niekto zalozil vlakno o tom ze šukat v dobe korony masovo swingers je risk. Rozne kur..y, a rozne ksichty,co vidia iba seba a to ze oni hlavne coronu nedostanu. Lebo co oni su mladí, ich deti neumru, zomieraju iba starí.. Co nas po nich. Hnus, hnus oplut vas vy bezcharakterne ku..y !!!!!! :-)))
Presne tak.. luza na fb je aj tu.. večný pochybovaci o korone, allformilanovia a iná spodina...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
hakunamatata no hlavne ze ty aj tak furt odpisujes a trepes blbosti. a seres si do huby. (edited)
-odmietam sa stretavat s inymi ludmi cez tuto situaciu a prispievat tak k moznemu rozsireniu a zatazeniu zdravotnikov a inych ludi ktorych to postihne viac ako mna.
- nie je to o tom ci sa ja bojim ale ci som ja ohladuplny voci ostatnym a nie arogantny ze mna sa to netyka ja som mlady
Ja som za nech sa títo Tupci na swingers stretavaju aj z trebars Sulikom, Nicholsonovou,Ciganikovou a sukaju.. ale nech potom nevychadzaju medzi ludi.. tam nech su doma z rodinami,babkami,atd... Toto je najvacsi problem,ze oni idu potom medzi ľudí,ktori sa chrania napr....
Rovnako ako akákoľvek iná aktivita, ktorej si sa nechcel alebo nemohol vzdať, aj SW môže prebehnúť bez zvýšenia rizika prenosu nákazy. Samozrejme nehovorím o ROR, ale o použití zdravého rozumu. Aj keď sa mnohým nebude páči čo teraz napíšem, táto choroba tu bude ešte naozaj dlho, ak nie navždy. Kým nebude účinný liek, vždy riskuje každý, kto pôjde do potravín, pocestuje MHD, bude v kolegami v práci 8+ hodín. A áno, aj na sw. Všetci máme slobodnú vôľu s snáď aj zdravý rozum, aby sme vyhodnotili riziká s prínosy, akéhokoľvek skutku ... aj keď si idem iba užiť kamkoľvek (sw, milenka, milenec, trojka, štvorka) je to jedno, vždy je to MOJA zodpovednosť a potom aj schopnosť znášať prípadné NÁSLEDKY. Prípadnej ďalšej diskusii o osobných skúsenostiach sa nebránim v súkromnej správe.
Kto už na takto napísaný komentár dá palec dole... To už mi vážne rozum neberie... 🤔
Ze sa nechate nejakym posranym kokotom rozhodit. Kto chce, nech sedi doma na riti, kto nie, nech trtka. Takychto blbeckov nenapadne, ze Covid sa najviac siri v praci. Nie v obchode, nie na swingers, nie v prirode. V praci. A nepomoze ti ani 100 testov a ockovanie? Ved vyskusaj. Po roku dajte vediet, ako vam bolo, ked ste dostali covid aj napriek ockovaniu. Toto je Matelkov kon, v inych diskusiach ho uz asi poslali do pice, tak nadiel toto tu.
Pokial ti doma alebo v rodine niekto nezomrie na následky covidu dotial budes aj ty drizdat o Matelkovi. Alebo tvoje decko,ty ... Hlupák
Tomu ver bro, korona si povie, že aha toto nie je práca tak nič :D alebo si povie, že aha teraz sú v práci tak idem sa šíriť :D Jebne ma!
FOTOGRAF TN , tupý kokotko, na takýto debilný príspevok škoda ďalších slov....

Dúfam že si normálne ženy a páry všimnú dementov, ktorý kašlú na ochranu a šukajú s cudzími cez covid.
To sú tie typy čo vyšukajú bárs čo bez gumy a šíria pohlavné choroby. (edited)
DISKRETnick Ty si extra blbeček,zaostalý kokotko.na tebe sa len smiat
Aj na FB je plno takých zaostalých idiotov .... Ale zaujímavé , že tento sa nikomu nevyhrážal nejakou ujmou na zdraví ....
