Kauza Dominik Feri

...

Tak jaký máte názor na kauzu Dominika Feriho a jeho údajného sexuálního obtěžování žen.
Věříte jemu nebo těm holkám?
Stalo se vám něco podobného?
Kdy jde ještě o normální sex a kdy už nastává sexuální obtěžování?
Feri něco ví a někdo ho nechce tam kde byl. Ušít sexuální skandál je běžná praxe v odstraňování nepohodlných jedinců.
Není určitě svatý, ale nevěřím ,že v takovém rozsahu by si dovoloval jako veřejný činitel
Dej se na politiku, dostaň do parlamentu a uvidíš, co na tebe před volbami najdou a vytáhnou *6**6*
Do toho nikdo z nás nemůže vidět. Na jednu stranu je to mladý kluk, zvyklý na popularitu a v kolektivu známých může být za hvězdu. To je kombinace, kdy se člověk cítí jako, že může cokoliv (viz. už zmiňovaný výprask na Moravě). Na druhou stranu, jedna z dívek vypověděla, že ji zneužil ve sprše... Jak se sakra holka nedobrovolně dostane do sprchy s cizím člověkem?
Asi tak že tam za ní prostě drze vleze.
To jsi jako u někoho na párty a jen tak se tam jdeš osprchovat?
V tom článku je to popsané, možná by stálo za to si to nejdříve přečíst :) https://a2larm.cz/2021/05/chovani-dominika-feriho-je-verejne-tajemstvi-zeny-popsaly-traumatizujici-zkusenosti-s-mladym-politikem/
Tak mně přijde Feri už tak brutálně nesympatický svým vystupováním. Ale tahle výpověď? "Kluci si evidentně přišli zapíchat. Kamarádka si to začala rozdávat s jedním, takže jsem evidentně byla na řadě. Vyjel po mně, ale nic moc. Poslal mě se osprchovat a já šla. On za mnou přišel do sprchy, což bylo něco naprosto neočekávatelného..." Nechci zpochybňovat trauma nějaké holčiny a klidně ho půjdu lynčovat na náměstí. Ale tenhle "příběh" zní jako ty slátaniny v místních příbězích...

Hlavně je v téhle konkrétní výpovědi jedna celkem podstatná informace.
- "Do bytu, který měl v té době i svou vlastní facebookovou stránku, se čtveřice přesunula v noci"
Ať si pod tím každý představí co chce. Já třeba ten byt, kde se točí swingers péčka...
Proc myslis ze s tim sly radeji do novin *3*

Protoze kdyby ony podaly TO, tak jde vse za nimi.
Ted, kdyz se to proveruje az na zaklade uverejneneho clanku, tak zatim nesou minimalni az nulovou odpovednost.

Ono neni vse bilocerne...
Zvláštní vytáhnout to před volbama...
Ano, vytáhnout to před volbama by bylo zvláštní. Tedy vlastně by to vůbec zvláštní nebylo, ale pěkně účelové. Ale teď ještě před volbama úplně není.
Feri odstoupil, nebude kandidovat, do voleb se na to z větší části zapomene (resp. bude to překryto dalšími a většími skandály). Vytáhnout to 14 dní před volbama by byla mnohem silnější bomba.
Nicméně to, že ti mladí lidé, kteří to chtěli hodit Ferimu, protože je cool, to teď hodí pirátům, protože ti jsou taky cool, tak ty už zpět nikdo nepřetáhne.
Ale to neznamená, že to bylo účelové, nebo dokonce, že je to celé falešné.
A on je na ženy?Já myslel že je to buzna.
Jak bylo napsano jinde, je to souboj tezkych vah. #metoo vs. BLM. Round 1.

Uvidime kdo z toho vzejde jako vitez *22*

Jak namíchat politikovi smrtící koktail? To se vezmou tři chudé holky z ulice, zaplatí se jim každé po sto tisících.....ne, nevím jak to bylo, ale znám jednoho, co by řekl, je to účelovka, je to kampaň, neodstoupím.)))))
Blíží se volby, nejvyšší čas začít prát špinavé prádlo a tohle je jen první hadřík, bude toho ještě celý škopek.)))) Běžte si raději vrznout a nechte to soudu, pevně věřím, že do deseti let bude jasno.))))
Takhle to fakt nefunguje, opravdu si myslíte, že by ti novináři šli s kůží na trh, kdyby to neměli pořádně podložené? Ten text je velmi kvalitní a je založený na mnoha svědectvích (a to zdaleka nejen obětí) celé řady osob a dalších důkazech. Jinak mimochodem politikum by to spíš bylo, kdyby se s ohledem na blížící se volby rozhodli to nepublikovat a ne naopak :)
Novináři píšou to, co jim nařídí majitel novin. A kdo je majitelem většiny novin u nás????
Akorát, že tohle je společný článek DeníkN a A2larm, což jsou noviny, se kterými nemá pan "Nikdyneodstúpim" nic společného.
Kdyžtak by to chtělo jet konspiraci, že Feri je největší konkurent pro piráty (láká stejný elektorát), kteří by měli největší motivaci se ho zbavit.
V každém případě na to téma vzniklo už teď hodně novinářských komentářů a ty se celkem shodují v tom, že: mezi novináři se to vědělo dlouho. Hodně novin po tom šlo, ale nedařilo se jim získat nic konkrétního a podloženého, aby to mohly vydat. Až se to povedlo teď těm dvěma zmíněným.
Většiny určitě nikdo, protože mají různé majitele :) A ty co o tom napsaly žádní politici ani oligarchové nevlastní.

