dogging Kosice

Slušnosť

Láka nás to skúsiť. Pozná niekto pekne miesta Kosice (aj okolie ) ? Úroveň a slušnosť sú na 1 mieste. Len sa ukazovať
Vymrete v KE, tato téma v Košiciach asi obrovský problém
Podte dnes niekto :) piste spravu kosice
som služobne na východe Košice. DNES 7.10.2024 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising lesík za Hornbachom (Moldavská) od 19:30-20:30 bude len v boxerkach, mikine a v kukle.
Košice ja pasiv subik bez zábran a stopky na apartmáne Vrátna 18 kto reálny?
Dnes niečo zažiť…..onania , masturbacia sledovanie
Napíš sssssss bude dobre prevezieme ta
Ahoj. Zajtra v aute pri optime? Len pozorovanie.
Čau . Ja bi fesi 36/186/86/m18,5 v KE. Niekto na diskrétny fun niekde ????
Čaute …. . Ja bi fesi nadrzany chalan 36/186/86/m18,5 v KE. Niekto na diskrétny fun niekde ???? DNES
Ahojte, nejaké šikovné miesto v okolí? A niekto rozumný?
Ahoj. Zajtra rano chceme ist niekam s milenkou. Poznas nieake miesto
oneiros
oneiros Inattivo 3 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Oživujem tému
Láka nás to skúsiť. Pozná niekto pekne miesta Kosice (aj okolie ) ? Úroveň a slušnosť sú na 1 mieste. Len sa ukazovať
Oživujem tému
Oživujem tému
Ahoj/te som zajtra v KE co tak nieco podniktut?
Rád by som sa na niečo pozrel.Poznám to iba z počutia.
Ahoj určite sa nájdu pekné miesta
Baňa bankov :) velmi rad 🔥🔥 sa stretnem
Ahoj, co tak Rimske kupele, ci wellnes v Optime? ;)
KOSICE železnična stanica vysoký chalan so strniskom v ciernom oblečení. červené boxerky GUESS ak si tu ozvi sa 🙏 boli sme spolu cca pred hodinou
rad sa pridem pozriet. napiste ;) slusnost je samozrejmost
Vidím,že pozorovateľov je veľa.*6* Aj ja by som sa rád pridal.Seriózne,diskrétne.
a teoretikov este viac... žiaľ
Ahoj. Dajte vedieť, ak chcete. Prídem pozrieť.
Dajte vedieť kedy a kde, určite príde niekto...
ahojte, tiez sa rad pridem pozriet :) mam uz aj skusenosti :) uroven a slusnost je samozrejmost :)
Aj ja by som sa pridal na slusne pozeranie
- a kto ju obrobí, keď budú len pozorovatelia?
Ak máte auto tak smerom na Alpinku je pekne miesto a ďalšiemu na Bukovci pripadne dá sa dohodnúť aj inde ;) rad prídem pozrieť
Áno poznám také mieste som Max diskrétny a slušný rešpektujem dohodu.
Ahoj,,rad by som sa zúčastnil,,takej akcie no nemám skúsenosti a neviem kde,s kým ba sa dalo, môžem nejaké info, díky.