Amateri

Načo sa zbytočne pýtate?

- hm......
- realitou je ze toto forum sa casom transformovalo na forum: "Kto mi vyhoni/vyfajci na co najsmradlavejsom hajzli..."
- a je to chyba gejov? hm... nie. Len vyuzivaju co im admin dovoli.
- ze to tu "prebrali" je jednoznacne chyba admina/moderatora fora.

- ak by sa aj gay temy z fora oddelili alebo vycistili, nemozno ocakavat ze sa sem vratia pary a zeny.....
- ostanu tu iba traja exoti ktory sa nemaju s kym porozpravat.....
Nejako mám pocit že sa o tento web správci veľmi nestarajú. Má, myslím si, oveľa väčší potenciál. Chýbajú mi tu inovácie, vychytavky, lepšia komunikácia, chcenie sa posúvať.. Škoda je to veru 🤷‍♂️ mohlo by to mať viac úroveň..
A najhorsie je , ze seriozny muz je tu kvoli takimto individuam bez sance. Snazis sa s niekym komunikovat, no neustale (ak vobec niekto odpise) si upodozrievany,ze napr.to foto nie je tvoje, ze som gay, alebo .... proste individua vyplasili serioznost z tohoto portalu.
Je ešte na Slovensku také obchodné centrum alebo parkovisko pri diaľnici a R1 kde ešte nikto nikoho nehľadal na fajku, dieru v hajzli a ďalšie podobné zvratenosti? Celé fórum ste tým zavsivaveli.
Si dobre zabil. Keď si na tejto stránke, nemôžeš byť seriózny muž *3*
Podla seba nesud mna. Daj si do analu co chces, no nechval sa tym, nechaj si to pre seba, alebo sa o tom podel s ludmi ,ktori maju rovnake chutky. Je to vasa vec, ako aj pravo. No to ,ze tvoje chutky mozu byt niekomu neprijemne a ty sa s tym zmierit nevies, je ubohe.
Diskriminačný, totálne netolerantný názor vhodný do katolíckych novín. Buzerantom nevadí "zvrátené" obcovanie heterákov. Ži a nechaj žiť *15*
Vsetkym pohúkaným buzerantom len dobry drevený kôl do riťi! Háveď hnusná.