Fungujúce wellness

Wellness?

Ahojte,
Už dlhšie sa snažím nájsť wellness, ktoré funguje aj počas tejto nepríjemnej doby. Wellness kde sa dá ísť zrelaxovať, oddýchnuť si a zároveň si vyvetrať hlavu. Miesto kde človek zabudne na celu pandemicku a politickú situáciu na Slovensku. Ja osobne som zvykol do wellness chodiť raz za týždeň a odkedy začala pandemia moje návštevy výrazne klesly. Momentálne nemám ani do akého wellness ísť a veľmi rad by som si šiel už oddýchnuť. Ak máte akékoľvek návrhy, tipy do akého wellness v okoli Trenčína, Trenčianskych Teplíc, Ilavy, Púchova ísť tak mi prosím dajte vedieť.
Budem si veľmi ceniť každú jednu radu.
Prajem Vám pekný deň a verím že čoskoro sa všetci vidíme ako za starých čias :)
Je dosť naivné písať v tejto dobe o zatvorených wellnes. Tam ma neostrihajú, nekúpim si tam nové topánky atď.....Myslím, že ľuďom chýbajú dôležitejšie a potrebnejšie prevádzky.
Wellness je aj o určitom životnom štýle. Zároveň aj vyjadrením postojov jednotlivca ku svojmu zdraviu a samozrejme aj k svojmu telu. Samozrejme, že chýbajú aj omnoho dôležitejšie prevádzky, presne ako píšeš. Ibaže ak platí, že v zdravom tele zdravý duch, môže byť táto potreba pre niektorých veľmi dôležitá. Osobne som chodieval na plaváreň raz do týždňa a po nej aj do sauny. Tak ako niekomu chýba, že si nemôže s kamarátmi posedieť pri pive, mne chýba táto forma starostlivosti o telo a verím tomu, že mnohým tiež
Nechápem tie negatívne reakcie. Ja som iba napísal, že viem si predstaviť, že wellnesy niekomu môžu chýbať. Niečo viac a nič menej. Niekomu chýbajú nové topánky a niekomu dobré reštaurácie. Počet psychických problémov sa po roku enormne zvyšuje. Jednou z príčin sú neuspokojené potreby .
Presne tak ako píšeš. Samozrejme, že sú možno dôležitejšie prevádzky, ktoré sú podstatnejšie pre niekoho alebo respektíve možno aj pre ekonomiku no pre mňa osobne je wellness forma relaxu kde si môžem vyvetrať hlavu a uniknúť z nepríjemnej “reality”. Možno ak by si si prečítal cely môj príspevok a nie len časť z neho zistil by si to a nemusel sa tu rozčuľovať nad niečim bezpredmetným. Čo sa týka ľudi ja netúžim po tom aby sme sa tam stretli 20. Mne úplne stačí, že tam budem ja sám kde má nikto nebude rušiť. Každý má to svoje. Ak tebe vyhovuje prechádzka po lese a vypitie piva na lúke nech sa páči. Ale aspoň potom po sebe uprac a nenechaj tam bordel. Pekný deň prajem :)
Beriem každý názor, ale....dnes považujem "problém" nefungujúcich welness ako malichernosť. Ak nie zbytočnosť.Trnavský blázon povolil pobyt v prírode s negatívnym testom. Počasie je fajn, nech sa páči....
Vsetko je zatvorene od 15.10. a tazko povedat,kedy sa otvoria.