Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jasný není s mýdla to ne ubývá
Jo hele nevěra patří k životu hold máš Parohy na jaře je sklepneš a život jde dál vím ze své zkušenosti. Hlavně nedělat píčoviny
Nebul Pavlíku, buď trochu fotbalista, v době kdy je normální mít manžela a k tomu legálně ještě dva tři milence to není žádná katastrofa. Udělej si nějakou radost, kup si třeba nový elektromobil nebo nového ufouna a zase ti svět zrůžoví.)))) Musíš jít s dobou, ještě pár let a kdo nebude mít tři pohlaví a víc partnerů nebo partnerek bude úplně v autu.))))
Ženy už jsou takové. Mají to v krvi.
Takže ty jsi na amatérech za účelem hledání žen na sex (informace z tvého profilu - se staženou profilovkou mimochodem) a stěžuješ si, že tvoje přítelkyně má někoho na sex?
a nenapadlo tě zamyslet se nad příčinou a ne nad následkem? Asi nešukala s jiným, protože se zrovna nudila...
Jo přesně tato otázka mi také vrtá hlavou. V čem je ten podvod???
Podvod je v tom, že ona “podvedla” jeho. Když podvede on jí tak to podvod není.
Juuuu heleeee tolik palcu dolu - to je krása :-) Jsou to ti co teď přišli na to, že s tou svoji šuknou taky nemaji žádnou ona-šuka-jen-se-mnou-a-ja-šukam-vše-co-neni-do-tři-na-stromě smlouvu? (edited)
Juuuu heleeee tolik palcu dolu - to je krása :-) Jsou to ti co teď přišli na to, že s tou svoji šuknou taky nemaji žádnou ona-šuka-jen-se-mnou-a-ja-šukam-vše-co-neni-do-tři-na-stromě smlouvu? (edited)
Nemyslím si, že v tomhle jde poradit. To má asi každý jinak. Někdo to odpustit nedokáže a někdo zase ano. Asi to je o každém jedinci a nedokážu si představit že Ti v tomhle půjde poradit. Budeš to muset zvládnout sám, každopádně než nějaký krok uděláš chce to dát si čas. Ale pokud nedokážeš odpustit, tak nemá cenu držet vztah dál protože není nic horšího než aby jsi do konce života při každé hádce vytahoval to, že ona udělala tohle...

Miluji ji ,ale podvedla mně
Podvedla mně přítelkyně