Dnes po 10. hodine cestujem cez Košice do Mihaloviec.
Budem fajčiť kohokoľvek, bez vekového obmedzenia, ako si želáte.
Môžete mi to vtlačiť hlboko do krku. fajčím s kondómom. Som skromný, poslušný, bitý, fackovací chlapec. Pľuvať a cikať!
Rada sa vyzlečiem, odfotím si ma.
Píš teraz!!!
Budem fajčiť kohokoľvek, bez vekového obmedzenia, ako si želáte.
Môžete mi to vtlačiť hlboko do krku. fajčím s kondómom. Som skromný, poslušný, bitý, fackovací chlapec. Pľuvať a cikať!
Rada sa vyzlečiem, odfotím si ma.
Píš teraz!!!
Zelený dvor? Nejaký chlap? Teraz
Ved aj v PO sa da niekto najst nie?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak čo som len zaregistroval ja tak niekedy to bolo aj male letisko popri ceste smerom na Bohdanovce pri odbočke na Myšlu ,,, ale aj parkovisko pri pomnikoch na Dargove,, alebo na Bankove,, ale čo všetko z toho je ešte aktualne či nie nvm posudit,, sam som na tych miestach nebol za tym učelom,,
Oživím trochu tému. Dajte tip na miesto v Ke na sobotné nočné bláznenie?
To fakt nikto nevie o nejakom dobrom mieste? To neexistuje v KE a okolí do 50 km nejaký prístupný opustený nestrážený areál či budova kde by bolo možné praktikovať outdoor honenie, voyerizmus a podobne bez rizika, že na mňa niekto zavolá hliadku, pobúrim rodinku s deťmi na výlete alebo skončím večer v správach zachytený na kamere?
Daj nejaké detaily pre ostatných :D
Caute mozno trochu mimo zaber, ale nahodou niekto nemasiruje v kosiciach? :) dnes vecer by som mal cas. Dik
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Najlepsie asi zelený dvor pri salasi
Ide o to, ako píšete, že niečo vidieť alebo zažiť bez predošlej cielenej dohody je nemožné, to je ako podať si keno a vyhrať.
Aj keď sa niečo také práve deje, deje sa to principiálne tak, aby o tom nikto náhodne okoloidúci nemal preventívne ani šajnu.
Teda bez dohody max tak dielo veľkej náhody.
A miesta? Zelený dvor, tam je asi najviac kešiek (k využitiu či k odlovu), ostatné prezradí fantázia. Trebárs bývalý blšák je čarovné miesto, alebo akékoľvek málo frekventované parkovisko či zákutie.
Aj keď sa niečo také práve deje, deje sa to principiálne tak, aby o tom nikto náhodne okoloidúci nemal preventívne ani šajnu.
Teda bez dohody max tak dielo veľkej náhody.
A miesta? Zelený dvor, tam je asi najviac kešiek (k využitiu či k odlovu), ostatné prezradí fantázia. Trebárs bývalý blšák je čarovné miesto, alebo akékoľvek málo frekventované parkovisko či zákutie.
Presne tak. A po ďalšie keď aj niekam príde párik alebo niekto samostatne, je ťažké odhadnúť za akým účelom. Hlavne ak nikto z prítomných nezačne nič robiť. Tak môžete chodiť mesiace kadetade a na nič nenatrafíte. Vo wellnessoch je to podobné. Neviete, kto aký je a ako zareaguje na to, čo "náhodne" uvidí :)
Niektoré ženy sú v pohode, no iné zakomplexované histerky sú schopné narobiť vám nepríjemnosti.
Niektoré ženy sú v pohode, no iné zakomplexované histerky sú schopné narobiť vám nepríjemnosti.
A už si tam niečo zažil? Pozoroval?
No tak hej no,, ak je auto väčšie , tmave okna a stalo by bokom, asi by si nikto nevšimol čo sa deje v ňom
no "pohyb" je tam veľky,, asi na dlhe veľke akcie či sledovanie niekoho to velmi vhodne nieje (nepišem že nebezpečne)
to je samozrejme len moj nazor,,
(edited)
Ja chodím do lesa u nás dasa.............
Tak to by aj mňa zaujímalo. Snáď sa nájde nejaká odpoveď :D

Košice príroda
Honka