naptat se
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja si svoje semeno polykam a neni chutove spatny. Je pravda,ze chutna pdle toho,co clovek sni.
ja som išiel zene príkladom (aby nemala blbé reči), potom čo som sa jej naplno vystriekal do pusy mi semeno vrátila poriadnou jazýčkovou (neprotestoval som), vylízal som je kundičku aj anál (ona mi ho nevylízala), robil som jej to vibrátoromm do análu (stonala ako blázon) ale mne to neurobila (nebránil by som sa), odvtedy do mňa nerýpe...
PS: chcem aby ma urobila nožičkami a semeno zlýzala - hádajte čo ma pred tým čaká?...:)
PS: chcem aby ma urobila nožičkami a semeno zlýzala - hádajte čo ma pred tým čaká?...:)
vemte do party dalbycha ten vás to naučí polykat všechny zkoušel ho jíst i vidličkou
Pri sexe sa mi to uz niekolko krat stalo,ze to odmietla co len ovonat,ked uz citila ze sa idem spravit tak hned sa odtiahla...ale tak neni to podla mna zase az taka tragedia,stavaju sa aj horsie veci....100ludi/100chuti a ked to niekomu neni prijemne tak ho do toho netreba nutit a treba to jednoducho respektovat :)
tak keď nechce tak jej je to asi protivné.
skús si nastriekať ty do úst či ti to bude príjemné a potom niekoho núť.
skús si nastriekať ty do úst či ti to bude príjemné a potom niekoho núť.
skušal som to a nikoho nenutim
ahoj baby:-) co kdyby sme si dali take spolecne honeni kundicky,je to tak vzrusujici a mneli bychom spolecny orgasmus,je od toto neco lepsiho?
Ahoj, od tvého příspěvku na amaterech už uplynula dlouhá doba, ale přesto tě oslovuji ohledně společného honění. Je nás tady pět lidí, dvě holky a tři kluci ale chtělo by to větší partu. Prostory máme ale aspoň dvě, tři holky by byly dobré. Pokud byste přijeli do Ostravy, zajistil bych prostory a tam i nocleh pro vzdálené.
super nápad
Ako ze nechce ved sa jej nepros napal jej to do pusy a nevytiahni pokial nespapa a casom si tak zvykne ze ta este bude prosit aby si striekal....neboj zeny to maju radi len obcas robia ofuky
žeby som si nechal poradiť ?
Ahoj tak sem ji presne tohle rekl a jeji reakce tak si to nech udelat a tim to bylo pro ni vyirizeny taky ze sem si to nechal od jiny udelat priznam se ze to je krasnej zaitek a pocit jak ma plnou pusinku a krasne to polkne a jeste me ho pak uplne vysaje a olizuje mohu tuhle zkusenost jen doporucit
Ahojky nikoho nemůžeš nutit ale pověz jí
máš mě ráda-neodpovíli tak se zmin o tom,že si to necháš udělat od jiné a sleduj její reakci
máš mě ráda-neodpovíli tak se zmin o tom,že si to necháš udělat od jiné a sleduj její reakci
Tak to není rada,ale hloupé vydírání.Každý rozumný muž tohle nechá na rozhodnutí partnerky.
Jak je to možné-je to nejlepší prevence na vrásky
tak to tvrdím aj ja....
Tak ji nenuť,asi nemá tvoje semeno tu správnou vůni
ja ju nenútim a viem čo treba jesť aby malo správnu chuť a vônu ale proste nechce....

neche polikať semeno