Okolí Mladé Boleslavi, Milovic? Rád bych se podíval na pár někde
Zlínský kraj? ideálně v okolí Kroměříže
kolem Kroměříže bych se také přijel podívat
Tak to bych i já ale najít snad ani nejde
Tak tady ideálně řidič jako divák a vzadu s někým komu bych natajňačku dělala footjob😜👣
Pojd se domluvit do sz😈 nabídnu ti velky prachy, ale nechci ti psát tady ozvy se.😇😛 Kdo mě zná ví.🤫💸😈
Ahojky moc rád kde se sejdeme
Být Pražák tak hned…
Jako řidič nebo jako ten co si se mnou vzal ubera na půl?😜
Řidič co se koukne aj přidá…
Ja klidně sedim vzadu.! 😇😅
I vzadu to bude za prachy.
bodejď, když je to kurva...!!!!!
Kurva se neříka, je to sexuální pracovnice.
Kladno a okoli ja 30 let najdu par,ktery by chtel nahateho divaka?
Ahoj kdyby nějaký pár chtěl diváka v podobě 18 leteho panice tak se hlásím jako dobrovolník.
Ahoj ja 30 let kladno a okoli, najdu par, ktery by si prede mnou zasukal? Ja jako nahaty divak
Ahoj,
máte nějaký tip na místo v jižních Čechách, kde se pravidelně scházejí nějaká auta? Manželku tato představa vzrušuje.
(edited)
máte nějaký tip na místo v jižních Čechách, kde se pravidelně scházejí nějaká auta? Manželku tato představa vzrušuje.
(edited)
Rád bych píchal ženu v autě nebo u auta někde v přírodě okolí Mostu. Poradi někdo kam zajet, kde je klid a zároveň by se našel slušný, nevtiravý šmírák?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kladno a okoli najdu par,ktery si prede mnou zasuka?ja 30 let
Nechceš to tady už přestat spamovat?
Ahoj, ja 47 submisivnejsi, ona 26 perverznejsi, dominantnejsi.. Radi bychem se 5.6. vecer potkali s parem v Praze - auto/venku.. Domluva ve vzkazech.. Tom
Ahoj ja 30 let najdu par,ktery by si zasukal pred nahatym divakem?rad jsem nahy a rad koukam a sahl bych si na prsa kdyby to slo
Někdo v okolí Uherského Hradiště? Rád bych se podíval.
Jsme par. Shanime divaka.
Moc rád přijedu za vámi se mrknout
Ahoj napiste zpravu, rad bych se dival
V jaké části ČR se budete pohybovat v autě?
To bude asi představení pro náročného diváka....
Klidně se podívám a pohoním zárověn.
V Milovicích je míst málo? Tam se dá šukat na 1478 místech
Jaká místa v Milovicich?
Rakovnik,Louny, Kladno je někde něco?
Ahoj ja kladno a okoli rad bych koukl na nejaky par jako divak
Dnes nemůžeme, ale jinak se radi domluvime s nejakym parem ci zenou. Jsme radi videni a jeste radsi se divame. Zname fajn mista v okoli Brna a jizni Moravy. 😈
Ahoj, jmenuji se Tomáš a je mi 43let. Rád bych se díval na Vaše hrátky. Vše je o vzájemných sympatií. Budu rád, jen v tichosti přihlížet, vše je na domluvě a o to, aby to bylo příjemné pro obě strany. Jde přeci o nezapomenutelný zážitek. Rád s es Vámi domluvím nějaký den cca kolem 21hod., když by Vám to vyhovovalo. Děkuji za odpověď. Tomáš
Ahoj, rád bych Vás tajné sledoval při vmVasuch hrátkách
A která to jsou to by mě zajímalo s kamarádkou jsms vzdy jezdili max kolem klajdy?
to rikame jen tem ktere zname a nebo je tam pozveme... divaky my radi, ale nesmi jich byt moc a neberou nas uchylaci a nechutaci... tedy mam rada kdyz si vyberu kdo bude koukat a nebo se i prida a ne, ze dojde kde kdo to nee... dalsi veci je, ze nechceme valet deky po kondomech a kapesnickach, jelikoz malo kdo po sobe dnes odpadky odnese a uklidi :( proto mista nenapisu, ale par ci zenu tam radi zavedeme. ☺️
Pokud se nam budete chtit ukazat, mistecka prozradime, jdeme napsat vzkaz... 😝
po X letech tady na Amících nabývám dojmu, že se na Bruntálsku neděje vůbec nic , co by souviselo s erotikou
Připojím se tedy s dotazem, týkající se oblastí Bruntálsko, Rýmařovsko, Vrbensko... Kam tady jezdíte sexovat v autě? Popřípadě... je zde v okolí pár, který by chtěl diváka?
Jezdi tam i páry?
I parkoviste na Lhotě je na tohle super
i ja chci svama zase me nechavate doma
Tam jsi musel být stoprocentně letadlem ✈️✈️✈️ Jinak se to neslučuje s realitou 😁
I v této zimě? To aby tam jezdili v karavanu......
No - nevím - i v zimě?
Kdyz mas dodávku a zopis si v ni ,tak proc ne
Prý ano - ale většinou homo....
NEKDO Z VYSOCINY NA NEJAKE VZRUSENI VENKU? KKIIDNE DO SZ:)
Ahojky.kdy zase pojedete?
Nějaké místa v Liberci? Jablonci?