- ako nahle budem preockovany druhou davkou (+14dni), rad sa zucastnim nejakej akcie s ostatnymi preockovanimi ludmi
- teraz by som na nejaky hromadnu swinger (100+) nesiel ani zasvet....
AplusER, som rád že sa tu nájdu aj normálni ľudia *114*
rekord na swingers v Jahodnej bol tusim 170 na Valentina, presne takto pred rokom.... hore sa nedalo az dychat.....
- z vyjadrenia ze nepojdem na 100+.... neplati ze pojdem na 80+..... nedomislaj si....
- dokonca ani nepojdem ani na 3+....
Z tvojho vyjadrenia vyplýva presne to, čo tvrdí kolega... Len ty si to neuvedomujes... Vysvetlím ti to... Keď napíšeš, ze by si nešiel na hromadnú akciu.... Platí ze nejdeš na 10, 20, 30 clennu, proste hromadnú... Ae keď dáš do zátvorky 100+, tak to upresňujes informáciu o hromadnej akcií... A je úplne nelogicky tvoj výklad o tom, že taká špecifikácia zahŕňa aj akciu 80 clennu... A neskus ma prehovárať o opaku, lebo dávaš v slove nedomyslaj si mäkké i :D
Pokúsim sa trochu odľahčiť tú diskusiu, ktorá asi nikam nevedie. Kým budeme všetci riadne preočkovaní, resp prekonáme ochorenie, zostáva nám namiesto sw ROR. Tj. rúško na genitálie, odstup od partnerky aspoň 2 m a ruky v boxerkách ;)
HAKUNA-MATATA, to bol inzerát do budúcna, nepísal som že sa chcem stretnúť teraz.
Téme v tomto fóre znela : Čo si myslíte o organizovaní rôznych sex stretnutí a hlavne hromadných, počas tejto veľmi nepriaznivej situácie ?
Pochopil si rozdiel ?

A úprimne by som sa rád smial, ale trochu mi ten úsmev mrzne keď vidím aký sú ľudia nezodpovední.
Bez orgií sa snáď dá prežiť a počkať na lepšie časy, nie ? (edited)
Možno , že je to sám Mikas osobne , dal sám sebe výnimku ...😆😆😆.... Nikto sa mu určite na inzerát neozval a uderilo mu semeno do hlavy .... (edited)
JANO z búdy, už si urobil debilka zo seba včera a dnes zas presviedčaš, že ti tento titul právom patrí. A ešte si aj myslíš že si vtipný, ale si len trápny *8*
Lepšie je byť debilko , ako nejaký úchyl z Hornej -Dolnej , čo tu ide vypisovať o zodpovednosti a covide a nemá problém sa jebať s cudzími ľuďmi do huby .... Radšej si zaplať nejakú kurvu , možno si konečne zatrtkáš .... Lebo počítam , že si nejaké 150 kg , poloplešaté prasa ......
Tvojím vysokým stupňom primitivity ohuruješ každým ďalším príspevkom.
"Jebať s cudzími ľuďmi do huby" ... znamená že ty jebeš do huby len vlastnú mater ?
Ty radšej nepočítaj ako vyzerám, lebo si taký dement, že pochybujem či vieš vôbec počítať. Tak aj vyzerajú tvoje výpočty.

A keď sme už pri odhadoch ľudí - tiež mám svoj tip na teba :
- neúspešný lúzer, v reálnom živote niktoš, ktorý sa dokáže realizovať len v anonymite internetu. Podľa spôsobu vyjadrovania pubertiak píšuci z detskej izby u rodičov, čo mu platia internet. Proste také malé hovno.
