Já jsem hrdý na některé své charakterové rysy , například na upřímnost , i když je to v životě občas těžké a možná i trochu škodlivé, dále na svou cílevědomost a vypořádávání se s nadměrným stresem, tím nemyslím jakože při běžných situacích , ale hlavně při záležitostech kdy většina lidí ztrácí nervy , tak já zůstávám chladným a dokáži vyřešit věci pragmaticky. N a ženách se mi líbí a je to i sexy, když žena je ženou a hlavně dámou za každých okolností, ale zároveň není závislá na muži a to v žádném směru . fyzicky mě dokáže upoutat štíhlá postava a sexy mi přijdou malá prsa. Na sobě mám nejraději své péro , to mi přijde hezké a takové akorát. o úchylkách raději pomlčím ...
Usiska....Tak máš docela hezké plíce, takové plné 

A líbí se mi i tvůj nadpičník.... miluji podobné bříška.
Sem na ně poslední dobou ujetý.
Noooo, u sebe nevím.... mám ale celkem rád svoji jitrnici, je to můj super kámoš a v životě jsme toho spolu zažili a protáhli opravdu dost

Je s ním super zábava a měl kdysi mnoho kamarádek, do kterých úžasně i pasoval

Na zbytku těla tolik nelpim. (edited)
A líbí se mi i tvůj nadpičník.... miluji podobné bříška.
Sem na ně poslední dobou ujetý.
Noooo, u sebe nevím.... mám ale celkem rád svoji jitrnici, je to můj super kámoš a v životě jsme toho spolu zažili a protáhli opravdu dost
Je s ním super zábava a měl kdysi mnoho kamarádek, do kterých úžasně i pasoval
Na zbytku těla tolik nelpim. (edited)
A není to tak trochu obráceně ? Není daleko důležitější/hlavní umět ocenit sám sebe, znát své klady i zápory ?
No a to je u některých vlastností to špatné třeba já nerad chodím kolem horkých brambor a když mě něco štve neumim to přejít a hned to ze sebe hrnu ven a to je třeba vlastnost za kterou tě budou všichni pranýřoval a nesnášet ponevač slyšet pravdu že něco děláš blbě a přiznat si to umí málo kdo
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mě se libi že mam přirozeně svalnate a vytvarovane nohy bez toho abych se mordoval někde ve fitku, ale nejvice se mi libi na sobě to že jsem se o sebe dokazal postarat a zaopatřit se.
U žen.... jasně obličej hraje velkou roli, pak samozřejmě postava a musi mit hezke prsty na nohou, protože některe maji prsty co připominaji pařaty pravěkeho krocana
U žen.... jasně obličej hraje velkou roli, pak samozřejmě postava a musi mit hezke prsty na nohou, protože některe maji prsty co připominaji pařaty pravěkeho krocana
Ted jsem se uklidnil, že tuhle zkušenost s pařáty nemám jen já...
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Originál
Jsem zvědavá