Nemám ale tu si viacerý pridávajú. Jedna skusená odtiaľto mi to povedala. Ja ani neviem aký mám veľký ale myslím si že priemer tak 15cm. Nadviazal som s ňou známosť písali sme si. Hľadala väčší. Tak som jej popravde povedal že smola teda asi by nebola spokojná. Ale proste stretli sme sa na káve proste iba sa spoznať osobne lebo sme si rozumeli písmenkami. Pravdaže skončilo to v posteli a bol s toho pekný vzťah na dlhšie. Super kočka. Najlepšie bolo keď mi raz začala hovoriť že ho mám pre ňu ideál dosť veľký aj hrubý. Reku však hľadala si väčší? nakoniec vysvitlo že mala robertka 18+ a bola s ním spokojná (aj predomnou sa s ním robila ale nie úplne dnu alebo skôr opatrne)a najhoršie bolo že mnohý jej sľúbili vtáky po kolená a potom sklamanie. Nielen veľkosť ale aj výkon. Proste podľa nej som mal väčší ako väčšina tých kecálkov. Ktohovie ako si to merajú. A dôležitejšie bolo to umenie v posteli. Proste sme si sadli. A ak vieš použiť jazyk ruky prsty voniaš vieš kam chytiť atď. A ona ťa chce potom pohoda. Takže tak. A vôbec moje baby sa nikdy nesťažovali a ak áno skôr na moju povahu alebo skôr zaneprázdnenosť.
Nejaké extra veľké zväčšenie nečakaj

Zväčšenie
Augumentacia