Co vám nejvíc vadí ?

Co vám hodně vadí na amatérech?

Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vadí mně státní dluh.
Jsem spokojený s teplotou kolem 22.
Vadí mi lidé, kteří se prezentují cizími fotkami v galeriích, zejména fotografové hledající "modelky"...
Jaký pak může být výsledek, když některá naletí?
Kazí reputaci těm ostatním poctivým.
Myslím, že by mělo následovat zrušení nicku místo odstranění jen té závadné galerie.
Jistě, mohou si obratem založit jiný, ale musí znovu budovat historii, kontakty atd.
Hele ohledně galerií co píšeš jest pravda,,ale,, to kažení reputací fotografům snad né ponevač jako fotograf víš jaká je problematika a to že ztoho udělali živnost volnou a ne odbornou tomu říkám problematika další víš sám že publikovat fotky jako prezentace práce je složitější než zrovna to co je publikováno a těch markirii je dost a bohatě stačí když řeknu jen svolení publikace ,autorství, atd. Nehledě osobně se publikuji jinde než zrovna tady ono totiž když zde nějaká místní modelka (tím nehci nikoho ani žádnou urazit ) zde uvidí pod svojí fotkou komentář jak má faldy ,celulit, kruhy pod očima nebo že je tlustá se blbě vztřebává ,i když některé slintající komenty nad zbořeným kamionem jsou taky zajímaví ale to s glamur nemá co dělat ......takže brát tady vážně jako svou ,,profi publikací ,,své práce fakt vážně to neéé .
Nic.. Vždyť je tady sranda...
Vadí mi, že na to admini celkově totálně serou, jen kasírují. Nezajímá je úroveň a dokonce ani legálnost toho, co se tu děje. Nedají se nahlašovat věci typu nabídka drog, pedofílie, zoofílie, výhružky zbitím, znásilněním apod. Hlavně, že se dá v chatu nahlásit rozesílání ICQ.....
Me vadi absence postovani img nahledu odkazu na foru *1*
Evidentně to 6 lidem nevadí, nebo spíš těm zmíněným zlořečeným vadíš Ty 😁
Když tu někdo někoho vysírá, zmiňuje a kope a pak kvičí, že je též vysírán, zmiňován a kopán 🤷‍♂️
Ignoranství a zoufalost mužů.
Přehnaná namyšlenost žen.
A obecně lež a faleš.
nejvíc mi tu vadí jak se tu lidi urážejí,a napadají.často bezdůvodně,jen proto že můžou.potom lidi kteří odsuzují odchylky od "normálu". ať jsou jakékoli,.jsme přeci na erotickém webu.na "foru,kde nic není tabu" takže nechápu co tady takoví lidi dělají
Právě že spousta žen tu něco hledá ale 99% z nich nechce mít nic stebou *3*
Velmi správně řečeno. "tohle je eroticky server a 99% dam tu nic nehleda" ... Autor zastává teorii, která sebe samu vyvrací. Je to erotický server, primárně dle popisu založený pro koukání, povídání a sdílení. Dámy hledají na seznamkách, proč by to dělaly tady?...
Petri, Petri kde jsi se vytratil? :D
Pisu o označení tohoto fora. Tak by to melo byt. Co z toho udelali zdejší zaostali a uzkoprsi jedinci, je vec druha