Questo post è stato eliminato dall'utente.
urcite zo zartu povedal lebo 500e za honenie je ozaj zart
Skús ju zlomit ked ju budes trtkat, v takom vzrusujucom modene skor pristane. Na mojej to zafungovalo. Ono ju to na druhy den síce prejde ale uz bude aspon potom uvazovať hlavne nesmieš prestat a casom to možno skúsi. Ženy po tom túžia len to majú ukrite hlboko v hlave.
Keby som bola tvoja žena, bud by som sa urazila, alebo súhlasila a keby sa mi kolega páčil potajomky podviedla. Také vecí nerob ak máš rád svoju ženu
Mne to tiež vzrušuje ta prestáva.
Vidím tu dve možnosti:
1. manželka ťa pošle do riti hneď
2. manželka bude súhlasiť, zapáči sa jej kamošov vták, 500 € aj kamoš celý a ty pôjdeš do riti
P.S. na výber veľmi nemáš
1. manželka ťa pošle do riti hneď
2. manželka bude súhlasiť, zapáči sa jej kamošov vták, 500 € aj kamoš celý a ty pôjdeš do riti
P.S. na výber veľmi nemáš
Áno možné je všetko, ale láka ťa pozerať ako ukoji druhého, alebo vidina penazi?
Každý iný manžel by žiarlil. Ty máš chúťky cuckolda
makro101 - nepočúvaj tu sprostosti "dokonalych"... je to úplne normálne, že ťa to vzrušuje... Len ty vieš či je tvoja manželka nachylna k sexu v trojke bez toho aby to narušilo vás vzťah... ak áno a máte s manželkou silný vzťah a dôveru, nebude vôbec na škodu, ak si skúsite sex v trojke (MMŽ) alebo aj keď za tvojej pritomnosti niekoho vyhoní, alebo jej aj pretiahne dierky... Ak máš akékoľvek pochybnosti ale túžba poznať tento typ vzrušenia je veľmi silná nájdite si ženatého, kde je vysoká pravdepodobnosť, že sa o.i. diskrétnosť plne zachová... Ak chceš pokecat viac, s nestrannym odporúčaním a posúdením, napíš mi správu...
Neverim ze v PO nenajdes chlapa,muza co by sa dal vyhonit pred tebou,alebo by sa podujal na sex s vami?
Ved treba najst niekoho,skusit a uvidis co a ako,samozrejme prve sa opytat polivicky
Jasný cuckold. Tam smeruješ od prvého písmenka svojho príspevku
Pozor na sex v trojke, je to chodenie po tenkom lade... a nezabudni na to, ze ak nenajdes charakterneho cloveka (a to problem myslim si) tak ta moze potom napriklad vydierat alebo obtazovat. Mozno je lepsie dva pary, tam je to dvaja na dvoch, ale aj tam musis najst vyrovnanych ludi. A zase toto je najvacsi problem, najst ludi, ktori su v pohode.

Zaujímavá ponuka
Manzelka