Ahojte, tento týždeň nejaká žena na beh / plávanie a potom sauna. Prípadne iba sauna? Môže byť ráno, obed, alebo aj večer.
Ahojte, chysta sa dnes niekto bud Nivy alebo Aupark Saunia ?
Čaute s kamoskou chceme ísť do sauny. My obaja mladi, čo je lepšie saunia alebo hotel nivy? Kam sa oplatí viac? Pondelok po 20tej
Rád sa pridám v pondelok
dnes niekto na Nivy?
Teraz v lete je to prazdnejsie?
zajtra doobeda niekto nivy alebo saunia ?
ako je to momentalne s wellness nivy? videl som ze sa zrusilo komplet vlakno na fore tak uz to tam nejako kontroluju ? alebo stale po starom? jak to je prosim vas ty co tam chodievate doteraz
po starom...nič sa nemenilo
Niekto dnes Saunia po 17:00?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Niekto dnes saunia okolo 16:30?
Ide dnes vecer niekto?
Ide dnes po 20:45 niekto?
Ahojte, nejaká žena k mladému chalanovi na saunovanie? Napíš
Dnes niekto saunia okolo 14-15
ozvi sa mi :) Som v SAUNII často
Bol si. pochutí vtedy keďsme si písali a bolo to horúce teraz už som inde . Nemal si Záujem vtedy sa somnou stretnut ísť do sauny.! musíš osloviť Subinku ktorá bude prispôsobovať tvojmu času ty nevieš ,že si písal s Dominantnou ženou . Takéto chovanie horšie jak 5rocny chlapec a že pán Vojak. Ty keď sa nevieš chovať k DáME tak musíš si hľadať subinku poslušní s ktorou môžeš zametať . Šancu si dostal . Nevyužil si ju môžeš ísť plakať do kostola a tam hľadať Odpustenie.
dominantna napise? dala by som si saunu dnes co ty na to??
myslim ze chces byt domina a nemas s tym skusenosti moj nazor.
myslim ze chces byt domina a nemas s tym skusenosti moj nazor.
Dnes niekto po 20:45 ????
na akcie skor sauna expert, inác s tebou suhlasim u nas v Ba docela nuda v tomto
(edited)
Napíš správu a dohodneme sa
Dnes vecer niekto?
Dnes po 20:45?
Bol som pozriet v pondelok navecer, naozaj plna sauna a na pocudovanie aj velmi vela zien. Na druhej strane chodilo vela ludi v plachte, ci uz v suchych, ale dokonca aj v parnej saune. Myslel som si ze v saunii je atmosfera ovela viacej uvolnenejsia. Ked porovname Brno, Praha, alebo nebodaj Rakusko, to naozaj sa ani len porovnat neda-tam chodi kazdy nahy a patricne si uzivaju aj pozornost;). Otvaracie hodiny su az do 11tej vecer, zmeni sa nieco od deviatej vecer? Bol som navecer, ale fakt som si myslel, ze tam narazim aj na zienky co sa radi predvadzaju.
Este raz, so Sauniou v Brne alebo Prahe sa to ani len neda porovnat. BA je velmi konzervativna.
Ake su vase postrehy, bola to len nahoda ze som natrafil na taky den alebo clovek ked chodi pravidelne tak su tam aj odvaznejsie pary/zeny?
Este raz, so Sauniou v Brne alebo Prahe sa to ani len neda porovnat. BA je velmi konzervativna.
Ake su vase postrehy, bola to len nahoda ze som natrafil na taky den alebo clovek ked chodi pravidelne tak su tam aj odvaznejsie pary/zeny?
Je to o ľuďoch, nie o mieste. Tu sú jednoducho takí ľudia 🤷
Zajtra nejaká zenska spoločnosť okolo 19?
Dnes niekto okolo 17?
Dnes saunia, fun v parnej vecer
Sobota alebo nedela niekto fesi do sauny?
Dnes niekto saunia?
Žienky, ukážte sa! 😄 Chodievajú z tohto fóra aj nežné pohlavia do Saunie? Ak áno, ako vnímate tunajšie osadenstvo a atmosféru?
jasneee, pravidelne a vzdy je tam plno bab
Minule sa mi podarilo, bol som v saune, boli sme tam iba mi dvaja, tam sme sa zoznámili, sympatická žena, potom sme si v sprche zašukali, dali sme si rychlovku.
🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂😕🤣😂
😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣
🤦
😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣
🤦
Prida sa zena k dvom muzom zajtra na fajn pokec pomedzi saunovanie? Sme kolegovia, tak nech je sranda a nemame “sausage party” 😅
Pred týždňom som bol po dlhšej dobe v saune v Auparku. Ako vždy dominovali muži ale našlo sa aj pár žien. Mňa ale zaujal jeden pár, skôr mladší ročník. Ona blondínka. Pár krát sa nám stretli pohľady, vždy keď jej priateľ nebol v blízkosti som sa pozeral na ňu čo neušlo jej pohľadu. Vtedy sa na mňa usmiala a žmurkla. Mal som chuť sa jej prihovoriť, no bol som si vedomí že tam nie je sama a vždy som si to rozmyslel pretože neviem ako by reagoval. Dá sa aj v saunii nadviazať kontakt, chodia tam páry ale treba mať naozaj len šťastie. Byť v správy čas na správnom mieste.
Čo je na tom nepochopiteľné pre Teba hmmmm ???? Máš pocit, že fantazirujem??? Však píšem že sa nič nedialo pretože nepatrím medzi mužov ktorý majú potrebu otravovať cudzie ženy predsa. Akceptovať som že bola s partnerom !!!! Alebo so. povedal že niečo podnikala nejaké aktivity ??? Tak čo sa ti nezdá??? Nič som nepridal
Kto dnes ide na večer do sauny?
Dnes niekto vecer do Saunie? Ja sa chystam.
Ako zistím, že v saune som narazil na niekoho, kto chce pôsobiť? Sú nejaké signáli?
Caute. Najdem tam dnes niekoho odtialto v podvecernych hodinach?
Parik chalanov co bol dnes podvecer v Saunii tu nahodou nie je? Mladi, jeden nizsi, druhy vysoky, obaja vysportovani :)
Dnes sa niekto prida do saunie po 20?
Čaute dneska niekto do saunie?najlepšie chalan s hetero výzorom
S "hetero výzorom" to je čo? 😂 že je špatný ako ruskí orkovia v ekvalizérovi či johnovy wickovi? alebo to znamená že na verejnosti je heterák ako koleník ale keď príde do sauny tak sa zmení na saunového pelegríniho? a ty máš hetero výzor milujemsemeno234? 😂
Wau 😁gratulujem, snáď si spoko že si presadil svoj názor🤣
Tento stvrtok podvecer/vecer sa niekto chysta? Ja ano.
kde je to v Auparku ? pri čom? ako sa tam dostanem?
Všetci sme tak trochu úchyláci, jedny viac, iný menej
. Úchyláci mi nevadia, pokiaľ svojím správaním neobťažujú iných. V Saunii sú tiež rôzny ľudia. Je fajn, že už ani niektoré ženy neriešia svoju nahotu a ak sa tak cítia príjemne, tak odložia plachtu hlavne pred vstupom do parnej sauny, a aj v suchej si plachtu podložia radšej pod celé telo tak, ako to má byť. Nahota je prirodzená, nezáleží na veku, ani na type postavy. V utorok prišla do parnej sauny ku nám jedna nahá pani, po chvíli keď sa rozohriala tak zobrala peeling a pokojne si vymasírovala celé telo. Úplne prirodzene a neriešila či ju niekto vidí nahú. Ľudia by si mali saunu a wellness užívať.
Tak keby ju tam obťažoval honiaci si jebinko z amatérov, druhý krát by tam neprišla a nesaunovala by ako sa patrí.
Peeling je tam na to aby ho človek používal, v parnej saune má byť človek nahý; to však neznamená že má byť žena/pár/muž vystavený sexualizácie a nežiaducemu správaniu od nejakého zúfalca čo nieje schopný nadviazať zdravý vzťah.
Wellness nieje swingers párty ani miesto pre realizáciu potlačovaných sexuálnych úchyliek.
Peeling je tam na to aby ho človek používal, v parnej saune má byť človek nahý; to však neznamená že má byť žena/pár/muž vystavený sexualizácie a nežiaducemu správaniu od nejakého zúfalca čo nieje schopný nadviazať zdravý vzťah.
Wellness nieje swingers párty ani miesto pre realizáciu potlačovaných sexuálnych úchyliek.
ty keď tasm ideš tak v závere sa aj urobíš, aby si tvrdý nešiel domov. Sám? s niekm?
Hľadám parťáčku na adrenalínové saunovanie. (Som hetero, zaujímam sa iba o ženy)
Ahojj, možno sme sa tam už videli chodím pravidelne
Ahoj rád by som sa pridal :)
Ahojky kedy pôjdeš , rád by som sa stretol
je to možné... tiež chodím raz do týždňa
Včera som bol so svojou priateľkou. Vo večernom čase (21:00) sa to tu hemžilo mladými chalanmi (80%), 3-4 pármi a pár ženami. Bolo to veľmi preplnené, ale na mňa to vyzeralo ako v bežnej saune, nič som nevidel, aj preto, že takmer všetci zjavne rovní muži, dokonca aj v skupinách.