(edited)
Presne si ma odhadol , gratulujem ..... Hlavne sa nerozčuľuj , aby ťa nejeblo a aby si sa aj dočkal , že ta nejaká , alebo niektorí konečne aspoň chytí vtáka , aby si aspoň vedel , aké to je ..... Inak ja si tu nedávam inzeráty a tajne nedúfam , že sa mi niekto konečne ozve ..... Chvíľu som tu nebol , naši mi vypli wifinu ....
Si len úbohý kokotko, proste taký originál sprostý JANO. Tým s tebou končím diskusiu, škoda na teba mrhať ďalšie sekundy času *304*
Škoda , bola s tebou sranda ... Rád sa zabávam na takých nevyhonených , úchylných chudákoch , ako si ty , čo si nevedia normálnym spôsobom nájsť partnerku ..... Amen ..... (edited)
Je to zakazane. ale verim, ze vacsina si uvedomuje mozne dosledky, teda ze nie je vylucene ze sa mozu nakazit a po takomto stretnuti ostanu v 14-dnovej karantene. Ci som privelky optimista? *19* *1* Ak by to tak nebolom, tak ano, je to aj nezodpovedne a hlupe.
No už to vidím ako zostanú dobrovoľne v karanténe. Hlavne tí čo tvrdia, že je to bezpečnejšie ako nakupovať s rúškom v obchode *22*
Alebo tí, čo si z toho robia srandu, aby sme my "hlúpi" sedeli doma, ale oni
nebojácni a "rozhľadení" budú "žiť" *11*
Načo tu vypisuješ pičoviny ? Aj tak to nikoho nezaujíma ... čo keby si sa staral o seba a prestal tu prudiť ??
Načo reaguješ ty hlupák, keď ťa to nezaujíma ? Starám sa o seba, aby kvôli idiotom ako si ty, nemuselo byť Slovensko v lockdowne ďalší rok. (edited)
Na iné sa nezmôžeš , len urážat ty kokotlocdown...Buď si zavretý v garzónke , alebo akú máš búdu aj 10 rokov ..... klapky dolu , vypni tv a choď sa pozrieť aj za hranice SK ....
S debilom ako si ty, sa inak rozprávať nedá.
Primitívne narážky na moje bývanie o ktorom nič netušíš, ako aj o mieste pôsobenia o ktorom taktiež ani netušíš, sú jasným dôkazom tvojej obmedzenosti.
Veď ty sa tu ku každému chováš ako primitív ... keď chceš , buď doma zatvorený koľko len chceš , ale nezaťažuj tu stým ostatných ... Daj si 10 rúšok , plynovú masku , schovaj sa pod posteľ , aby ťa covid nenašiel 🤣🤣🤣🤣 (edited)
Ty prvý si v reakcii na mňa použil vulgarizmus a teraz sa sťažuješ ako ti odpovedám ?
Áno, k primitívom sa chovám ako primitív, vyššej úrovni komunikácie by si aj tak nerozumel.
Prepáč , že som sa ozval pán covid génius .... ...
Ospravedlnenie sa príjma. Prajem veľa zdravia.
Och, načo to sem dávate? Je toho malo v tv? Alebo v práci? Ideme si sem oddýchnuť alebo inšpirovať a nie čítať tu o blbostach ohľadu covid
Veď to nečítajte, nie je to povinné, Ani vyjadrovať sa.
A áno, TU riešime Covid, lebo TU si hlúpi ľudia organizujú stretávky.
to si zalozil toto vlakno aby si sa tu mohol hadat a hladkat si ego?? nemas zaujm chodit na akcie, nechod, ved ta nikto nepesviedca.
Pro hlupáka každý hlúpy. Nerieš to tu, tu je stránka ohľadu niečoho iného
Pre hlupáka každý hlúpy je výrok Forresta Gumpa, ktorý mal IQ 50. Budeš na tom asi podobne, keď si ho berieš za vzor.
Riešiť to budem kde chcem.
