Používám když chci rychle udělat nebo rozpálit partnerku, zasunu a když jsem vevnitř zatnu PC sval, což způsobí zpěvňení a pohyb penisu nahoru. Zadržet ejakulaci to neumím ale při mé nekonečné výdrži by to bylo kontraproduktivní. Zatnutí / zpevnění funguje i na mne, udělám se rychleji, když mě honí partnerka rukou.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nechci se tě dotknout, ale tvoje vyjádření budí dojem, že vůbec nevíš, co to Kegelovy cviky jsou.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No mezi námi, jsem docela rád, že jsi zareagoval a já si mohl přečíst tvou odpověď - to vyjádření fyzioterapeuta je zase novinka pro mě.
Ale jinak cviky, které jsem dělával já, byly něco úplně jiného, šlo o zatínání a uvolňování svěrače - toho samého, kterým zastavíš proud moči. Od úplných začátkú, kdy to byly tuším dvě vteřiny zatnutí a dvě vteřiny uvolnění, až po minutové zatnutí svalu. Už si to přesně nepamatuju, jak to šlo po sobě, mám to někde vytištěné a musím to pohledat, ale po měsíci cvičení jsem měl opravdu kládu jak šutr. (edited)
Ale jinak cviky, které jsem dělával já, byly něco úplně jiného, šlo o zatínání a uvolňování svěrače - toho samého, kterým zastavíš proud moči. Od úplných začátkú, kdy to byly tuším dvě vteřiny zatnutí a dvě vteřiny uvolnění, až po minutové zatnutí svalu. Už si to přesně nepamatuju, jak to šlo po sobě, mám to někde vytištěné a musím to pohledat, ale po měsíci cvičení jsem měl opravdu kládu jak šutr. (edited)
Jo, kdysi jsem to cvičil, už to bude tak 10 let a u mě to mělo příznivý vliv jednak na tvrdost erekce a druhak na oddalování ejakulace. Bohužel jsem s tím cvičením přestal, protože jsem takovej ten klasickej případ, co u cvičení nevydrží, ale čirou náhodou jsem zrovna začal uvažovat, že bych zase začal. Teď ještě najít, kam jsem tu složku s těmi cviky založil. Ale zpět k tvému dotazu: ano, doporučuji to a jestli začneš, tak vydrž!

Kegelovy cviky pro muže
Máte s tím zkušenosti?
Máte s tím někdo zkušenosti? případně jak dlouho a jak moc vám to pomohlo a případně v čem?
Prý to má pozitivní vliv na výdrž, zadržení ejakulace a podporuje to tvrdost i úhel erekce.
Jaké jsou vaše poznatky?