Rada ženám

...

Milé ženy. Pokud si stěžujete, že vám píší jen samí ubožáci, hulváti a oškliví muži, je to tím, že milé, sympatické a hezké muže prostě a jednoduše nepřitahujete, takže vás tím pádem ani neoslovují.
Tak to je. Už chápete?
Připomíná mi to chat pod novinkami, když se chci v práci pobavit, přečtu si tam, co tam lidi píšou za názory na článek, někdy mám pocit, že tohle forum je dost podobné :D
Sám si tu věčně stěžuješ...............
Když jsem si prohlížel témata na fóru, tak jsem omylem místo "Rada ženám" přečetl "Ráda žehnám" a pomyslel jsem si:"Tvl, tady se někdo z těch čarodějnic ještě nevzpamatoval..."*1*
Ty vole, už to nehul a přestaň si hrát na filosofa. Nějak ti to nejde. Vypadá to, že jsi jeden z těch, o který by zenska nezakopla a v důsledku tohoto zteplate. Takových buziku je tu jak naseto.
Rada chlapům nechovejte se jako malý děti a nebrečte když Vás žena odmítne *3*. Mějte hrdost a nechovejte se jako kreténi *4*
To je příspěvek jak od RNDr. Josefa Hausmanna, CSc. *22*
To platí obecně a nemá to nic společnýho s kritikou feminismu
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj, zahořklých lidí tu myším zas tak moc není. Spíš jeden zahořklý otráví 10 co do té doby byli v klidu a pohodě.
Na tom něco je, lidi jsou jak ovce a rádi přizvukují názorům které jim vyhovují, nebo které jsou nejhlasitější.... když jim to nakonec nějakým způsobem vysvětlí jejich nezdary, tak o to radši:))
Napsala jste to naprosto přesně,ale je to nemocný člověk,kterému je marné cokoliv vysvětlovat.
Prepni se na původní nick, tupečku *1*