Fotky, videa a webcam show

Poměr nabídka/poptávka a přínos pro kupující

Zdravím všechny.

Poslední dobou mi přijde že je tu spoustu nabídek na prodej fotek, videí, psaní za úplatu nebo show přes webkameru. Vzhledem k tomu že internet je plný sexuálně explicitního materiálu zdarma, tak mě zajímalo, kolik lidí tyto nabídky využívá, a co navíc to dotyčným uživatelům přináší.

Osobně mi ceny přijdou zbytečně vysoké a přínos mizivý, proto bych rád znal pohled někoho s opačným názorem
Mě by upřímně zajímalo, kdo tady platí za tento obsah? Normálně je toho plný internet zadarmo. A nedejbože ještě převodem z účtu. Pochopil bych možná ještě platbu kartou, kde se dá v případě nedodání (nesplnění) požít chargeback. A na online videa je taky plno serverů, platba kartou, zabezpečená, a výběr ze 100 ženských. Proč tady platit jedné a pak zjistit že je to podvod. Lidi mějte rozum.
Chtěj po ní foto a video společný a rychle ztratí zájem.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A co mi opravdu nedává smysl je to, že jedna zdejší uživatelka nabízí jak realnou schůzku, tak i webshow s následujícími cenami:

30 minut klasika za 1000kč
Hodina klasika za 1700kč
Webshow za 200kč za 5 minut

Zajímalo by mě zda jí jen nejde matematika, nebo si opravdu cení hodinu strávenou u počítače na více než hodinu strávenou v horizontální poloze s upoceným zákazníkem na sobě.

Ale to je spíše otázka na ní... 🙂
Pokud to je holcina, ktera si tim privydelava pri studiu, tak webka pro ni muze byt “nebezpenejsi” nez real kvuli screenovani.

Kdysi jsem mel dosti blizko k tomuto segmentu a narovinu ti reknu, ze at uz si zaplati 30 minut, nebo 60, tak po rychle sprse jsou do 15 minut zase obleceni a na odchodu ;-)
Takze co je casove vynostnejsi? :-)
Osobně pokud bych si zaplatil hodinu, a po patnácti minutách bych nebyl schopen pokračovat v sexu, tak bych stejně chtěl zbylý čas nějak využít, ať už povídáním nebo hraním pexesa.

Pokud bych byl vyhozen dříve, už bych pravděpodobně znovu nepřišel
Klidne si tam muzes zaplacenou hodinu sedet, ale cas uz jsi projebal :-D
Ne vazne, nikdo tam nesedel a ani nehral pexeso ;-) 10-15 minut bez ohledu na to, jak dlouho jsi si zaplatil :-D
Někde jsem nedávno četl, že lehčí ženy to mají v době koronakrize těžké, že zákazníci nejsou. Před krizí se zákazníci nebáli HIV, siflu, žloutenky apod., ale nyní mají strach, že by chytli Covid.
Nevím, jak nyní fungují tolik vyzdvihované eRouška a trasování, pokud by to bylo stále dobře fungující, dalo by se vysledovat, že prostitutka nakazila za den třeba 10 kunčaftů, to už by byl asi problém. Tak asi raději tyto ženy nabízí "náhradní" řešení - prodej "přes okénko" v podobě webshow, fotek a videí.
Ale myslím že zrovna dnes si tu někdo stěžoval, že zaplatil předem a žádná show se nekonala. A než se u PČR sejde tolik zákazníků, kteří se dobrovolně jdou nabonzovat a profláknout, že chtěli využít web služeb konkrétní ženy a než takto sečtená hodnota "příspěvků" všech poškozených převýší částku trestného činu 5000 Kč ...
eRouska nikdy nefungovala ;-) od samotneho pocatku to je jen tunel na penize.
To lepe zpocatku fungovala ta alternativa od Mapy.cz alias seznamu.
Trasovani je jak sazka na eurojackpot... Me osobne se dotkl nezajem hygieny s pozitivni osobou. Byle jsem s ni v kontaktu pred pozitivnim vysledkem, takze muj kontakt nebyl zapsan. Jenze pozitivni vysledek testu prisel az dva dny po odberu. Jooooo kdybych se stavil na navstevu v ten den a ne den predtim, ci v den odberu a dny predtim, tak by mohli zachranit stovky mrtvych :-D :-D :-D
Takto, ti muzi meli/maji do urciteho hlediska pravdu *4*
Budu oponovat, clovek nemusí tu osobu znat osobne ;-)
Ale souhlasim s tim, ze je k tomu potreba “neco vic” ;-)
Noooo ja tim nemyslel placeni za fotky :-D ale proste tu samotnou komunikaci :-)
To souhlasim ;-) dokonce tu bylo i x cervenych, co nepostovaly zadne fotky a pri sukezni komunikaci na chatu si zahrivaly tranzistory :-D
Ona je spoustu variant a u některých cenu chápu. Pokud jde o webshow tak tam je to asi bez debat - je to online kontakt s reálnou osobou, která může splnit co si zákazník přeje. Stejně tak obsah na přání, pokud jde o něco co není mainstreamová záležitost.

Problém mám spíš s nabídkami typu 10 fotek + 2 videa za 300, kde očekávám že je vše předtočeno, pokud to nebylo někde staženo z xvideos.

Proto mě zajímaly zkušenosti reálných uživatelů těchto služeb, abych věděl co většinou u podobných nabídek dostanou, případně tipy a triky uživatelů, aby měli jistotu že ta osmnáctka v bikinách není ve skutečnosti strejda v teplákách
300 Kč není až tak velká suma (pro někoho :-) ), tak se dá počítat s tím, že dost lidí se na tuto sumičku chytne.
Osobně nechápu, co lidi (muže) láká platit za něco*, čeho je na síti plno. Když už platit, tak za sex, ten je (měl/mohl by být) s každou nějak jiný.
* nejde jen o foto či video, ale vídám tu i inzeráty na prodej / koupě silonek, prádla, bot, jak nového, tak jetého zboží. U toho nového bych to ještě pochopil, obchody jsou zavřené, člověk nemá co na sebe nebo to koupí místo za 99 jen za 39 :-DDD
Brzy tu lidi začnou nabízet i jeté PC, foťáky, mobily, auta, kuchyňské spotřebiče ...
Je pravda že někdo se pro 300kč na ulici ani nesehne. Osobně si také raději koupím roční VIP a mohu koukat na všechna videa co tu jsou, než abych si 3x do roka koupil nějaký balíček deseti fotek a dvou videí. Navíc mi ceny za fotky nebo i webshow přijdou poměrně vysoké v poměru k tomu za kolik se dá sehnat reálný sex na privátě. (Viz jiný můj komentář tady)

Na druhou stranu, člověk se nemusí zvednou od počítače a při koukání se nezapotí tak jako při sexu, to pro někoho může být rozhodujícím faktorem
A zrovna na tom webu pro fetišisty mi přišlo že nabídka převyšuje poptávku :)
Teď mě napadla jedna větší nechuťárna než druhá *3*