A co se týče toho psaní... hezkých pár textů už mi v různých českých médiích včech možných majitelů a ideových orientací vyšlo a nikdo mi nikdy nediktoval co mám psát. Jen jsme se dohodli na tématu (které jsem často navrhoval sám) a mimo běžné editorské práce mi do toho nikdy nikdo nezasahoval. (edited)
A tvé články byly na hlavní straně?
kdyby Feri nesral lidi takovejma řečima, že být poslancem je dobrý vedlejšák při studiu, udělal by líp. *5*
Myslím si že Dominik skončil, ale jestli se choval tak jak se píše v denikn.cz tak mě spíš překvapuje jak dlouho ta cesta trvala...další osoba co diskredituje politiku jako celek... Jeden neví za či peníze buduje hnízda,druhý neví kdo mu půjčil na být,... A tenhle se chová jako psycho... Teď už je nevolitelný ať soud řekne cokoliv
celá Topka je nevolitelná včetně té hysterky Pekarové. *3*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ne, není to z žádného bulváru. Je to velký a velmi kvalitní novinářský text podložený mnoha svědectvími (nejen obětí), ale i třeba záznamy zpráv, které si s nimi psal. Přečtěte si ho: https://a2larm.cz/2021/05/chovani-dominika-feriho-je-verejne-tajemstvi-zeny-popsaly-traumatizujici-zkusenosti-s-mladym-politikem/ (vyšel zároveň i v Deníku N, ale tam je placený). A jak jsem psal výše, ani nemusel spáchat nic trestného na to, aby měl odstoupit. Ne každé nevhodné chování je trestné, ale to neznamená, že by z něj neměly být vyvozeny důsledky.
Tou modelkou vs. CzechCasting myslis tu ucitelku, kterou omamili, kdyz neco rozprasili do vzduchu? A hned dvakrat? *3*
Ona je jedna z prvnich neli uplne prvni, kvuli ktere se dostal Netlook do hledacku Narodni centraly proti organizovanemu zlocinu.
A hlavne je znama tou nejhloupejsi vymluvou ze vsech a strasnou medialni masirkou jak andilek ucitelka, studujici na filde, byla zdrogovana a zneuzita. A rovnou dvakrat *1*

Cele to je komedie a delani z komara velblouda. To ze pak byl natlak pri nedodrzeni radne podepsane smlouvy? To by sla sedet pulka republiky co zvysi tlak na dodrzovani jakykoliv smluv…
Což je ovšem trochu něco jiného, že. Tady máme velmi kvalitní novinářskou práci a výpovědi celé řady žen a dalších osob, které jednohlasně potvrzují, že se takhle choval. Navíc k tomu mají zprávy, které si s oběťmi psal, svědectví o stížnostech členům akademického senátu PF UK atp. Fakt si doporučuju celý ten článek přečíst, tohle opravdu není jedno obvinění, které by bylo tvrzením proti tvrzení. Jinak mimochodem ono nejde ani o to, jestli spáchal něco trestného a bude odsouzený. Jakožto politik by měl jednoznačně nést odpovědnost i za nevhodné chování, které trestné není.
Máš pravdu, tady by snad, kdyby mohli hned lynčovali.... veřejnost hned odsoudí a udělí nálepku násilnika, úchyla , dopředu , aniž by znali pravdu.
Pokud se něco stane jednou, může jít o nedorozumění, špatně vyhodnocenou situaci atd. Pokud je těch případů více, asi to nebude z mladistvé nerozvážnosti nebo z toho, že těm holkám někdo následně zaplatil. Pokud se někdo záměrně protěžuje, snadno nabude dojmu, že si může dovolit vše. Kdo ví, proč na Moravě dostal po tlamě ?
Přesně tak. Po tlamě tam nedostal pro nic za nic. Ale evidentne to bylo malo. Je to protezovanej spratek, co nic nedokázal. Meli ho tam jen pro barvu jeho pleti a volitelnej byl jen v Praze. Nikde jinde by ho do parlamentu nezvolili.