Ktadež fotek

Nick JH-MILF

“ Myslel jsem že se lidé podívají ale že bude nějaký ubožák stahovat fota a pak je rozposilat mezi kamarády to mně nikdy nenapadlo .”

Musím si pevně držet stehna abych se nepochcal smíchem. Jelikož nejsem sprosťak nebudu to nazývat “blbost” ale “naivita”.

slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/naivita

Zdar Richard
Tak nic nezverejnujte a pak nebudete plakat.
Nicméně to berte pozitivně. Něčím toho pána zřejmě zaujala, když si fotky stáhl a ukazuje je dál ;-) kazda mince má dvě strany 😀
Dříve jsme tu měli galerky a také se nám stalo, že je nějaký honič stáhl a na jiném webu vydával za své. Pokud si fota někdo stáhne pro své honící potřeby, nic proti tomu, ale posílat je dál, to už je za hranou. Zvláště, když fota byli i s obličejem. *19*
Dobrý den .Toto se mi tu stalo také že nějaký ubožák si stáhl moje fotky a posílal je po mesengeru.Jinde takové fotky nemám
Mám také takovou zkušenost a byl to velký problém.
Hele nic proti ale o kousek vedle jsi psala že je posíláš sama a dobrovolně ,takže zrovna u tebe nechápu to proč si zde vyléváš srdečko*9*
Když sem dáte fotky s obličejem nebo jinak snadno identifikované, tak musíte počítat s tím, že se k nim někdo z vašeho okolí dostane a pak už se to šíří jako lavina.
Klidně mohl místo stažených fotek posílat jen odkaz na váš profil, ostuda by byla stejná a bylo by to naprosto nepostižitelné.
Měl bys možná potom jakousi možnost po prozrazení fotky smazat, ale to neznamená, že už nejsou dostupné - minimálně náhledy těch vašich galerií jsou v archivu k nalezení dosud. (edited)
Když tu tak čtu a koukám na tvé reakce ,tak tak nějak to Na mě působí jako pěkná,, firemní rodinná pohádka ,,
Questo post è stato eliminato dall'utente.
spíše by mne zajímalo, jak se bude posuzovat pravost a originalita. Chtěl bych být vyšetřovatelem *22*. Ono se přeci musí zjistit, komu vlastě fotky patří. Takže se hrozné pobaví celé oddělení PČR kde se toto bude prověřovat. *3**3**3*
Fotky si přivlastňují sami Amateri , když fotografie opatřují jen svým vodoznakem a ne vodoznakem s nickem uživatele jako je to na jiných webech .Označení uživatele na fotkách by řešilo alespoň část problémů s přivlastňováním fotek .Přemýšlím že opatřím své fotky vlastním vodoznakem .
Jako je to blbý, ale když sem někdo dá fotky nebo vlastně kamkoli jinam na net, tak musí někde v zadu v hlavě vědět, že je může kdokoli stáhnout a kdekoli použít. Proto je třeba myslet co se zveřejňuje a třeba obličej tu nedávat. Ale samozřejmě to že někdo fotky vezme a jakkoli použije je hnus a ubohost. Jen říkám, že je třeba žít s tím, že když někam fotky dám tak ta možnost bohužel je.