Questo post è stato eliminato dall'utente.
Miluji nahotu. Doma povětšinou jsem celou dobu nahý. Nahý vykonávám i všechny domácí práce. Jen občas se přiobléknu a vezmu na sebe pánský tanga. Jinak nahý i spím.
já jelikož jsem sám tak furt, jakmile zavřu dveře ihned do naha a v prací jako řidič kamionu tak taky jakmile zastavím na pauzu hned se umeju a jdu pak v autě do naha .. a nahý samo i spím .. celý rok .. na nuda jsem ještě nebyl ale rád bych zkusil .. kdyby se nějaká duše našla a šla se mnou ... rád bych vyzkoušel ... a někdy když stojím někde sám na opuštěném parkovišti a potřebuji na WC a nikde nikdo i ven chodím nahý ...
Ne nechodíme, většinou jen chvíli po sexu
Když jsem sám, tak to moc neřeším, takže ano, nahá snídaně nebo po večerní sprše večeře je u mě dost normál. Musím si dávat bacha při úklidu nezapomenout se oblíct, když třeba dávám odpadky za dveře na chodbu :)
A teda, bydlel jsem i v jednom minibytě, kde byla vlastní koupelna, ale společnej záchod pro asi 4 tyhle byty, a občas jsem chodil na ten záchod nahej, byl jsem línej se oblíkat a na chodbě byla i ve dne dost tma.
Když jem s někým, tak já bych to moc neřešil, ale je mi to blbý vůči ostatním, nemyslím si, že by o to úplně stáli. Nicméně občas se to stane, píš blbá náhoda než cokoli.jinýho, a pak na sebe prostě jdu hodit aspoň trenky a tričko.
A teda, bydlel jsem i v jednom minibytě, kde byla vlastní koupelna, ale společnej záchod pro asi 4 tyhle byty, a občas jsem chodil na ten záchod nahej, byl jsem línej se oblíkat a na chodbě byla i ve dne dost tma.
Když jem s někým, tak já bych to moc neřešil, ale je mi to blbý vůči ostatním, nemyslím si, že by o to úplně stáli. Nicméně občas se to stane, píš blbá náhoda než cokoli.jinýho, a pak na sebe prostě jdu hodit aspoň trenky a tričko.
My chodíme a úplně normálka, nemáme s tím problém . . . spíše libujeme.
To snad jsou erotické fotky s tématikou footfetish.
To snad jsou erotické fotky, zaměřené na feetfetish.
Já musím bosky a nejlépe v korkáčích. Přítel je na to úchyl 😊
taky je to nádherné, láska k těm botám umí být nezměrná

Chodíte doma nazí???
Ikdyž je váš protějšek oblečený/á
Nebo si chozením nazí doma libujete