muzu reklamovat sex sluzbu?

ma nekdo zkusenost?

zajimalo by mne jestli nekdo resil s policii nebo jinym zpusobem kdyz mel zaplacenou holku na sex sluzby a mal ji predplacenou, v mem pripade 20 tisic, dohoda 2 tis na hodinu, cili 10 setkani. jen ted se po 3 setkanich neoziva, nekomunikuje ikdyz vim ze chodej jini klienti. da se to resit u policie jako podvod? dik
Kurwe sa nikdy neplati dopredu🤦‍♂️🙄🤷‍♂️ Uz to ze je to kurwa a predava svoje telo,znamena ze jej slovo a sebaucta stoji za prd. Vela z nich su latentne alkoholicky a fetacky🤢 Ja sa ti cudujem,ze si zaplatil lowe dopredu. To je vlastne podstata obchodu, motivovat za penize cloveka k nejakej proti-sluzbe. Tym,ze si jej dal vsetko na ruku, si ju motivoval len k odrbu☹️🤷‍♂️ (edited)
Vlastne ste si kvit. Ty si ju chcel pojebať a ona s tebou vyjebala…
Reklamuj.a daj aj do refreshera.aj do dennej tlače.tak ti treba lolo.aj si fotky zapalať.aj gače kup.a predplať si aj urob si sam.tam maš istotu dodania
V dnešnej dobe môzeš reklamovať, čo len chceš, že aj slnko svieti*378*
Arnold ma problem v tom, ze ani nevie co chce, pripadne nerozumie vyznamu slov. Reklamovať by si mohol, keby tá služba čo ti mala byť poskytnutá nebola v takej kvalite ako bolo dojednané.Kedze si si ju este zavolal 2x takze asi sluzba bola kvalitna*92**63*. To ze nedosla by mohol byt podvod. Ale tu je skoda nieco dalej riesit s niekym kto zaplati niekomu pofidérnemu 10x nieco dopredu*1* a vlastne ani nevie co chce.
Vela zdaru, a uz neplať. Hasta la vista Arnolde
Dobre som sa zasmial, verím ten prvý príspevok je len vtip. Ak nie, tak sa radšej zdržím komentára....
uz si to mal davno riesit s policiou a nie tu na fore.... ak by ti islo o to dostat svoje peniaze tak by si v prvom rade kontaktoval advokata ten by ti pripravil trestne oznamenie a uz by sa to vysetrovalo.... takze bud vysoky stupen retardacie alebo len kecas sprostosti
Čakal, že sa tu možno nájde aj nejaký policajt a právnik, ktorí mu poradia.
Čistý naivný kokot! Všade kde budeš trepat tieto svoje blbosti sa ti budu smiat ako soplavemu decku. Inak sa to neda povedať.
Čo to važne ja nechapem ludi čo si zaplatia za sex ja som ho mal len raz hi hi hi😂😂😂😂😂 aj keby že ho nemam aj 30r tak si za sex nezaplatim policia kamo ti nepomože skvor ta vismeju nevadi plat si ho
Niekto tvrdí, nikdy nepôjdem do reštaurácie, však viem variť. Zaplatiť za sex nie je problém. Zaplatiť dopredu za 10 stretnutí je hlúposť. Ale sťažovať sa tu a riešiť to s políciou je tá najväčšia hlúposť.
Ježkove oči, kolko je na svete blbcov *22*........Zaplatiť za sex popredu, to som ešte v živote ani len nepočul a to som už všeličo videl,...koňa smiať aj hada šťať, ale toto ešte nie. Aj v obchode platím za nákup až keď ho mám v koši a nie popredu.
"Zaplatiť za sex popredu" je uplne normalne, kurva musi vidiet a mat urcitu "zaruku", ze chlap peniaze ma, nie ze bude s niekym sukat zadara a potom jej klient odide bez zaplatenia, alebo ju ako bonus este zmlati, aj takych pripadov bolo. Vzdy jedna strana taha za kratsi koniec. (edited)
A predplatiť si 10 dopredu? Aj to je normálne?
Pozri ,mas skusenost ,uz to nikdy nerob, nikdy sa neplati dopredu a ani cez ucet, to ti je tak na prt a to nehovorím o tom,ze to nie je legálne, chod na policiu a ešte zavrú teba
Este raz si precitaj komentar, na ktory som reagoval. Vidis tam nieco o predplateni 10 stretnuti?
Písal si že zaplatiť dopredu je normálne, tak som sa spýtal, či aj desať stretnutí dopredu. Pretože autor príspevku zaplatil 10 dopredu.
Tak keď obhajujes platbu dopredu, som zvedavý či je podľa teba aj tých desať v poriadku.
Este takto explicitne skusim. Vyraz "zaplatit dopredu" nie je kvantifikovany a znamena 1 az x-krat.
Chapes hierarchickemu radeniu diskusnych prispevkov? Tak este raz si to v klude pozri, ale dokladne a snaz sa pochopit podstatu textu, kym zacnes spamovat nezmyselnymi komentarmi.
Aha takže sa môžem spýtať len to, o čom si písal a a ak mám navyše ešte inu otázku, tak sa ju uz spýtať nemôžem. Už si mi to objasnil.
Platiť dopredu za 10 stretnutí a za jedno stretnutie 2000 tisíc....
Keď s tým pôjdete na políciu, urobíte si hanbu druhý krát. Je možné že vám na polícii odoberú občiansky preukaz.
Ako môže niekoho napadnúť takáto sprostosť ? Opýtam sa ťa - máš pokladničný doklad, alebo faktúru ???*3*
Nechcem sa ťa nejako dotknúť (môže sa to stať každému *3*), ale nemal by si najskôr skúsiť psychiatra? (edited)