Senec gulaska

Gulaska niečo vzrusujuce

Tak ja mám odtiaľ zlú skúsenosť, niekoľko krát som si v lete našiel miesto kde som bol na Adama, a netuším odkiaľ ale do pár minút sa pravidelne objavil nejaký nahý chlap čo si honil. Odkiaľ prídu na to že mám o podobné uchylnosti záujem netuším, nič proti gayom, ale takýto uchylaci sú cez čiaru. Možno tu má kopec ľudí podobné zlé skúsenosti a preto tak reagujú, tiež ma to vytáča.. :p
Ahojte. My mlady párik.. Ktorý podobný pár sa pridá vedľa nás na opaľovanie a predvedie sa nám.. Nas to vzrusuje a začneme sukat aj my.. Bez výmeny. Napiste
Ktora slecna si dnes na gulaske uzivala dvoch chlapov?
Tvoja zena v tvojom sne.

Ziadna tam nebola.
Nudaplaz na Gulaske je nudaplaz (ak ti to slovo nieco aj hovori). Pokojna, deti, dochodcovia, pariky.

Na opacnej strane byvali pariky, ale doterni ocumovaci uchylaci ich spravidla rychlo hned znechutia.

Pocuj ty sulino. Ja som nenapisal zw na gulaske ale pod brehmi. A ked ty mas vo svojich snoch ako, si to rozdavas pred detmi mal by si sa dat liecit
Vidno ze si nechapavy, tak este raz.

Nikoho nezaujima ze si tam chodis natahovat svojho susna a obtazovat dospelych ludi co pridu relaxovat k vode.

Vdaka otravnym uchylom ako ty, tam zeny a pary uz skoro nechodia, tak ako kedysi. A ked tam pride niekto civilizovany tak si da coskoro otocku lebo do piatich minut na nich cumi cez rakosie honiaci si Quasimodo.

Ako to tu uz niekto napisal, najdi si miesto niekde pod mostom kde sa budes honit s dalsimi takymito individuami a mozte si tam vo vasich chorych hlavach predstavovat aj 10 nadrzanych zien. Hlavne prestante obtazovat ludi co si idu na Gulasku a opacnu stranu k brehom oddychnut a travit cas pri vode.
Dnes zajtra nočné kúpanie?? Niekto štíhly? Párik? Chalan?? Baba?? Do 35r my párik 36r (edited)
Neviem, mne vždy prišlo zúfalé, ak sa chodí niekto vzrušovať na FKK.

Kto potrebuje ukazovať postaveného vtáka pred deťmi čo tam chodia s rodičmi? Alebo je to problém, že je to jediné miesto, kde majú možnosť možnosť vidieť holú babu? (... alebo chlapa :-D)

Nehovoriac o tom, že to otravuje aj dospelých...

Nájdite si už konečne miesto pre seba, upravte si to a robte tam čo chcete! Aj keď sa obavam, že veľa žien tam chodiť nebude a môžete si tam akurát navzájom honiť chlapi medzi sebou...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Chápem pod "zažiť niečo vzrušujúce" si nemyslel očumovanie žien zatiaľ čo ich v myslí prášiš (kamarát takých volá mentálny onanisti) ani honenie si v kríčkoch, ale či je na FKK možnosť prečítať si vzrušúci knihu, možno nejaký thriler či kriminálku.

Sorry, som sa pomýlil, moja chyba. ;-) (edited)
Tvoje nadšenie skonci pri zakladani takej stranky. Tebe vadia honici, a inym zas vadia pruderni talibanci ako si ty 😃
Súhlasím sám úchyl a čo tie deti ?
Presne. Všetko ma svoje miesto.

Nebudem hrať na nudistu na plavkovej pláži, ale idem na FKK, kde si viem vychutnať svoju nahotu bez toho aby som tým niekoho otravoval. A tak isto sa nebudem hrať na swingera/onanistu na FKK, ale idem na swingers pláž.

Krajina je plná lúk, lesov a polí, a niekto si musí testovať vtáka na pár metroch štvorcových kde sú nudisti *329*
Ako niektore odpovede my pridu divne. Niesom honic mam priatelku s ktorou mame rovnake zaujmy co sa tyka sexu cize sex nam ani jednemu nechyba. Na nudaplaz chodime pravidelne nahotu nudiamus aj exibicionizmus milujeme. Nesukavame pred detmi ani napriamo na nude ale nebudeme sa tu tvarit ze ked ide pekna zenska tak sa zanou neobzreme obaja alebo priatelka za peknym chlapom. Taktiez sa nam bezne stava ze proste po celom dni peknych nahych tiel sme vzruseny a odskocime si niekde to vyriesit. Ak aj vydrzime cely den bez sexu na nude ked ideme domov musime niekde zastat a zasukat si je normalne ze nahe tela vzrusuju a kto hovori ze to snim nic nerobi tak je niekde chyba alebo sa len na nieco hra co neexistuje. XY krat sme niekeho prichytili ci na plazi alebo v aute odparkovanom ako si dava rychlovku a cize zwny do nejakej dierky ho musel zasuvat
- na gulaske je len FKK, sex tam nehladaj
- chodnia tam slusny ludia
- a otravny honič tam dostane akurat popapuli. (edited)
ale no.. pod ruskom tmz sa tam sem tam deje kadeco :)
Na gulášku som chodil min 40 rokov. V posledných rokoch sa mi to tam žiaľ čím ďalej tým viac zdá privatizované a stretávajú sa tam stabilné skupinky ľudí čo sa poznajú a cudzí človek ( naviac starší ako je môj prípad) je tam dosť nežiadúci a berú ho ako čumila. Naviac je tam stále ťažší prístup autom. Škoda, nie som ani čumil ani honič, ale milujem nahotu na krásnom teplom slniečku v spoločnosti príjemných ľudí.
Ak ti naozaj hned nejde o sex, rozpravanie a spoznavanie ľudí je pre teba vzrušujúce, tak ja na tvojom mieste by som to na gulášku nesmerovala....tam si limitovaný počasím, ročným obdobím...viac ludí a každodenne bez ohladu na počasie más v autobuse, vlaku, v Tescu....a neriskuješ jedinca, ktorý tvoje prihovanie môže brať nejako inak
Máš pekné cecky xxxx čo robíš ine no