Já taky skoro vůbec nenosím podprsenku
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Přesně tak, proč je ti za ně stydno ?
Tak já také nosím průsvitné věci a nejraději bez podprsenky (v teple i sukně bez kalhotek)..Muž to miluje a sám mi pomáhá s výběrem při nákupech.Nevidíme na tom ani jeden nic špatného.Pokud se to někomu nelíbí,nemusí mě přece sjíždět pohledem a může se dívat jinam.A na sexy ženu se podívám také ráda.Ještě se mi nestalo,že by mi někdo řekl jak mu to vadí.Ale že mi to sluší slyším celkem často.
Velmi dobře, možná to je na létě to nejlepší
Léto budiž pochváleno - k odvážným ženám tak nějak patří 🙂
Chtělo by to na začátku léta vyhlásit mezinárodní ne den, ale měsíc bez podprsenky.
Tak měsíc je dlouho, ale zatím si můžete aspoň vyčíhout ten správný jeden den:
13. říjen – Mezinárodní den bez podprsenky
22. červen - Mezinárodní den bez kalhotek
13. říjen – Mezinárodní den bez podprsenky
22. červen - Mezinárodní den bez kalhotek
Podzim je ještě dobrý, v tu dobu se ještě silnice a chodníky nesolí
Tak je to pěkný když, ženská nemá podprsenku, a třeba přez tričko,ji stojej bradavky,tak to je nádhera a je to sexy.
Moje má vysloveně zákaz ji nosit
A to je správně, jen ať jí bradavky provokují
Manželka v létě taky nenosí pod šaty kalhotky
Ja chodim taky celej zivot bez ni a musim rict, ze si to ani nedokazu predstavit jinak :D
Když se pěkně houpou kozy pod tričkem a prosvítají bradavky, tak to má něco do sebe snad spíš pro chlapy, ne ?
To pocení asi nijak nevyřešíš, jak leží kůže na kůži, tak se to tam bude potit vždy
Za mě je to super být bez podprdy. Ovšem jen doma. Když jdu mezi lidi, tak si ji vždy vezmu. Nesnáším oplzlé mužské pohledy.
Třeba jsou jen obdivné! Vždyť je to nádhera !
Ale potkat ženu bez podprsenky se mi zdá, že je těžší a těžší
Taky chodím ráda bez podprsenky. Jen mám velice citlivá prsa takze mi věčně trčí bradavky. Teď v létě v sukni a tílku.. s těma trčícíma bradavkama jsem někdy vzbuzovala více pozornosti, než jsem chtěla.
To je velmi dobře, taky je má nádherné, jen tak dál !
Je to hezký, když se houpou pod tričkem. Jen se nenechat zblbnout neustálou reklamou na to, že jen pušapka vás udělá přitažlivou. Naopak - nepřirozeně zvednutá prsa nebo dokonce přifouknutá po zvětšení nejsou přitažlivá. Aspoň pro někoho. Spoustě lidem se líbí přirozené věšáky - je to přírodní a patří to k tomu tělu.
Jasně, bez podprsenky je to nejlepší
Jo jo jo, svatá pravda. Jo!
To je dobře, že chodí bez podprsenky, je to osvěžující potkat takovou ženu na ulici
Provedeny kozy jsou taky krásný, alespoň se hezky houpou
Díky za poklonu, to vždycky potěší

Život bez podprsenky
Je to nádhera