No, tak najkrajšia nieje. Keď si pozriete jej albumy, tak tam vidíte, že fotky prešli úpravou. Na jednej je vyblískaná a na druhej je celkom iná. V jednom albume sú fotky vekovo rozdielne. Primitívne názvy. Jej výzor, kozy sú škaredé. Je to žena, ponúkajúca svoje telo za peniaze. A ona bude mazať aj slušné komentáre. A čo je zle, keď vás zruší v albume s názvom vystriekaš ma a ja napíšem nie?
Cksoulmates, sice silikon ale galerie vzrušující. A určitě umí vařit.
Má super prsa a fotky. Ve srovnání s jinýma co tady ukazují svoje těla ala rozteklé zmrzliny je xantyppa, ač trochu umělá, jednička.
tak osobně si myslím že u galerie je i důležitý nějaký nápad, zpracování. Pak nemusí být ženská modelka s dokonalou postavou, ale je to kolikrát víc sexy než detaily umělých i když třeba dokonalých prsou, nebo roztažené vagíny. Je to jako s fotkama z dovolené, je fajn vyfotit si památku, ale po letech se raději zadíváš na fotku kde si dáváš třeba dobré jídlo v nějakém stánku a vyvolá to v tobě větší emoce než stejná věc nafocená již milionkrát.
takže třeba za mě raději galerie nicku step_aside , kde sice holka není uplně nejvíc sexy sama o sobě (ale pořád velmi atraktivní) , ale hlavně snaha galerie udělat zajímavé, neotřelé. Jde vidět ta práce a snaha . (edited)
takže třeba za mě raději galerie nicku step_aside , kde sice holka není uplně nejvíc sexy sama o sobě (ale pořád velmi atraktivní) , ale hlavně snaha galerie udělat zajímavé, neotřelé. Jde vidět ta práce a snaha . (edited)
Step_aside ze neni sama o sobe sexy?
Pro me je to bohyne
Velký prsa nemusím , ale u výjimek je to i sexy a tou Xantyppa určitě je, ale jak někdo psal, 100 lidí 100 názorů. Vtipný mi přijde, že jsem tu viděl chválit ženská alba co opravdu nestála za nic, ale asi holky drží pohromadě :-)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nedělej si tu reklamu člověče. Jaké rekordy tady láme?
Pry prirozenost...tak urcite
Tri, presne. Tvrdit, ze pani je prirozena, je uplne mimo....a krasne muze byt i to, co neni prirozene.
Jojo, taky naše favoritka.
Jsou tu mladší a hezčí.

Nejhezčí galerka
Xantyppa