Questo post è stato eliminato dall'utente.
Taky zajímavé řešení. 😊
A co takhle pro začátek se zkusit bavit se ženami, které primárně nechceš, a bavit se s nimi prostě "jen tak"... Jestli tedy máš takovou možnost, jak jsem pochopil, máš jistá zdravotní omezení...Sex koučing něco stojí, i psychoterapie, ale někde fungují i na pojišťovnu, to by v tvém případě možná prošlo... A pokud se budeš bavit se svou "vyvolenou", tak zkus jí třeba jen tak nějak nedvojsmyslně pochválit, že jí to sluší, tím žádnou ženu neurazíš :-) V každém případě ti držím palce, a pokud bys chtěl, klidně mi napiš do zprávy, nejsem sice psychiteraoeut, ale rád ti poradím, také jsem svoje podobné problémy svého času řešil...
Bohužel musíš zahodit svou nesmělost a sebrat odvahu a oslovit ji. Nevím v jakém stavu jste vy dva, v jaké situaci se vzájemně nacházíte. Jestli se potkáváte, nebo jestli jste v práci, jestli ona o tobě ví... Na konkrétní radu je tady zoufale málo informací.
@Beruska69 Aha, teď jsem to prolítnul a ten problém je opravdu složitější. Dva roky jsem pracoval v dětském centru a měli jsme tam i dospívající chlapce i úplně dospělé a tohle byl fakt mazec. Nejhorší když přišly pěkná děvčata ze zdravky na praxi. To byli ti hoši úplně urvaní z řetězu. 😄 Ani se neptej jak to tam probíhalo.
Také jsem zkoukl jeho profil a podobní lidé to mají s seznamováním těžké. Netřeba ale házet flintu do žita. Spoléhat na to, že první pokus u konkrétní ženy zabere, není moc pravděpodobné. Pokud bych byl postižený, tak bych hledal partnerku mezi postiženými a tam je velká naděje, že najdeš člověka, který také hledá.
No budu odpovídat s predpokladem, ze nejsi trol. Jestli jo, tak je mi to fuk. Nezbyva ti, nez sebrat odvahu. Nesmele v rohu nikdo moc nechce. Jako i taci se nekdy seznami, ale sance si brutalne snizujes. Zeny stale vetsinou nezacinaj, protoze nemusi. Furt je dost chlapu, kteri je oslovují sami od sebe. Jo, sice by si tim zeny pomohly, kdyby naopak ony vic oslovovaly nas muze a kor ty plache, protoze to jsou casto lepsi chlapy pro zivot, ale tak ta hra nefunguje. Internet funguje, ale na realitu stejne neni. Zkus klidne odbornou pomoc a nebo se proste smir s tim, ze zustanes mozna sam. To je jak s hubnutim, neni to tezky, jen je to pro vetsinu lidi hodne nepohodlné. Zadny recept na oslovovani neni. Je to hra a tak ji hold hraj. Pravidla tezko zmenis.
Jak dát ženě najevo že ji chci
Zájem o ženu
napadá mě nějaký parfém se s ním navonět nebo co jí mám říct a podobně?