Bez kondomu a vystříkat mě
Samozřejmě se zdravým kandidátem.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Caute hledam nejakou co ma rada dlouhe lizani real dnes.. :))) boh 1070 5p31byt zvytahuv pravo ale ne uplne v pravo;)
to masnted dobrou zenu kdyz ji muzr vystrikat kdokoliv :D
Vidis a mne treba prijde rozdil naprosto minimální. Mozna proto, ze me vzrusuje hlavne delat dobre partnerce. Me udelani je fajn, ale kvuli tomu sex neprovozuji. Pokud by mi slo jen o muj orgasmus, tak si ho klidne budu jen honit
A kolik pohlavně přenosných nemocí už jste si s takovým přístupem nasbíral? Celý život považuju kondom za naprostou samozřejmost, i v manželství, vůbec o tom nepolemizuji. Výjimka byla jen tvorba dětí. Způsob antikoncepce a ochrany před nemocemi je potřeba řešit zavčas. S názorem, že antikoncepce je problém ženy a nemoci se ignorují, se Vám trochu zužuje výběr partnerek, ale samozřejmě nezpochybňuji, že nemáte naději najít si tu pravou
... Jen já osobně bych si od nezodpovědného člověka radit nenechala.
Nebudu tady plevelit vlákno, stejně je to tu už nepřehledné, ale dovolila jsem si reagovat osobní zprávou. Máte právo na svůj názor, ale bylo by fajn zůstat v obecné rovině. Vaše letitá zkušenost u mě neplatí.
@Raddoni ... jsem ráda, že moje soukromá zpráva Vám ukázala, že život může být mnohem složitější, než se dá popsat pár větami ve veřejné diskuzi. Nic ve zlém, a upřímně přeju, ať se Vám daří.
Pokud mě chcete urážet osobně, netřeba zaplevelovat veřejnou diskuzi, k osobním útokům se lépe hodí osobní zprávy...
Je milé, že člověk s téměř prázdným profilem je ochotný číst profily někoho jiného... Ale v jedné věci Vám bohužel nemohu vyhovět, nemůžu splnit Vaše přání vidět toho, kdo se to se mnou táhne, protože nemám jeho souhlas se zasíláním fotografií. Zatímco většina lidí tady věcně diskutuje a vyjadřuje svůj názor, Vy tvrdošíjně odmítáte akceptovat, že někdo může mít názor jiný, nota bene podložený argumenty či zkušenostmi. Pokud všechny Vaše partnerky řešily antikoncepci hormonálně a zároveň jste měli to velké štěstí, že žádný z vás nikdy neměl žádnou nemoc, kterou si pak mezi sebou vzájemně předáváte, můžu Vám (i Vaši partnerkám) jen upřímně popřát, ať Vám to štěstí vydrží. Bohužel některé nemoci mohou být přenosné dříve, než se projeví nebo než je lékař odchytne. Soudě dle Vašich názorů je ale možné, že i když jste po třicítce pořád svobodný, tak v celém svém životě máte jen jednu stálou partnerku, takže moje teoretické úvahy se Vás zřejmě netýkají. Užívejte si to Vaše přesvědčení, že Vám se nic stát nemůže...
Tak zalezi, zda vam kdyztak nahodne poceti vadi nebo ne? Predpokladam, ze jste spolu delsi dobu a ne jen naivni blazni

S kondomem nebo bez?
Bez antikoncepce