s kondomem zkušenosti nemáme, protože oba dva kondomy odmítáme. Ale k výstřiku. Jak se říká, pro oko ostatních do pusy, nebo ven na kundu, pokud si to chce šukající užít do konce, tak do kundy. Já to mám nejraději, když jdu druhý, třetí a pěkně do mokrého a teplého, je to rajc.
To jako žena si nechá na SW vystříkat do kundičky od více chlapů?
když už, tak kde je psáno, že se jedná o solo nadržené chlapy z Bunkru? Myslím, že i z páru se může jednat o chlapy, kteří mají zájem, nemusí jít hned o párovou výměnu, ale o tom se nechci rozepisovat. Mimo jiné máme uzavřenou společnost sedmi párů bez solo chlapů. Takže nevím, proč tu řešit něco o čem každý ví prd. 
My jsme chodili do Fantasy a tam jsme viděli výstřik vždy jen do kondomu. Kam chodíte vy?
Stříkání na tvoje prsa musí být radost

Rád stříkám na pusu, do pusy, na prsa, na bříško, na záda, na zadek, manželka to ale moc nemusí a na swingers mě nepustí
Když ještě neměla tělísko, tak jsem si stříkání na ní docela užil (to jí to tolik nevadilo), zase jsem ale hrozně chtěl stříkat do ní. Někdy holt ověk nemá všechno co chce
Rád stříkám na pusu, do pusy, na prsa, na bříško, na záda, na zadek, manželka to ale moc nemusí a na swingers mě nepustí
Když ještě neměla tělísko, tak jsem si stříkání na ní docela užil (to jí to tolik nevadilo), zase jsem ale hrozně chtěl stříkat do ní. Někdy holt ověk nemá všechno co chce
Ahoj devcata nejlepsi vystrik je tam kam si zena preje takova kundicka byt naplnena nebo vystavena a pekne postrikana nebo pusenka kozicky analek i donej je slastne vyvrcholeni a le ja mam nejradsi pulku slecnam do pusinky a zbytek na stavnatou kundicku a pak ji peclive hned doprstit a dovylizat wauuuuuu a uz su vzruseny ou zeny nemate dnes nejaka chut si to uzit ja Ales 37
My také chodili do Fantasy a do Bunkru, ale poprvé mě muž postříkal ve Fantasy, ale to jsem si o to řekla. Prostě ta žena si o to musí říct, jinak si to muž bez dovolení nedovolí. Navíc do Fantasy chodí většinou páry a ty mají nastavená nějaká pravidla a tohle třeba není pro ně přípustné.

Výstřik ve swingers klubu
kam a kdy
víme, že teď to není tak aktuální, že kluby jsou zavřeny. Ale ptát se můžeme.
Všimli jsme si, že v klubech se muži skoro vždy udělají do kondomu, nikdy na prsa nebo zadek.
Jaké jsou vaše zkušenosti, nebo na jaké akce chodíte, pokud výstřik do kondomu až tolik nepreferujete.
díky