Tak jiné to je když doma jsou deti a když nejsou doma..
Nekdy je fajn rychlovka.. cca 15-20min.. a jindy 40min.. obcas i déle.. podle toho jak si to zrovna užíváme :)
Jsem ráda že mám partnera který si umí poručit a neudělá se když nechce. Občas se i stane že se udělá, ani ho nevydá a jede se dál.. boží prostě
Nekdy je fajn rychlovka.. cca 15-20min.. a jindy 40min.. obcas i déle.. podle toho jak si to zrovna užíváme :)
Jsem ráda že mám partnera který si umí poručit a neudělá se když nechce. Občas se i stane že se udělá, ani ho nevydá a jede se dál.. boží prostě
Chlapi, naučte se používat ruce a jazyk, když to umíte a dokážete přivést ženu do sedmého nebe, pak podle mých zkušeností ženy většinou neřeší, jestli se uděláte za 5 minut nebo za hodinu 😎 I když samozřejmě vydržet minutu není vždycky ideální.. Stejně tak jako bušit do toho bezhlavě 2 hodiny.
Spíš jde o to, jak je to vášnivé. Nemusím moc muže, co vydrží hodiny, ale je to jen o tvrdém péru a nic. Pokud v tom je vášeň a je to jak poprvé, mám orgasmy po celém těle a přítel si to taky moc užívá. Pokud se v zvrtne v pohyb před a zad. Je to nuda i po 5minutách. Takže raději si dopřeji delší předehru a kratší sex.
Je fajn když se navzájem masírujem, každý chvíli a do toho se milujeme. Vydržíme relativně dlouho a jsem celou dobu hodně vzrušení.
Je fajn když se navzájem masírujem, každý chvíli a do toho se milujeme. Vydržíme relativně dlouho a jsem celou dobu hodně vzrušení.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hodinu....hodinu a půl....umim oddálit.
Neuvěřitelné. To snad nemůže být pravda ... Já všude slibuji maximálně 10 minut.
Tohle je těžký. Přítel vydrží minutu a zároveň přes pul hodiny. Když chceme rychlovku a jede si přesně ideální tempo tak je schopnej být hodně rychle. Když je čas, tak naopak má výdrž dlouhou. Jasně jsou chlapi co výdrž nemají v žádném případě ani když se snaží přerušovat pak může pomoct guma nebo nějaký gel.
Obrezany většinou půl hodiny, zkrátit to jde těžce.

Vydrž do vystriku
Zkušenosti