Dilema - zralá žena

Prosím o radu...

Prosím o radu, mám možnost sexu se ženou, je jí lehce přes 50, mě 20..nevím jestli do toho jít, má už někdo s tím zkušenosti? Dal jsem si hranici max 40, ale nevím nevím...děkuji
Aj i já mám problém ze staršími ženami,velice mě přitahujou,ale vůbec nevím jak na ně..je mi 25 a když se někdy pokusím,jsou strašně opatrný a chodí tak okolo horký kaše(i když vím-spíš si myslím ,že by to chtěli :-D),.Tak prosím Vás ženy do 45 jak na Vás??...nebo jestli tu jseš některá z ústeckýho kraje?
choď do toho, ale daj si na oči ružové okuliare:-))
Pokud jde jen o sex, tak vůbec nezáleží na věku. To je jen číslo. Pokud se líbí jeden druhému tak není co řešit.
Reaguji hodně pozdě na Tvůj dotaz. Doufám,že jsi s ní už byl a že toho určitě nelituješ. Já,když jsem byl mladší,tak jsem byl s několika staršími ženami a mohu říct,že to jsou ty nejkrásnější erotické zážitky mého života. Mladý muž a zralá žena je tou nejlepší kombinací,pokud si oba chtějí užít hlavně nejlepší sex bez citové vazby,i když ani ta není vyloučena. Starší ženě mladý milenec nesmírně zvedá sebevědomí a ona ti to vrchovatě dá najevo a v míře vrchovaté. O co je méně tělesně přitažlivá,o to tě více přivede k sexuálnímu vrcholu svými zkušenostmi,vytříbenými technikami sexu a většinou sériemi orgasmů,které u mladých žen těžko zažiješ,protože mladá žena je sice krásná,ale její sexuální libido se většinou teprve formuje a ona se v sexu často teprve " hledá ",zatímco starší,zkušená žena přesně ví co chce a co ti má dát,aby jsi byl na vrcholu rozkoše.
Počkej si, až si budeš jistý. Nemusí to být vždy nejkrásnější sex pod sluncem...
To přeci musíš vědít sám a né si nechat radit.
Na nic nečekej a jdi do toho.Mě v této souvislosti tatínek říkal" Když se chceš naučit jezdit, tak na starém kole.
Měl pravdu.
záleží na tom, co od toho očekáváš, pokud ti jde jen o sex a přátelství, tak rozhodně jdi, pokud tě přitahuje. Samozřejmě musíš mít na zřeteli, že ti na rande nepřiskáče dvacítka. Takže já bych byla stará co? Je mi 47 :D
Ahoj, jdi do toho. Zralé ženy Tě určitě něco přiučí, umí si sex užít a jsou úžasné milenky. Já bych do toho šel okamžitě, již dlouho hledám starší ženu a vůbec se nedaří.