Questo post è stato eliminato dall'utente.
mam stejny nazor jako msexman a mam i stejnou znacku a je vyborna.rotacni??kde ji prodavaji??
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Rady tipy a pocity?
Jednou když mi bylo cca 22 let jsem si koupil umělou vaginu. Použil jsem ji asi jen 3x.
Výsledek?
Ani jednou jsem se s ní neudělal. Je to umělé, studené a prostě absolutně o ničem. S živou kundičku která je teplá, vlhká a hlavně živá je to 100 a 1.
Jsou to vyhozené peníze. Raději si ho budu honit sám rukou,než šukat kus gumy.
Umělá vagina pak ležela někde ve skříni a pak jsem ji vyhodil.
Takové umělé náhražky jako jsou umělé vaginy se nedají vůbec srovnat s živou kundičku .
To už je opravdu lepší vlastní ruka, pokud nemáš ženskou.
Jednou když mi bylo cca 22 let jsem si koupil umělou vaginu. Použil jsem ji asi jen 3x.
Výsledek?
Ani jednou jsem se s ní neudělal. Je to umělé, studené a prostě absolutně o ničem. S živou kundičku která je teplá, vlhká a hlavně živá je to 100 a 1.
Jsou to vyhozené peníze. Raději si ho budu honit sám rukou,než šukat kus gumy.
Umělá vagina pak ležela někde ve skříni a pak jsem ji vyhodil.
Takové umělé náhražky jako jsou umělé vaginy se nedají vůbec srovnat s živou kundičku .
To už je opravdu lepší vlastní ruka, pokud nemáš ženskou.
MILY MAUZE,NEPATRNE JSI MNE POBAVIL.VE 22 LETECH PSAT COSI O UMELE VAGINE??V TECHTO LETECH JSEM NEVEDEL JAKOU HOLKU MAM SUKAT DRIVE A TO BEZ CHLUBENI,NESTACIL JSEM VSECHNY USPOKOJIT.JSEM ZVEDAV ZDALI STEJNY NAZOR BUDES SDILET ZA 40 LET.
je to fajn, lepsi nez vlastni ruka, horsi nez zenska ruka. o puse ci kunde netreba debatovat :-)

Umělá vagina
Zkoušeli jste někdy umělou vaginu?