Jak dlouho

Bez sexu

Tak kolegové a kolegyně, jak dlouho jste už single, či ve vztahu, bez sexu? Já ženatý a už tři roky. Před tím to bylo tak jednou za půl roku. 😅
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je to tak no... Ženská tě sbali na prcani, ze začátku sexuje o život, nakukate si děcka, hyposku ap. A je šlus.😅 Jsi mladej, nadrzenej, a nemůžeš nic a ony jsou spokojené, odrodily si, chlapa má uvazaneho, tak co by se starala!?😁😁😁 A bokovka? Nebezpečí rozvodu, alimenty, stáhne tě z kůže ap🤪. Ženský zenace nechtějí, stále jen,, do vztahu do vztahu nastalo" ap. No a s aliky ap. O ty zase ony nemají zájem 😅. Nekonečný příběh... A pak se divíme, že se chlapi nechtějí vázat...
A kde je podle tebe problém, že tvá žena nechce?
Jsem s mužem 15let, a absolutně neznám, že by nebyla alespoň trošku chuť... Posledně mu říkám, že jako tak to nejde 4dny nemít sex, že nevím jak on, ale já to potřebuji... Nejlepe každý den, jo někdy jsem fakt K. O. ale i tak to musí být.
Neeee 😅😅😅. Hledat zde partnerku nemá cenu, to je jasne, ale já partnerku nehledám. Nemá to cenu. Buď to přijde samo, nebo ne. Mě jen zajímá situace ostatních. Co pozoruji okolí, tak mě přijde, že je to čím dál tím více rozšiřujíci se trend. Nezdá se vám?
ale prd, lidi jsou v pohodě, baví se, dělaj spoustu užitečných věcí, šukaj... nemůžeš brát jako typickej vzorek ty zoufalce tady na amatérech.
Mezi zoufalce řadíš i sebe? Když jsi tady taky ...
ne, sebe za zoufalce nepovažuju, považuju za ně ty fňukny, který tady brečej “beee, mám malý péro, nikdo se mnou nechce šukat" apod. těch je tu hromada. Já sem chodím kvůli pár lidem, a tématům, kterým má podle mě cenu věnovat čas.
Souhlasím. Nemá smysl se litovat. S velikosti nic nenadelame a mužem jen ovlivnit nase vnímání o sobě. Sice nám to moc nepomůže s ženami, ale se svým vnitřním,, ja" ano.
V klidu, tohoto ubozaka ignoruj...
proč jsem podle tebe ubožák? Můžeš to rozvést?
Nevím ale i pro mne byl tvůj první příspěvek jasný, kde jsi zahrnul všechny co jsou zde .
Takže nechápu proč se ho ptáš když odpověď jsi napsal ty ,,proč jsi taky ubožák ,,
ok, uznávám, formuloval jsem to špatně. Bohužel zpětně editovat to nejde.
Je.li tomu tak, tak beru zpět i já toho ubozaka :)
jak lze zpětně editovat příspěvek ve fóru?
Podle mě to musí být nějak časově omezené. Tento poslední příspěvek editovat mohu, starší ale už ne... (edited)
Ale zas na druhou stranu to nech ponevač to by nebylo fér
K ostatním
Jinak blahopřeji ,uznání vlastní chyby se zde nevidí ....*19*
Tak to se blbě díváš, sehnat babu na sex není problém. Tady to spíš vypadá, že tě se současnou ženou pojí něco důležitějšího. Možná prachy? Pak si holt musíš ujasnit priority.
Joo, to určitě :-) A po večerech slídí tady na Amíkách ....
Dítě přátelé, dítě je ten duvod
jo, to znám, pro mě to byl důvod celých 13 let.. Ale já bez sexu nebyl ani měsíc, dnes se tomu moderně říká kamarásky a výhodou :-)
Tak takovou kamarádku nemám 😅😅😅😅
Resp. Ne, že hledám partnerku, já jsem ženatý, myslím tím sex.