Hustopeče u Brna. Jezdíme rádi šukat do přírody v okolí . Dá někdo typ na pěkné místo? Jezdíme na parkoviště pod tank , za mostek u Moss plus. Rádi zajdem i na jedné místo kde nás může někdo zahlédnout
Pod tankem jsme s přítelkyní taky několikrát šukali.
Treba hostivar v Praze parkoviště u lesa
Kdy tam budete? Rad přijedu
Ostrava - dnes nebo zítra fajn pár s autem, který se k nám přidá??? Místo si řekneme v SZ, pokec u aut, a pak každý ve svém
Pár který se nechá rád pozorovat při sexu.... Znojmo směr Brno.
Pokud by měl nějaký pár v okolí Pardubic, Hradce Králové, Poděbrad nebo Jičína zájem, mám dodávku.. lákalo by mě někoho naložit a společně si pak někde užít..
Praha haje u mně doma!!! Ale jsem sám
A co na Ostravsku??? Našel by se sympatický pár, který by se přidal k jinému páru??? Můžeme se někde potkat, popovídat u aut a pak ..... Možno i s výměnou, ale není podmínkou. Jde spíše o vzrušující zábavu, příjemnou společnost a krásně strávený čas s podobně smýšlejícím párem, případně i samotnou ženou, která se ráda dívá :-) Pro lepší domluvu uvítáme SZ
(edited)
Zná někdo nějaké místo v okolí H.Počeenic
Někdo jižní Čechy? Napište místa
Na Písecku by se nám to také líbilo..
Ahoj až budete někde venku okolí Příbram - Písek rád se podívám.
Brno a okolí, kdyby někdo chtěl diváka, napište
Vidim, ze je to tady spis o loudeni tipu, nez o tipech samotnych. Tak ja davam tipy na C-e-s-k-o-l-i-p-s-k-o, kde mam vyzkouseno.
-Sloup v Cechach smer Cvikov. Uplne nahore je odpocivadlo. Tak bud tam, nebo pres silnici je polni cesta smer vrch Ortel
- odpocivadlo na stare silnici Novy Bor - Cvikov. Jeste pred najezdem na I9
- jednou, to jsem byl mladsi, jsem si zasukal pred 999 v CL primo na parkovisti. Tehda tam jeste byli diskoteky
-odpočívadlo Horni Libchava smer Struznice
- mezi Cvikovem a Rousinovem (kolem Martinaku) je odbocka doleva, kde uz jsem 'nacapal' i nekoho jinyho
- primo v CL, kdyz vyjedete po asfaltce az nakonec, tak i tam se da zasukat.
Kdyz sem budete davat dalsi navrhy, tak to bude super. Nebo mi napiste do zprav. Budu se tesit.
-Sloup v Cechach smer Cvikov. Uplne nahore je odpocivadlo. Tak bud tam, nebo pres silnici je polni cesta smer vrch Ortel
- odpocivadlo na stare silnici Novy Bor - Cvikov. Jeste pred najezdem na I9
- jednou, to jsem byl mladsi, jsem si zasukal pred 999 v CL primo na parkovisti. Tehda tam jeste byli diskoteky
-odpočívadlo Horni Libchava smer Struznice
- mezi Cvikovem a Rousinovem (kolem Martinaku) je odbocka doleva, kde uz jsem 'nacapal' i nekoho jinyho
- primo v CL, kdyz vyjedete po asfaltce az nakonec, tak i tam se da zasukat.
Kdyz sem budete davat dalsi navrhy, tak to bude super. Nebo mi napiste do zprav. Budu se tesit.
Jeste jsem si vzpomnel na nejaky mista
- cesta Kytlice - Svor. Dvoukilometrovy usek, kde jiste najdes misto
- cesta z Dubice na Struznici, pod vrcholem Boretina.
- cesta Kytlice - Svor. Dvoukilometrovy usek, kde jiste najdes misto
- cesta z Dubice na Struznici, pod vrcholem Boretina.
Diky za tipy, jen trosku z ruky. Uvidime.
pokud kdokoliv hledá diváka v ústeckém kraji, pozvu, přijedu... stačí poslat vzkaz
Nas ano, pravidelne byvame v Brandyse, v lese
Nebyl by problem. Dnes nebudeme
Někdo Plzeň okolo půlnoci. Rád se budu dívat.
Poradí i mi někdo nějaké fajn místo kde by se dalo .... okolí mohelnice a Olomouce
Berounsko, Praha Západ, okoli Prahy... Máte tipy na místa kde se dá sukat v autě s tím, by nám nějaký ten slušný divák nevadil, ale zase abychom nikoho nepohorsili... Neptam se na pdoflaknuta místa kde je každý den připraveno 5 honicu... Za dobre tipy budeme rádi do SZ. Dik
@Gezoll Asi takto. Že se ti líbí nezletilé, je tvoje věc. Ale být na to pyšný nebo to hájit může jen debil. Holky v tomto věku jsou lehce manipulovatelné a pokud jsi nějakou ojel, tak patris do kriminálu. A ne, fakt není normální, že se ti líbí dvanáctileté holky, jsou to ještě od pohledu, fyzicky i mentálně, děti a to, že jim už rostou prsa, na tom nic nemění. Takže ano, jsi pedofil, když to, co tě vzrušuje, je jejich nedospělost.
aproved
Chystá se dnes někdo šukat v okolí Plzně?
Vraj sa celkom casto v JM chodi k Musovu - na rybarne, pojdem tam buduci tyzden, ked sa trochu udobri pocasie.

Sex v autě s divakem
Místa