Kurwe sa nikdy neplati dopredu🤦♂️🙄🤷♂️ Uz to ze je to kurwa a predava svoje telo,znamena ze jej slovo a sebaucta stoji za prd. Vela z nich su latentne alkoholicky a fetacky🤢 Ja sa ti cudujem,ze si zaplatil lowe dopredu. To je vlastne podstata obchodu, motivovat za penize cloveka k nejakej proti-sluzbe. Tym,ze si jej dal vsetko na ruku, si ju motivoval len k odrbu☹️🤷♂️
(edited)
Vlastne ste si kvit. Ty si ju chcel pojebať a ona s tebou vyjebala…
V dnešnej dobe môzeš reklamovať, čo len chceš, že aj slnko svieti
Arnold ma problem v tom, ze ani nevie co chce, pripadne nerozumie vyznamu slov. Reklamovať by si mohol, keby tá služba čo ti mala byť poskytnutá nebola v takej kvalite ako bolo dojednané.Kedze si si ju este zavolal 2x takze asi sluzba bola kvalitna
. To ze nedosla by mohol byt podvod. Ale tu je skoda nieco dalej riesit s niekym kto zaplati niekomu pofidérnemu 10x nieco dopredu
a vlastne ani nevie co chce.
Vela zdaru, a uz neplať. Hasta la vista Arnolde
Arnold ma problem v tom, ze ani nevie co chce, pripadne nerozumie vyznamu slov. Reklamovať by si mohol, keby tá služba čo ti mala byť poskytnutá nebola v takej kvalite ako bolo dojednané.Kedze si si ju este zavolal 2x takze asi sluzba bola kvalitna
Vela zdaru, a uz neplať. Hasta la vista Arnolde
uz si to mal davno riesit s policiou a nie tu na fore.... ak by ti islo o to dostat svoje peniaze tak by si v prvom rade kontaktoval advokata ten by ti pripravil trestne oznamenie a uz by sa to vysetrovalo.... takze bud vysoky stupen retardacie alebo len kecas sprostosti
Čistý naivný kokot! Všade kde budeš trepat tieto svoje blbosti sa ti budu smiat ako soplavemu decku. Inak sa to neda povedať.
"Zaplatiť za sex popredu" je uplne normalne, kurva musi vidiet a mat urcitu "zaruku", ze chlap peniaze ma, nie ze bude s niekym sukat zadara a potom jej klient odide bez zaplatenia, alebo ju ako bonus este zmlati, aj takych pripadov bolo. Vzdy jedna strana taha za kratsi koniec.
(edited)
Pozri ,mas skusenost ,uz to nikdy nerob, nikdy sa neplati dopredu a ani cez ucet, to ti je tak na prt a to nehovorím o tom,ze to nie je legálne, chod na policiu a ešte zavrú teba
Ako môže niekoho napadnúť takáto sprostosť ? Opýtam sa ťa - máš pokladničný doklad, alebo faktúru ???

muzu reklamovat sex sluzbu?
ma nekdo zkusenost?