Délka vlasů u žen

Co máte raději?

Ahoj,
napadlo mě... líbí se vám víc ženy s dlouhými nebo kratšími až krátkýmy vlasy?
Ahoj. Zajimavej dotaz. Kdyz jsem se nad tim zamyslel, tak mi doslo, ze je mi to vlastne jedno. Oboje ma totiz sve kouzlo. I kdyz je pravda, ze kdyz ma zena az moc kratke vlasy, tak mi skoro az schazi takove to stazeni/chytnuti za vlasy tesne pod temenem 😅.
Plus si dovolim pridat dotaz - mete nekdo zkusenost s tim, kdyz zena vlasy obmota pero a pak jima v podstate honi 😅?
Ptas se jestli by se mi to libilo. Rad bych odpovedel. Jenze to prave nevim :D. Myslim si, ze by to melo takovej, asi az divnej rajc :). Asi to vyzni divne, ale nemyslim si , ze by me to vlastne vyslovene vzrusovalo. Spis by me to bavilo. Tak snad pujde pochopit jak to myslim :D
My preferuje u ženy delší vlasy, tak pod ramena. Pro nás ideální. Na orální sexík je má manželka v culíku a při sexu rozpustíme. Není nad to, prorážet zezadu a manželku držet za vlasy...
Zezadu za vlásky, drsně a bez lásky*3**3*
Takže co k tomu říct. Aspoň jednou natočit na dlaň
mně je to v podstatě jedno, jaké vlasy, ale v našem případě jsou kratší z praktických důvodů. *92**75*
Miluju kratkovlase zeny,strasne me pritahuji
Ze zadu a z lásky, zatahat si za vlásky.
ono je to jedno jestli ma kratne, kratsi nebo dlouhe, kazda zena je jina a muze byt sexi
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jestli třeba pošilhává po kariéře soustružnice, tak bych jí tím strojkem raději přejel... *4*
Já jsem v tomhle staromódní, takže dlouhý.
Teď si je skřípu mezi půlky, až si na ně budu sedat, budu spokojená.
Tak samozřejmě má-li některá na hlavě pár chlupů a nebo jí to vyloženě nesluší... :-) Ale dlouhý vlasy jsou prostě krásná záležitost.
Spíš s dlouhými , samozřejmě jsou i výjimky , ale kratší vlasy sluší málokteré ženě .
Dlouhé vlasy pro mě byly vždy top, ALE postupem času jsem dlouhodobým pozorovaním zjistil, že to není o délce vlasů, ale o jejich nositelce. Jsou dámy, ženy, dívky, kterým prostě sluší vše a jsou stále okouzlující ;-) Vzpomeňte na film Postřižiny!!!
princezna Diana neměla mikádo.opravdu ne
Já u žen preferuji vlasy delší, alespoň po ramena. Ale vždy hlavně záleží na tom, co které sluší *24**24**24*
Jinak Tricha taky napise dlouhe vlasy *3*
Nejen vlasy! Taky chlupy, vousy, pupek, výplatní pásku... jen péro jí prý stačí krátký... *3*
Mě se líbí dlouhé vlasy ♥️♥️♥️
Souzním s Tebou.
Na mužích se mi naopak dlouhé vlasy nelíbí. V tom zas nesouzním s Tricho ...a ne, neni to závist, nelíbily se mi ještě předtím, než mně začaly vypadávat
Me se na zenach libi dlouhe vlasy, idealne pod prsa. A v dobrem jim je zavidim, me tak dlouhe nikdy nenarostou.
No, když si to mikádo představím třeba na kynoucí Schillerové, která vypadá jako kdyby tu státní sekeru 3 x 300 mld. prohnala svým trávicím traktem, tak nevím, nevím... *23*
Sinnead O'Connor a nebo Demi Moore v G.J.Jane je TOP *1*
Ono je to tezke. Ale delku vlasu si zena voli podle sve tvare ci obliceje a pak podle sveho stylu.
Tak otazka byla spis myslena, co se libi muzum. Postup vyberu je jasny:-)