Aj táto téma tu bola rozoberaná viac krát.
Je tu veľmi veľa sólo mužov a málo reálnych párov a žien.
Z toho mála párov a žien niektoré hľadajú len ženu, niektoré len pár a niektoré aj muža (tých je najmenej).
Z našich skúseností sú ženy a páry ktoré majú záujem o stretnutia staršie, čo je logické. Málokto chce trojku hneď po svadbe :D
Keďže ženy a páry ktoré sú reálne a mali by skutočný záujem o niečo sú väčšinou okolo 40r a viac, hľadajú skôr vekom podobných. Väčšina z nich má deti vo veku 20-30r. To je potom dosť divné aby chceli do postele rovesníka ich syna.
Ďalej sa pýtaš na profilovku. Logicky čím viac informácií, profilovka, albumy, tým skôr si ťa niekto všimne a tvoj profil vyzerá serióznejšie.
V neposlednom rade si musíš uvedomiť že žena a páry tu majú kvantum ponúk a samozrejme má každý svoje preferencie. Konkrétne u nás je to vek, lokalita, typ postavy, veľkosť vtáka a nejaké to IQ.
Prejsť sitom týchto preferencií je ťažké a keď sa to podarí, stále bude viac adeptov z ktorých sa dá vybrať. Takže šance skutočne nie sú veľké.
Preto tu niektorí muži môžu mať pocit že sa tu nič nedá nájsť. Pravdou však je, že väčšinou je to len ich chyba. Ale to už téma na ďaľší dlhý príspevok
Je tu veľmi veľa sólo mužov a málo reálnych párov a žien.
Z toho mála párov a žien niektoré hľadajú len ženu, niektoré len pár a niektoré aj muža (tých je najmenej).
Z našich skúseností sú ženy a páry ktoré majú záujem o stretnutia staršie, čo je logické. Málokto chce trojku hneď po svadbe :D
Keďže ženy a páry ktoré sú reálne a mali by skutočný záujem o niečo sú väčšinou okolo 40r a viac, hľadajú skôr vekom podobných. Väčšina z nich má deti vo veku 20-30r. To je potom dosť divné aby chceli do postele rovesníka ich syna.
Ďalej sa pýtaš na profilovku. Logicky čím viac informácií, profilovka, albumy, tým skôr si ťa niekto všimne a tvoj profil vyzerá serióznejšie.
V neposlednom rade si musíš uvedomiť že žena a páry tu majú kvantum ponúk a samozrejme má každý svoje preferencie. Konkrétne u nás je to vek, lokalita, typ postavy, veľkosť vtáka a nejaké to IQ.
Prejsť sitom týchto preferencií je ťažké a keď sa to podarí, stále bude viac adeptov z ktorých sa dá vybrať. Takže šance skutočne nie sú veľké.
Preto tu niektorí muži môžu mať pocit že sa tu nič nedá nájsť. Pravdou však je, že väčšinou je to len ich chyba. Ale to už téma na ďaľší dlhý príspevok
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Súhlasím s tebou, lebo pred rokmi som si hľadala milenca a to bolo beh na dlhé trate, profil nevyplneny, žiadne údaje, zavádzajúce informácie, horko ťažko zavolal a samozrejme z ních 99% nemalo kde a nikto nechcel investovať do hotela. Prešiel ku mne a čo má zarazilo s prázdnymi rukami, aspoň zo slušnosti čokoládu alebo kvietok, keď som mu už ponúkla moje súkromie a kávu. Sex netrval ani 2 minúty, pokecal aby sa nepovedalo a musel veľmi utekať domov lebo mu náhle prišlo info.asi z vesmíru a bolo po paráde. Tak môžem na takú jebačku kašľať!!!
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Sú tu páry, muži a ženy čo hľadajú prijemne spestrenie svojho sexuálneho života. Mladý je rovné vysokej výdrži a dobrému uspokojeniu. Osobne sme aj my preferovali mladších kvôli vydži ale zase starších kvôli skúsenosti. Aj nick je maximálne nudný ale keby bol napr.: Juraja nejaké číslo to už znie zaujívavo. Ako napríklad čo predo mnou napísala Katka 78. Náš nick sú naše priezviska za slobodna a dátumy narodenia, hoci to vyznie ako keby chlap písal a vlastnil nick. Odporúčam zmeniť nick a veľmi veľa trpezlivosti a nájdeš tu svoje uplatnenie.
Naše svety sú rozmanité, aj ten reálny aj všetky tie virtuálne. Preto sú také pekné. Väčšina z nás vie kde je hranica slušnosti. Tým ostatným to nevysvetlíš ani palicou. Naše životy sú už beztak kontrolované. Server, určený predovšetkým pre zábavu dospelých z princípu nemôže byť kontrolovaný spôsobom ako to tu niektorí píšu. Môj recept na vulgárnosť je slušnosť alebo úplná ignorancia. Jednoducho nereagujem negatívne vyhýbam sa vláknam, ktoré sa ma netýkaju. Nikdy "nehejtujem". Funguje to. Našiel som si tu množstvo milých a inteligentných ľudí, ktorých navyše baví sex a sme v tom na spoločnej vlne ... čo viac si ešte dopriať. Je to aj môj odkaz pre mladého zakladateľa tohto vlákna..
co ak by to samotne zeny mali zadara? ale museli by byoverovane dvomi sposobmi? vzdy sa da najst nejaky kompromis co ty na to?a ohladne sukromia? prosim ta kd evsde si kontrlovana? to vies? co tak len MHD kamery kamery na uliciach? co tak platnie kartou? to ti nevadi ale tu by ti vadilo ohladne sukromia? zamysli sa torsku ze kde teraz mame sukromie? nikde

Vekový problém
Problém s odpisovaním
(vopred ďakujem za seriózne odpovede)