Och boze, ty to hraješ alebo fakt si tak blbý? IQ 50 máš ty keď si nepochopil tu vetu
Akú vetu som nepochopil ? Že sa oháňaš výrokom psychicky zaostalej filmovej postavy ? Zjavne si sa s ňou stotožnil a s takým intelektom ťažko komunikovať....
Pro hlupáka každý hlúpy. Keď si niekto myslí že on vie všetko najlepšie a všetci okolo sú hlúpy tak nakoniec je to naopak. Len škoda že si to nepochopil a trochu pokoru aj treba mať. Ale čo čakať od človeka čo si dáva palec hore a druhým palec dole. Príjemný večer ti želáme
Takto si pochopil výrok filmového retarda ? A zobral si si ho za motto ?
A ty ideš hodnotiť čo som ja nepochopil ? Chápem, intelekt nepustí.
Mimochodom, ty si práve napísal koment a sám si si dal palec hore. Tak o čom to píšeš ?
,,DISKRETnick “ ty sa naco vobec vyjadrujes,niekto sa pytal na tvoj konkretny nazor? Zavri sa doma a bud dalsich 32 rokov v lockdowne ty hlupáčik. Dalsi Matovicov volič, ty bud rad ze vas zo slovenska este nevykopali.
Kvôli arogantným a nezodpovedným debilčekom ako si ty Harbinger148, sa musíme zatvárať doma. Matoviča mám na saláme. A koho by si ty chcel vykopávať zo Slovenska ty niktoš primitívny ?
Presne tak. Úplný súhlas. Ešte aj tu riesme Covid
Keď nechceš nemusíš nikam chodiť, veď buď doma zalezený už na vždy. Je síce aj pravda, že teba nikto teba na takéto akcie nevolá 😁
Nie som yebo ako ty a nick ParikNaSexzBA, ktorí v tejto dobe organizujete orgie cudzích ľudí. zdravotníctvo kolabuje, ľudia umierajú a vy primitívni bezohľadní bastardi šírite nákazu medzi ľudí *17*
Jasne na tých stretnutiach sa premelie množstvo neznámych ľudí ako v Lidli a Tesku , poobchytkuje sa tam kopec ľudí ,stovky , tak ako poobchytkuje plno ľudí tovar v obchodoch. 🤓Je vidieť že o tých stretnutiach viete hovno, tak ako hovno vedia naši politici o chorobe covid 19. Ten čo nechce túto chorobu chytiť nech sa zavrie doma a ostatnych nech nechá žiť. V autobuse, v obchode , v parku, na ceste do práce, všade sa môžeš nakaziť tak neviem čo vám moralistom vadí swingers akcia, kde sa stretne 8 až 10 ľudí, určite s neg. testami,poprípade sa Tyto ľudia už dobre poznajú. Ty určite naše zdravotníctvo nezaťažia tak ako politici ich experimentmi. Pred rokom tu bol AIDS a teraz tu je covid. O rok tu bude zas niečo iné, ale karavána ide ďalej. Tie swingers akcie sú naozaj dobrovolne...
Porovnávať stretnutie, kde si ľudia v tesnej blízkosti a bez rúšok dychčia do tvárí s obchodom, kde normálni ľudia dodržujú odstup a ochranu dýchacích ciest je teda ozaj na zamyslenie. Vy v tom vážne nevidíte rozdiel ?
Práveže som takých akcií zažil možno viac ako vy v snoch a veľmi dobre viem ako to tam chodí. Predpokladám že vy ste také ešte nezažili, inak by ste to neporovnávali s nákupom v obchode *9*
AIDS sa nešíri vzduchom a nemôžem sa ním na verejnosti nakaziť, na rozdiel od Covidu, ktorý roznášajú nezodpovední egoisti. To je ďalšie skvelé prirovnanie AIDS vs COVID *9*
Ty si tak zažil maximálne akcie v Lidl alebo Tesco.