Ja mám takú skúsenosť, že všetci zahalený v plachte až po bradu ( hlavne ženy ) niektoré idú v plachte až do sprchy. Z prítomných žien ktoré boli v čase keď som bol ja až jedna nemala problém s nahotou. Samozrejme plachta v saune je potrebná z hygienických dôvodov, ale úplne stačí dať si plachtu pod seba a nie byť v nej zababuseny po bradu 😁😁. Dokonca aj parná sauna kde sa chodí úplne holý aj tam chodili v plachte pokiaľ ich neupozornili pracovníčky wellness. Takže nahota a Saunia Aupark sa spolu nekamaratia 🤗🤗🤗
- nahí, s plachtou...je to potom na človekovi, či sa ukáže na Adama a Evu alebo si nechá plachtu....sú aj aj...plachta je hlavne z hygienických dôvodov, keď ideš do sauny
-satne sú spoločné, sú kabínky...a následne prechod do saunovej časti, kde sú wc a sprchy, ale tie sú rozdelené pre mužov a ženy
-od rána až do večera, cez pracovnú dobu menej ľudí...po pracovnej dobe viac....a o 20:45, keď je lacnejší vstup na 2hodiny, tak zvykne tam byť veľmi dlhý rad...ja osobne preferujem tmu, večer....vtedy sa viem najlepšie odreagovať
-veková kategória je rôzna, ale zvyčajne prevláda mladšia kategória :) cca 30-40r.
-satne sú spoločné, sú kabínky...a následne prechod do saunovej časti, kde sú wc a sprchy, ale tie sú rozdelené pre mužov a ženy
-od rána až do večera, cez pracovnú dobu menej ľudí...po pracovnej dobe viac....a o 20:45, keď je lacnejší vstup na 2hodiny, tak zvykne tam byť veľmi dlhý rad...ja osobne preferujem tmu, večer....vtedy sa viem najlepšie odreagovať
-veková kategória je rôzna, ale zvyčajne prevláda mladšia kategória :) cca 30-40r.
Ďakujem, boli ste veľmi milí.
Je zvyčajne viac mužov alebo žien alebo párov?
Je väčšina chlapcov a dievčat úplne nahá?
Existujú pokusy o prístupy mladých ľudí? snažia sa ťa dotknúť? Alebo len vyzerá? alebo sa nic nedeje?
Prepáčte za toľko otázok, je to prvýkrát, čo sme išli do sauny, nevieme, ako to funguje.
Je zvyčajne viac mužov alebo žien alebo párov?
Je väčšina chlapcov a dievčat úplne nahá?
Existujú pokusy o prístupy mladých ľudí? snažia sa ťa dotknúť? Alebo len vyzerá? alebo sa nic nedeje?
Prepáčte za toľko otázok, je to prvýkrát, čo sme išli do sauny, nevieme, ako to funguje.
Ahoj, chodia tam páry aj jednotlivci, chlapi aj ženy, mladí aj starí. Nijak sa to tam nevyprofilovalo, proste normálna sauna.
Určite choď. Ideálne v čase kedy robia ceremoniál, ale to už asi robia každý deň. Keby si mal nejaké ďalšie otázky, kľudne sa pýtaj, rád poradím.
Bol som tam už mnohokrát a nevidel som nikoho v plavkách. Personál zvykol aj chodiť kontrolovať sauny a upozornil ľudí pokiaľ nemali podložené chodidlá.
To je nezmysel, nikdy som tam nevidel niekoho v plavkách, len chorý človek je v saune v plavkách.
Predtým sa dalo v parnej. Keď som ale bol naposledy (pred vyše týždňom) tak para bola zavretá kvôli rekonštrukcii. Okrem toho tam bolo dosť veľa ľudí. Možno cez pracovný deň je tam menej ľudí a ak si vyhliadneš nejakého chlapa, dalo by sa s ním schovať na záchode. Snáď spojazdnia tú paru a bude to lepšie.
Sauny veľmi pekne, chybám im tam vírivka, ale ten výhľad na hrad zo sauny je top 😉 zážitok ale žiadny 😂😂😂😂
Niekto v stredu po 18.00 do saunie v Auparku v Bratislave? Milá dáma na zoznámenie? Ja hetero single muž. Budem tam. Na krku mám prívesok so zralocim zubom. Maj zovretú ruku v päsť pre náznak sympatií pre zoznámenie a ja sa príhovorim 😉 Hľadám skôr vnútornú krásu. Nikdy nevieš, kde stretneš svoju spriaznenú dušu.
Ja tam chodievam. Ideálne miesto na cruising, hlavne parná sauna.
Čaute ešte som tam nebol aky je naj čas a deň aby človek zažil nejakú zábavu alebo vzrušenie ci už z párom alebo len muž alebo žena?
Caute, niekto zajtra (streda) vecer? Som fesak, sportovec, mam 37. Hladam niekoho podobneho. Prida sa niekto?

SAUNIA Aupark BA
saunovanie