Ja rad honim a ukazujem penis ale radšej len tak inkognito cez fotky a videá bez tvare vzrušuje má keď viem že si niekto (najlepšie žena ) pozerá moje moje videá alebo fotky . A tiež sa rad pozerám na niekoho kto honi ale tiež radšej tak len cez fotky videá bez tvare . Neviem asi malo kto bynchcel takýto intímny vzťah cez správy ale s niekym najradšej ženou by som taký vzťah mal aj bez stretnutia kludne .
No hľadaním podobných intelektuálov by som zbytok života strávil ako mních 😁....všeobecný rozhľad, charizma, vôňa,pohyby... určite zásady...to na fotke nezistís...no zaujať aspoň prvotne penisom či krásnym ženským telom na začiatok tiež nie je zle a potom sa môže viesť debata aj o jadrovej fyzike či Rímskych orgiach😁👍💋🍀🌹
Vzrušujúca predstava ,či ako pozorovateľ alebo vykonavač rozkoše.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mne sa páči trampling a footfetish
Niejaky milovnik siloniek foot fetis len BI alebo gay ? sex v silonkach milujem silonky na sebe a sex v silonkach lizanie vtaka cez silonky 

💖 💖 💖 Silonky foot fetis nylon 💖 💖 💖 Len nad 55r. 💖 💖 💖 Milovnik siloniek 💖 💖 💖 BA real a okolie 💖 maznanie bozky dráždenie bradavok 💖 olizovanie a cmulanie vajec zadku 💖 https://thegay.com/videos/68593/nylon-men
Vzrušujúce,keď si pozorovaný... samozrejme v kontexte sexu💋🌹
Milujem foot fetiš a všetko okolo toho
Ja mám rád na sebe dámske spodné prádlo okrem podprsenky
Ja zas radšej podprsenky , ale aj nohavičky a silonky.
Každý podľa chuti ja,si rad dám aj suknubale von vnej nechodím iba ak u niekoho zasa oblecem
Véd o to ide aj mne osobne sa páčia silonky aaj mini silné keď vidím pekne nohy a najradšej ak je pod tým chlap alebo žena na ostro
Nechápem že tu riešite kto ako píše alebo pysse hlavne že to má zmysel mäkké tvrdé i hlavne že máte všetci plné gule
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Osobne ked aj zena pise naozaj velke hrubky tak ma prejde akykolvek zaujem… skratka to nieje sexy. Uz ta gramatika, skladba viet, suvetia atd naznacuju ze rozhovor, komunikacia bude zla…
Aj keby islo cisto len o sex tak nejaku tu iskru za ocami clovek chce vidiet :(
Inteligentne zeny su skratka ovela viac pritazlivejsie.
Aj keby islo cisto len o sex tak nejaku tu iskru za ocami clovek chce vidiet :(
Inteligentne zeny su skratka ovela viac pritazlivejsie.
Všimol si to aj niekto iný?
Čím “kvalitnejšia” téma, tým “ukážkový” pravopis.
Čím “kvalitnejšia” téma, tým “ukážkový” pravopis.
Ach jáj, milujem keď mi klient prezradí nejakú tajnu úchylku, veď kto ich nemá? Raz sa mi zdôveril mladý muž, že rád ovoniava ženské topánky. Keď posledný odchádzal domov z práce ,vzal potajomky troje prezúvky kolegin do tašky a doma ich ovoniaval, hotová extáza. Ráno ich vrátil a nikto na to neprišiel.
Presne to mam rovnako :D

Uchilky
Uchilky