Poraďte

přítelkyně

Jsem s přítelkyní už 12let,sex se mnou jí nebaví a nedávno přišla s tím,že by si ráda užila s kolegou z práce.Máme malé děcko,tak jsem na vážkách,jestli jí vykoupnout nebo se s tím smířit.Doma krom toho všechno funguje v pohodě.Má někdo podobnou zkušenost?
Když už je tak upřímná, tak se jí zeptej jestli jí jde pouze o sex, nebo už jí to s tebou nebaví po všech stránkách. Podle toho bych to pak řešil, je tady dost párů, kteří si spatřuji svůj sexuální život trojkou, nebo čtverkou.
Nebo si založte společný profil tady na amatérech a uvidíš kam se to posune
A co jí navrhnout se sejít ve 4 (pokud on má taky ženu) nebo ve 3 pokud jí nemá.
Já jsem ve vztahu kandaulista ale pokud nejsi takto ,,postižený´´ do ničeho takového nechoď - do budoucna to neustojíš. Pokud tvá partnerka vyžaduje nějakou změnu v sexuálním životě běžte na swingers a tam se již ukáže jestli jsi schopen tohle akceptovat. Nikoho tam neznáte - zkusíte a o nic nejde, kdežto s kolegou v práci to není jako že zkusíte ale to je cesta do pekel neboli jinak řečeno rozpad rodiny a z mé zkušenosti člověk stárne a nějak se ty priority začínají otáčes spíše na fungující rodinu jež na ptáky, které jsou všechny stejné a ve svém okolí to vidím jako přes kopírák. Takže za mě pokud si rozumíte v rodinném životě a ona chce něco víc, jiného zkuste swingers a pokud ti to nebude nepříjemné je to řešení občasného úniku ze stereotypu a možná i ty se staneš samcem jako ti jiní na sw - vím o čem mluvím.
Uplne normalni vyvoj. Nechala bych ji uzit si s jinym, ale ne zrovna s kolegou z prace.
Přesně tak. Já bych toho šel jaksi společně. Ty + ona + další
Tak ja se ji ani moc nedivim, kdyz jsi tady skoro dekadu docela aktivni *3*
No to máš pravdu.Ale co se týče sexu s ní,šlo to rychle z kopce.
Proc porad pises jen o ni? Proc nenapises i o sobe?
Tak jako kazda mince ma rub a lic, bila nemuze byt bez cerne, tak ty tady prezentujes jen ji, ale sebe ne.

Treba je ten problem spise na tve strane, ze za ty roky jsi si tady "vsugeroval" obrazek sexu uplne jiny nez ma ona.

Pises "Neřekla mi to sama,byla furt na mobilu,všude ho tahala sebou,jak to bývá.Udeřila jsem na ní,zapírala,prej si píše s někým ze seznamky o sexu a pak když už nevěděla kudy kam,tak kápla božskou.Ješte s ním ale nic neměla."
Takze ty jsi na ni uderil ze si pise s nekym ze seznamky, coz je samozrejme ten nejvetsi prusvih a problem ze vsech, ale ze ty si tady roky pises o tom stejnem jsi ji urcite nerekl.

Ja kdyz si tvou aktivitu rychle rozpocitam ciste jen pomerove, tak jsi kazdy rok tady mohl stravit neco kolem 175 veceru hodinovym tlachanim o sexu/hledanim sexy/honeni pri psani/sledovani webek...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jak to myslíš?Vydržela dlouho,jsem přesvědčený,že mi celou dobu byla věrná.Chápu,že potřebuje změnu