Kto nosí a poradí ?

Stiahnutá predkožka za žalud

Nosí niekto stiahnutu predkozku za zalud a poradí ako ju udržať stiahnutu ? Stiahnutá drží ale občas sa vráti
Ja niesom obrezany, ale predkožku mam stiahnutu stále už od 18 tích. Spočiatku sa sťahovala, ale časom aj teraz po rokoch drží preložená za zaludom. Mám pirsing, takže mi to vyhovuje. Keď som chcel niekedy schovať pirsing, tak som si ju natiahol napr.na plavárni v sprchach. Teraz to už neriešim, mám ju stále stiahnutú... je to aj viac hygienické.
Ja nemám obriezku a drží mi dole pokiaľ si ju nenatiahnem alebo nehonim ale je pravda že raz pri tvrdom sexe a honeni mi bývala roztrhla uzdičku takže sa mi predkožka nevracia
Dá sa hej pomôcť napríklad silikónovým erekčným krúžkom vhodnej veľkosti nasadeným za žaluďom alebo lebo prilepenim... Časom (mesiace) ju vieš "vytrenovat" aby ti držala stiahnutá väčšinu času no vždy je šanca ze sa zroluje naspäť. Pa pár rokoch som sa aj tsk nechal obrezať a to sa nedá porovnať...
Stále sa bude vracať, kým tam bude...Ak to chceš mať nastálo, zájdi za urológom a nechaj sa obrezať
Nazdar. Aky to mas rezept ze ti stale stoji ? Prezrad
Ak veľmi túžiš po stiahnutej predkožke, tak jediné a najlepšie riešenie je obriezka. Ja som nosil stiahnutú predkožku celé roky ale ona sa vždy nejako dala do pôvodnej polohy. Byť stiahnutá nie je pre ňu prirodzené*23* Tak som to vzdal.
Pri kompletnej obriezke budeš mať síce žaluď stále odkrytý, ale pri onanovaní je to problém. Mne spravil urológ čiastočnú obriezku a je to super. Žaluď mám odkrytý alebo zakrytý kedy chcem.