Když jsem poprvý píchal před chlapem jeho ženskou. V tý době jsem nikdy neviděl u mých vrstevnic aby měla holka chlupatou pipinu, anál i podpaží. Bylo mi asi 20-21 a jí 44, dělali jsme to spolu polaždý u nich doma, celkem 4x. Její přítel na nás jen koulal a honil si péro.
Napustil jsem ji bez gumy a on to pak vylízal.
Nikdy mě to nebavilo s žádnou tak jako s ní, od tý doby miluju tlustý, zarostlý a zkušený ženský
Napustil jsem ji bez gumy a on to pak vylízal.
Nikdy mě to nebavilo s žádnou tak jako s ní, od tý doby miluju tlustý, zarostlý a zkušený ženský
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nejlepší mrdačky jsem zažil s Thajkou. Podotýkám, že šlo o masérku v jednom malém českém městě, tedy žádnou bargirl z Pattaye nebo Patongu v Thajsku. Neuvěřitelně milá, příjemná a citlivá holka, navíc opravdu pěkná, a slusně se domluvila anglicky. Po půldruhém roce ji však skončilo pracovní vízum a musela domů, oba jsme to tehdy hodně těžce nesli. Ony ty Thajky dávají chlapovi jako bonus stálou usměvavost, vlídnost, něžnost, porozumění, takže i ten sex pak je lepší. Kdo je na prsaté blondýnky nebo baculky, pro toho by to nebylo. Ale pokud se člověku líbí drobnější štíhlé holky bez špeků a faldů, s menšími prsíčky a pevným tělem, je to výhra. To pak člověku přijdou české holky většinou jako dřeva a/nebo semetriky.
Kdyz to tu tak ctu,tak pro tebe jednu radu mam...vezmi domu jednoho zdejsiho borce komentatora,zaves si ho vedle lustru,jako vcelku Maju a myslim,ze te pri pohledu na nej, neco urcite napadne

nejlepší mrdačka?
Kdo má jaké představy