Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já tedy saunovou kulturu neznám, ale předpokládám, že to bude obdobné jako kdekoliv jinde (v autobusu). Takže vejdu dovnitř a slušně pozdravím: „Dobrý den.“ A hned vidím, jak reagují ostatní, někdo neodpoví vůbec, někdo s kyselým ksichtem a někdo s úsměvem na tváři. Tak v prvních dvou případech dál neobtěžuji a ve třetím zkusím pokračovat, třeba: „Nebude vám vadit, když přitopím?“ A zase pozoruju, jak na to druhý reaguje, slovně i řečí těla. Když dobře, tak můžu říct cokoliv, třeba: „Rozložím si ručník.“ Jde jenom o to, abych viděl, co ten druhý, jestli si chce povídat, nebo ne, jestli odpoví stručně, rozvláčně, sám se na něco zeptá. A potom už případně můžu pokračovat: „Já sem chodím dvakrát do týdne, ale vás jsem tu ještě neviděl, jste tu nový?“
Zdravím zajtra tam ide prida sa niekto ?
Zdravím dnes idem do Palmy ide niekto ?
Ako tak čítam tak bim 351 je najväčší odborník na kokoty tak kontaktujte jeho 🤣🤣🤣
Ty musís byť riadne zakomplexovana.......
Ja nie som zakomplexovana a nepotrebujem ho ani stretnúť ale tie jeho povýšenecke komentáre mi stačia. Už len kvôli nemu by som tam v živote nevstúpila. Ja chodím do Bratislavy ale nedalo mi naňho nereagovať a každý nech sa pozrie na seba. Prečo sa tá pani nemohla opýtať ako to tam funguje keď tam v živote nebola alebo iný ľudia. Hneď ho treba odpísať lebo je to len pisalko a v živote aj tak nepôjde do palmy lebo nemám odvahu. Spametajte sa ľudia pre boha veď nie každý je taký človek čo hneď niekam vbehne . Veď veď chcú len trochu aj poradiť a nie hneď nadávať im
Na ja ich poznám osobne a chodia do palmy pravidelne v tomto sa mýliš
To ťažko keď som písala tento príspevok ešte sme tam neboli
5.2.2022 sa v saune palma kona karneval
mohli by sme spolu nieco vymysliet... tiez ma to laka a nie som z vychodu :)
Zajtra pravde podobne mi ideme ako to tam funguje.
Asi nie keďže sme tu všetci väčšinou východniari
Zajtra ideme vyskúšať a užiť si to tam 😉
Kedy je najlepšie tam ísť? Kedy je pravdepodobné stretnúť tam párik?
Zajtra určite 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Tam stretnete nás
Teraz som tam volal nefunguje ešte.
No Manzelia21 kde ste? Teraz sme prišli do Palmy a pani v obsluhe hovorila, že nikto jej nevolal či je dnes otvorené. Neviem aké zvrhlé potešenie ti prináša takto verejne klamať a nám v súkromnej správe písať, že ste hovorili s nejakým mužom. Sám sa takto diskvalifikuješ a slušní ľudia s tebou nebudú komunikovať. Veríme, že kazdý normálny a súdny človek si urobí na teba vlastný názor a ak bude chcieť ísť do Palmy, pozrie si na ich stránke tel. č. a sám si tam zavolá.
Prosím neklam a nezavadzaj. Kebi som nevolal tak nepíšem ja niesom zberateľ fotiek ani nieaki uhil. Ďakujem za pohop.
Podľa všetkého ste, keďže na číslo uvedené do palmy zdvihne stále žena, nie pan! A sauna je otvorena. Takže nehrajte formu na nete.. ps: odporúčam doučiť gramatiku-:)
Klasika, pozdravujem Vás a snáď sa čoskoro vidíme v Palme , už som včera chcel prísť no pozitív som 🤦 takze musím pockat ešte ale čoskoro sa vidíme .-:) pozdrav polovičku .:)
+421 915939101 na to číslo som volal.
3ple centrum Moldavská je to t.č
Áno len mne povedali ze nefunguje a niektorý tvrdia že je otvorené ta nechápem.
Sauna palma a 3ple sú dve odlišné . Už z názvu to je vidno .
Máš číslo. Už si tam bol. A gde to je presnejšie.
Google poznáš?
Podľa mňa netreba hneď odsudzovať a to píšem pri všetkej úcte ku Vám. Viacero ľudí na tomto fóre nechodilo do slovenských škôl a podľa toho vyzerá aj tá gramatika. Predpokladám, že aj tento užívateľ patrí do tejto skupiny, možno má maďarskú školu. K tomu obsahu sa ja vyjadrovať nebudem, ale pri menšinách by som prižmúril oko, pretože podobne zlú gramatiku má aj množstvo absolventov slovenských škôl.
Premiéra 😉 zajtra sa chystané prvý krát

Sauna palma kto sa pridá??? 😁
Palma