My sa nemienime pretekať kto bol na koľkých SW akciách, reč je predsa o ich organizovaní v tejto covid situácii. A náš názor je že sú dobrovoľne , nepovinné a určite menej nebezpečné ako to nakupovanie. Lebo sa ho zúčastňujú predpokladám nie ľudia nad hrobom, ťažko chorý, bez imunity. A nakaziť sa môžes hocikde, keďže vírus koluje vzduchom, ako píšeš.
Ak niekto tvrdí, že nakupovanie v rúšku (respirátore) je nebezpečnejšie ako hromadná súlož neznámych ľudí tvárou tvár v tesnej blízkosti bez rúška, tak s takými ľuďmi škoda ďalšej komunikácie.
Porovnávate AIDS s COVIDom a trepete o dobrovoľnosti SW akcií.
Inteligenčne na tom nebudete veľmi dobre, tak by bolo vhodné takéto stupidity nechať na posedenie so seberovnými .
Ak teda je v tomto vlákne povinnosť absolvovať IQ test, aby som mohol napísať čo si myslím, tak naozaj sa táto stránka poriadne zmenila. Ty budeš asi najchytrejší tu na stránke a teda nechápem prečo základas vlákna keď potom s nami " blbcami" nechceš diskutovať.
Lebo chcem diskutovať s normálnymi, inteligentnými ľuďmi. Tak vy, blbci nekomentujte, hlavne keď máte názory ako z pomocnej školy.
Nepoznáš, ale hneď utocis že sme hlupáci . Už ti len ostáva vyhrážanie že to nahlasiš🤔 . Za nedodržiavanie covid opatrení. A áno som si vedomí, že sa moja ip adresa dá zosobnit. Až taký blbec nie som ,ale aj tak na to zvysoka... Maj sa dobre, bonzuj a diskutuj sám zo sebou.
Toto už hraničí s obsesívnou poruchou. V chorej hlavičke sa ti prisnilo že ťa idem nahlásiť a ešte si ma aj obvinil, že som bonzák *22*
Človeče, vyhľadaj odbornú pomoc kým nie je neskoro ... (edited)
Vždy je to tak, ak už nie sú argumenty sú na rade vyhrážky a posmech. Mne sa nič neprisnilo iba hovorím že nemáš argumenty a tak kopeš, ale mňa neraniš🤓. A taký ako ty ma určite iba pobavia. A keď myslíš že som chorý, tak si to myslí. Mier s tebou
No zrejme tam bude nejaká duševná porucha, minimálne si namýšľaš. Kde som sa ti vyhrážal ? A kde nemám argumenty ?
Alebo ty berieš len tie "pravé" argumenty čo si tu písal ty ? Ako napr porovnávanie COVID a AIDS, alebo že nákup v obchode s rúškom je nebezpečnejší ako hromadná súlož nechránenej skupiny ľudí ?
Potom si samozrejme len na posmech ...
Covid s AIDS tu porovnávas iba ty, ja iba píšem že pred covidom tu bol AIDS a o rok tu bude iná choroba , . Na niečo umrieť musíme. Tvoje jediné argumenty, proti organizovaniu SW sú, že koli nim kolabuje zdravotníctvo, lebo si dýchajú do tváre . Ok oznámim to svokre nech na swingers nechodieva. Aby nedostala tu strašnú chorobu, Si spokojný?
Podmienkou pre účasť na COVID akcii je aktuálny antigénový test, nie starší ako 10 minút....*3*
Matelko + COVID automat by mali veľkú radosť z takýchto bláznov. Sa čudujem, že admin takéto príspevky v tejto situácii schvaľuje.
Pokial tito tupci zistia raz ze zacnu umierat aj mladsi uz swingers nebudu organizovat.. cely problem tejto pandemie je ze neumieraju deti a mladsi. Neviem co s tym ma matelko. Ty blbeček
Kto vie, mozno sa presunul z facebooku sem na amaterov 😂