Za mě je swingers akce cílená k sexu,je to pro páry či lidi,kteří si chteji užít sex...swingers se ucastnim,tak vím,o čem píšu. Sraz je setkání lidí,kteří si tady píši atd a jedna se spíš o večírek.Na srazu jsem nikdy nebyla a myslim si,ze se ho ani nikdy nezúčastním Pokud je myslen sraz amatérů .Důvod jsou me špatně zkusenosti se spoustou nicku,které vim,ze se srazu účastní Samozřejmě se nechci nikoho dotknout.Swibgwra ma podle mého názoru vyšší úroveň.Způsobeno asi i výši vstupného např a i vyšším věkovým průměrem, kdy lidé účastníci se swingers uz vědí, co a jak.Toto je muj názor 🙂
My pojedeme už po několikáté na sraz,je cenově dostupný,začíná se barem za lidové ceny,vířivka,sprcha,sauna úžas...pokud se chce sukat i místnosti na úrovni..gel,sprcky atd..pokud nechceš mrdat nemusíš nikdo si k tvé osobě nic nedovolí co nechceš..
To stejne je na swingers..jen výše vstupného trošku eliminuje "méně inteligentní lidi". To me a mému doprovodu vyhovuje.🙂
Cena vstupu přibližně (na swingers)
na SW je vstupné různé, záleží na pořádajících, co nabídnou. Ale je pravda, že někde platí i ženy a někde neplatí a tam to hold za ně musí zaplatit ti ostatní. Čili od 500,- Kč až po 1500,- Kč a někde i více.
S nadsázkou lze říci, že SW je vlastně výdělečná činnost a sraz, jak bylo napsáno ožíračka s možností šuku.
S nadsázkou lze říci, že SW je vlastně výdělečná činnost a sraz, jak bylo napsáno ožíračka s možností šuku.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
peji418-doporučíme vám si jednou vyzkoušet pořádat sraz,makat na tom 2-3 měsíce,vše objedntat,zajistit,sál-budovu atd,vše zaplatit dopředu,vymyslet program,zajistit DJ a pak jen doufat,že se podaří vybrat aspoň to co jste do toho dali-aby jste už nikdy takovou kravinu nenapsali
Taky názor...výdělečná pro koho?Ono ty místnosti zařídit a udržovat taky něco stojí..a 550 Kč zaplatit za pár na akci,která trvá cca 6 h...pokud to můžu vadi...a je to moc pro toho je sraz a jsme u toho,co jsem psala výše 🙂
My většinou jelikož jsme pár platíme kolem 200kc a jsme tam až do rána odchod v šest ráno se nám minule povedlo...
Poštěstilo se nám právě na srazu se účastnit toho co hledáme..
My stíhané všechno ne jen sex
Hezky stručně napsáno 👍.......
Na sraz se normální člověk z venku nedostane,vstupujete tam pod svým nickem.
No a?Mě to nevadí a schopným podnikatelům jen přeji. 🙂
A na to jsem se snažila sdělit svůj nazor.Jinak at si každý zkusi to i ono a pak má názor svůj .To je celé.Mit stálého partnera,asi budu mít jiný pohled,případně nebudu potřebovat ani jedno V manželstvi jsem si s manželem 16 let stačila sama.Ted to vidím jinak Takže podle me,at si každý najde co mu vyhovuje
Amatéři a vážný vztah..to mi došlo až teď co jsi vyplodil za blbost..😁
Špatně jsi tomu porozuměla. Tak se trochu rozepíši. Píšeš, že tě manžel 16 roků podváděl s kurvama a ty mu byla věrná. Jinak by jsi jej tak neosočila. najednou se rozvedeš, máš přítele kandu a přesto jsi na Amíkách. Proč? Když jsi proti kurvení tady tu o kurvení jde. Takže sem chodíš, aby jsi střídala chlapy i když už známost máš? Dříve vzorná panička a teď už ne?
A manzel me 16 let nepodvadel,jen po rozvodu jsem se dozvedela,ze nebylo vse jak jsem si myslela..Důvod rozvodu byl úplně jinde...moralisto
Spíš jsem tala do živého a Ty si hrajes na kandu( dle profilu) a sám se kurvis.To bude ten problém 😁 Ale me do toho netahej😊
Jsi úplně mimo a opravdu Nechápu,o co Ti jde.Do mého života Ti nic neni. Leda bys byl můj ex,který ma teď potřebu se tu obhajovat..
Ja ale nemám známost.Jsem single a ano mám rada sex s více muzi.Mam jen kamaráda,kterému to nevadí.. A proč sex nazývá kurvenim tomu vůbec nerozumím.Jestli máš nějaký problém ,ja za nej opravdu nemůžu 😊
Nějak se do toho zamotáváš a když nevíš co napsat, ptáš se na problémy. jen tu píši řečí amatétů, tak se nediv. A za další, proč by kamarádovi mělo vadit, že máš ráda chlapy, to nechápu, když je to jen kamarád? Jen jsem se podivil tomu, že 16 roků, coby vdaná panička jsi byla věrná a když se rozvedeš s manželem, který střídal baby / to píšeš ty/ tak najednou jako by jsi požila modrou vodu z Kameňáku a píšeš, že máš ráda chlapy.
Ano.Tak to je.Zit 16 let s despotckym zarlivcem a alkoholikem není žádná slast.Az po rozvodu jsem zjistila co je vlastně sex..Ne po rozvodu..po odchodu deti z domu a zbaveni se vsech tzv vztahů ..Muzi okolo 40 to chapou...Tobe je 55,tak chapu Tve blbe rozpoložení.😁
Jsi zlý a nevím proč. Hoj si ego a mindraky jinde.
Byla jsem věrná 16 let v manželství,které skončilo před 16 lety. Prozrela jsem..vím,že muzi jsou všichni stejní a mám ráda sex..takže co tady hledám?Fajn sex.A mám kamaráda kandu,coz mi vyhovuje..16 let černá a pak zjistím,jak ex celiu dobu navštěvoval kurvy atd..Ještě něco Tě zajímá?
Zajímavé info...i na srazu pokud ty chceš si zamrdas není to jenom o chlastu!!!
Na swingers,pokud vybereš správnou akci mas tu jistitu rozhodně větší .

Swingers nebo sraz
Rozdil