Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kdyby byla kazda "osklivka" jako Ty,to by bylo na svete krasne
konvence - nekonvence, myslete si co chcete, ale mnohokrát se mi stalo, že jsem v obchodě musela oslovit neznámého muže (vyšší postavy), zdali by nebyl tak ochotný a nepodal mi zboží z vrchního regálu, kam prostě nedosáhnu... Takže stačí najít dobrý důvod "začít konverzaci" - i kdybyste se třeba na ulici ptali na nejkratší cestu na nádraží / na náměstí / do muzea... vždyť mobil se může vybít a bez navigace je přece pochopitelné, že občas někdo požádá o radu. A pak už je jen na komunikačním umění, jak dlouho udržíte smysluplný hovor a pozornost toho osloveného. Přeji hodně úspěchů všem odvážným
Pro odlehceni…predstavil jsem si drobnejsi zenu u regalu, jak ji prosim, jestli by mi nepodala zbozi ze spodni police, protoze se mi nechce ohybat
Btw rovnez jsem byl osloven ze stejnyho duvodu, vzdy to byla dama 75+ a vzdy jsem ji rad pomohl. Mozna mam smulu a k tomu jsem jen prumerne vysokej
nicmene chapu, co tim myslis a mas pravdu, tak se nezlob, ze jsem to opsal timhle zpusobem
Mimochodem rovnez funguje vzorec zena v nesnazich.
Nejefektivnější? Jakože kde to má největší úspěch ? Tak samozřejmě venku, seznamky jsou komplikované a společnost je asi taky venku, nebo ?
Nám se osvědčily sw kluby. Jsou tady lidé s jasným cílem.
(edited)
Myslíš, že zadaný šukají jenom doma?
Nikdo nemá na čele napsané, jsem svobodný, zadaná apod... a za zkoušku nic nedáš, pak si můžeš říct : Ano, zkusila jsem to, zkusil jsem to. Ani na seznamce nemusí být 100 % pravda, co je uvedeno v profilech, tam je to taky někdy loterie.
Ale seznámit se samozřejmě dá, kdekolik, kdykoliv, možností spousta...
Ale seznámit se samozřejmě dá, kdekolik, kdykoliv, možností spousta...
Aaa, další z N3PI nohlesdů. Proč máš zapotřebí blít něco, co nepatří k tématu. Trpíš nedostatkem pozornosti či snad nějakým komplexem méněcennosti?
Jak se seznamujes s muzem. Oslovis ho nebo čekáš.

Seznamování
Kde a jak?