Ahoj. Zajimavej dotaz. Kdyz jsem se nad tim zamyslel, tak mi doslo, ze je mi to vlastne jedno. Oboje ma totiz sve kouzlo. I kdyz je pravda, ze kdyz ma zena az moc kratke vlasy, tak mi skoro az schazi takove to stazeni/chytnuti za vlasy tesne pod temenem 😅.
Plus si dovolim pridat dotaz - mete nekdo zkusenost s tim, kdyz zena vlasy obmota pero a pak jima v podstate honi 😅?
Plus si dovolim pridat dotaz - mete nekdo zkusenost s tim, kdyz zena vlasy obmota pero a pak jima v podstate honi 😅?
Ptas se jestli by se mi to libilo. Rad bych odpovedel. Jenze to prave nevim :D. Myslim si, ze by to melo takovej, asi az divnej rajc :). Asi to vyzni divne, ale nemyslim si , ze by me to vlastne vyslovene vzrusovalo. Spis by me to bavilo. Tak snad pujde pochopit jak to myslim :D
Ze zadu a z lásky, zatahat si za vlásky.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jestli třeba pošilhává po kariéře soustružnice, tak bych jí tím strojkem raději přejel...
Spíš s dlouhými , samozřejmě jsou i výjimky , ale kratší vlasy sluší málokteré ženě .
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já u žen preferuji vlasy delší, alespoň po ramena. Ale vždy hlavně záleží na tom, co které sluší 

Nejen vlasy! Taky chlupy, vousy, pupek, výplatní pásku... jen péro jí prý stačí krátký...
Me se na zenach libi dlouhe vlasy, idealne pod prsa. A v dobrem jim je zavidim, me tak dlouhe nikdy nenarostou.
No, když si to mikádo představím třeba na kynoucí Schillerové, která vypadá jako kdyby tu státní sekeru 3 x 300 mld. prohnala svým trávicím traktem, tak nevím, nevím...

Délka vlasů u žen
Co máte raději?
napadlo mě... líbí se vám víc ženy s dlouhými nebo kratšími až krátkýmy vlasy?