Má svařování je ta středa,že se divím,že ten její na ni vůbec vleze. Amen
Svagrova,omlouvám se za za ten napovídá. Zastřelit ho.
Mám manželku, která se mi moc líbí. Její sestra, moje švagrová je ji hodně podobná, takže se mi líbí i oba. Manžela je v některých ohledech hezčí, ale švagrová je zase neokoukana. Často, když jsme u ní na návštěvě, tak premyslim jak asi vypadá pod šaty? Jaký má tvar prsou, jaké bradavky, je dole přírodní, má pysky, nebo jen sterbinku jako její sestra.....??? Je ale hodně konzervativní, takže v našem případě by asi byl menší problém na straně manželky, než švagrové. Tím netvrdím, že by to manželka nesla lehce, ale sestry mají k sobě dost blízko a myslím si, že by se sice značně nerada, ale přece jen rozdělila, aniž by to narušilo naše manželství.
Já bych to nechal na tom, ať se ségry domluví. Spíše bych diskusi ve třech vedl směrem.. Snad si nemyslíte, že jsem lepší než švagr.
My jsme se na Silvestra opilí a skončilo to společným sexem se švagrem a švagrovou. Byl to úlet, ale 2x, 3x ročně to opakujeme.
My jsme se na Silvestra opilí a skončilo to společným sexem se švagrem a švagrovou. Byl to úlet, ale 2x, 3x ročně to opakujeme.

Švagrováá
Ošukal někdo švagrovou ?