Ženy jsou užitečné pouze k vaření, starosti o domácnost a k sexu. Pokud libovolnou věc z toho svědomitě neplní, je potřeba je vyměnit za ty, které ví, jaká je jejich úloha.
Já bych tady takhle nevtipkoval, tohle už je určitě za hranou! Holky jsou v pohodě, btw umím všechno co jsi vyjmenoval sám, takže jsem s někým akorát pro to, že mi s ním je fajn a máme stejné zájmy. Ten kdo potřebuje uvařit a vyprat je podle mě blbec
Větší zvířátka určitě jsou , hlavně se nesmí zapomínat na to , že většinou dámy vystupují jinak na veřejnosti (čímž myslím i zde) a jinak v soukromí. Někdy je to celkem sranda. Takže se neboj, ono to zhruba 20-30% ženské populace dělá
nebo to přinejmenším chtějí zkusit. Bjt tebou tak to hned zítra prubnu
Za mě nejde o to, jestli se to někomu hnusí nebo ne, ale o zdravej rozum. Stejně jako používání kondomu mimo trvalej vztah. Místopřísežný prohlášení o tom, že je člověk zdravej, po měsíci známosti a třech schůzkách...
Kdo chce kam, pomozme mu tam, v obojím případě.
Ale fajnšmekři jsou všude, že jo. Koprofilikovi bude taky nějaká žloutenka ukradená, když se jinak nevzruší.
Kdo chce kam, pomozme mu tam, v obojím případě.
Ale fajnšmekři jsou všude, že jo. Koprofilikovi bude taky nějaká žloutenka ukradená, když se jinak nevzruší.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Normálně cimprdlich nejsem, ale asi bych tady taky cimprdlich byl
... byť mini zbytky hoven po výplachu, tak to do pusy úplně s radostí při líbání nechci a ten gel mi taky nechutná. Asi bych si tě minimálně vypláchnul 2dcl vína. Nejsem kaviarovej, když nevidím jesetera. Z druhé strany, imunitu je třeba trénovat ... 
Ani dezinfekční lubrikační gel bohužel nezabrání v případě zdravotního problému dotyčného k přenosu infekce a nebo parazitů. Zdaleka se nejedná jen o přenos pohlavních chorob. Těch mikrobů je v prdeli bezpočet. Takže cumlat opatlanýho kokota z prdele přináší vysoké riziko! Šoustejte anál s kondomem a když už chcete hulit, gumu sundejte.

Dotaz pro damy
Kouření po analu