Panic?

Cti dole ;)

cau, je tu nejaky panic, co by sel se mnou (jsem taky panic) nekam na privat, zbavit se toho?
Ahoj, pořád jsem čekal na tu pravou až jsem to promeškal. Budeš to ty? Já 27let, 182cm, 65kg. Hledám nějakou hodnou vílu která mě zaučí do skrytých tajů sexu. Plzeňsko
Pište vzkazy
Nejaka pre neskuseneho muza 36r ?
nabizim svou prdelku panicovi na osukani domazlicko mozna i plzensko
poradím ti takhle... jestli máš byť jen trochu na obzoru nějakou holčinu z okolí, která ti dá, tak na privát nelez, budeš si to vyčítat, jestli ne, tak běž a vyber si nějakou dobrou rajdu :)zvedne se ti sebevědomí a už privát nebudeš potřebovat. Taky jsem to tak měl.
Souhlasím že pro panice to není jednoduché si najít ženu.Čím jsi starší tak je to horší a horší.Také mi kamarád radil ať si zajdu do bordelu,ale já nechtěl platit za něco když nevím jestli se mi to vůbec bude líbit.
to mas pravdu s pribudajucimi rokmi je to horsie a horsie, uz i ta sebadovera ide dole vodou...
Já jsem taky pořád panic a nemůžu pořád najít jak se říká "tu pravou". Já mám problém ještě se sluchem. Tak toho se většina holek lekne . :(
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vzdyt beha tolik holek všude to nerikej ze musis nutne na privat :-(
Zdravím Shocky, já jsem na tom úplně stejně jako ty, ale souhlasím s nezastavitelna, že tohle není zrovna nejšťastnější způsob. O něčem podobným bych začal možná uvažovat až mi bude tak 30. Zatím zkus hledat a hledat, to dělám taky. Tak hodně štěstí. ;-)