To neni swingers párty. Dobre si prečítaj na ich stránke čo tam píšu. Je to o oddychu, relaxe a romatike s partnerkou.
( romantika neni gang-bang ) .
(edited)
( romantika neni gang-bang ) .
Chysta sa dnes niekto ? Mizem zobrat z BA a pozvat :) resp rad tam pohonim niekomu. Sprava
Vecerny Wellness v Senci je hlavne pre pary. Par- dvojica- romantika- vecer- wellness.
Pary si vystacia sami. Nepotrebuju pritomnost zufalca co si nieje schopny ani najst partnerku.
Ste tam navyse, hlavne ked tam nejdete kvoli wellnessu, ale ocumovat. Napriklad ked sa vtierate parom do sprch, ze vam nieje trapnuo :D :D :D :D (edited)
Pary si vystacia sami. Nepotrebuju pritomnost zufalca co si nieje schopny ani najst partnerku.
Ste tam navyse, hlavne ked tam nejdete kvoli wellnessu, ale ocumovat. Napriklad ked sa vtierate parom do sprch, ze vam nieje trapnuo :D :D :D :D (edited)
Ako to vyzera v tom aquaparku cez tyzden ? Chceli by sme mozno vo stvrtok vecer.
Cez týždeň je aquapark plavkový. Len sai wellness je bezplavková zóna. Oddýchnuť a zrelaxovať sa tam dá aj tak ale osobne mám račej wellness večer. Samotný wellness má v týždni vchod vedľa hlavného vchodu.
Chceme ist len do toho wellness, aspon tam bude menej ludi
Dnes, ostrieka mi niekto zadok ? Popripade da sa niekto pohonit vo virivke ?
Ako bolo ?, ja sa chystam zajtra
Ahojte, chystá sa tam niekto večer v piatok, alebo v sobotu?
Naše spoločné skúsenosti s wellnessmi v Bratislave. Ako píšete tiež pomer muži - ženy 70:30 ak nie aj 80:20 . Rovnako všetci zahalený v plachtach hlavne ženy až po bradu a to dokonca aj v parnej saune, kde sa chodí bez plachty 🤔🤔 z tej slabšej desiatky žien ktoré boli aj nedávno v saunii v Auparku nemala problém s nahotou až jedna
Ja sa tam dlho chystám, ale stále som sa neodhodlal, stále čítam že tam je super, tak najvyšší čas tam ísť :) ide mi hlavne o to nech tam sú v pohode ľudia... :)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Určite sa plati my chodievame pravidelne ak čas dovoli
Super relax
Super relax
Navstevnost bola aka ,ked znova zdrazeli?ked sme zacali chodit v 2018 tak cena 20 €,teraz 35....nejde nam o cenu,ale o navstevnost,posledne co sme boli v oktobri minuleho roka,nez to kvoli korone zavreli,tak navstevnost nic,moc

Aquapark Senec vecerne
Aquaprk Senec vecerne