Jako inspiraci ne. Spíš si sem chodím popovídat na fórum, podívat se na fotky a tak. Seznámení se nebráním , ale ani se nějak aktivně nesnažím. Dřív jsem to zkoušel, ale bez úspěchů, tak tomu nechávám volný průběh. Rozhodně větší štěstí jsem měl na klasických seznamkách jako tinder apod.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dominantního partnera nezávazně 😊
Tady je to komický celkem,jednání některých je ubohé,trapné,zlomyslné,nebo ty falešné profily,když někdo nemá fotku v profilu,tak kvůli těmto fake lidem,nebo především kvůli diskrétnosti nebo pracovnímu a osobnímu životu,fotka se dá poslat přece,navíc aspoň pak je jasný kdo jen soudí,aniž by dotyčnou osobu poznal naživo,nebo dokonce i ochutnal. Dobrý den
Já si sem třeba chodím povídat. Nic jiného tu nehledám.
Já vím ale já tak moc nechci aby mě někdo ze známých tady poznal. Navíc i když se nějaká najde tak se ani nechce scházet jako třeba ty. Tak jaký to má význam? Vždy si říkám : napíšu a pokud dotyčná chce tak se o mě vše dozví ale tady to je marné. Většina tady je samý úchylák takže to chápu.
Souhlas, ne každý je musí prezentovat fotkou ….. Nekdy stačí slovo a sympatie a zajem je tady.
Tak aspon zakladni udaje bych cekala. Region,vek,vyska,vaha,oci,vlasy ,účel hledání . Tohle rozhodne rekne o cloveku vic nez kdyz tam neni lautr nic. Galerie by taky byla fajn.
A samozrejme,poté vymena fotek a dalsi konverzace a vzajemne poznávání .
A kdyz si dam inzerat ze hledam stihleho muze 35-40let z meho regionu a napise mi chlápek s prázdným profilem:”ahoj kocicko,a co ja? Líbil bych se ti? “ ,bez fotky,samozrejme,odpověděl bys mu vubec? Navic kdyz ti prijde skoro 400vzkazů a kazdy třetí vzkaz je v tomhle stylu?
A pak je bomba kdyz teda odpovis a dozvis se ze dotyčnému je 24,z Liberce,172/96
Jako sorry,ale tohle me vazne nebavi
A samozrejme,poté vymena fotek a dalsi konverzace a vzajemne poznávání .
A kdyz si dam inzerat ze hledam stihleho muze 35-40let z meho regionu a napise mi chlápek s prázdným profilem:”ahoj kocicko,a co ja? Líbil bych se ti? “ ,bez fotky,samozrejme,odpověděl bys mu vubec? Navic kdyz ti prijde skoro 400vzkazů a kazdy třetí vzkaz je v tomhle stylu?
A pak je bomba kdyz teda odpovis a dozvis se ze dotyčnému je 24,z Liberce,172/96
Jako sorry,ale tohle me vazne nebavi

Co tady hledáte?
naplňuje Vás zde trávit čas?