Myslím si že u muža (beriem ako príklad seba) sa to s pribúdajúcim vekom mení.
V mladosti predovšetkým fyzické prednosti. Pekná postava, tvár atd....
Po pár rokoch manželstva a dvoch deťoch ma zaujme na žene hlavne osobnosť (psychická vyrovnanosť, schopnosť zvládať krízové situácie v kľude a s rozvahou, pozitívny prístup k životu, ochota viesť sexuálny život......) Samozrejme že na prvom rande sa to nedá zistiť.
šanca na druhé stretnutie?
U mňa by bolo veľkým pozitívom už to že by mala rovnaké koníčky ako ja, čo si myslím že je veľmi dôležité. Vzhľadu už neprikladám takú váhu. Podľa mňa keď sa človek príliš stará o zovňajšok tak zanedbáva svoju osobnosť.
Čo ma na prvý pohľad zaujme?
Páči sa mi pekný úsmev a oči.
"No go"
Asi viac obéznejší ľudia (prepáčte ale je to môj názor). Fajčiarka- to by som nezniesol. Povýšenecké vystupovanie voči ľuďom.
V mladosti predovšetkým fyzické prednosti. Pekná postava, tvár atd....
Po pár rokoch manželstva a dvoch deťoch ma zaujme na žene hlavne osobnosť (psychická vyrovnanosť, schopnosť zvládať krízové situácie v kľude a s rozvahou, pozitívny prístup k životu, ochota viesť sexuálny život......) Samozrejme že na prvom rande sa to nedá zistiť.
šanca na druhé stretnutie?
U mňa by bolo veľkým pozitívom už to že by mala rovnaké koníčky ako ja, čo si myslím že je veľmi dôležité. Vzhľadu už neprikladám takú váhu. Podľa mňa keď sa človek príliš stará o zovňajšok tak zanedbáva svoju osobnosť.
Čo ma na prvý pohľad zaujme?
Páči sa mi pekný úsmev a oči.
"No go"
Asi viac obéznejší ľudia (prepáčte ale je to môj názor). Fajčiarka- to by som nezniesol. Povýšenecké vystupovanie voči ľuďom.
Osobne nemám žiadny "manuál na ženy""každá je originálna, čo je skvelé, myslím.. neviem sa vyjadriť čo sa mi páči ale viem čo sa mi nepáči a to je nevychovanosť,,,to platí pre všetkých ľudí všeobecne. Ppo sexuálnej stránke na pôsobí doslova asexuálne veľká nadváha.Tým sa nechcem dotknúť žiadnej ženy,je to môj pohľad a vkus a rozhodne je veľa mužov ktorých také ženy vzrušujú.. prajem pekný deň
Mám skúsenosti len s dvomi ženami pri ktorých keď som sa na nich len pozrel hneď som mal erekciu a boli pre mňa neuveriteľne príťažlivé, čo to robí? No jednoznačne pohľad dokázali skvelo flirtovať len pohľadom potom sa mi na nich páčili také decentne kučeravé vlasy, niečo ako trvalá.
Charakterovo mám jedno bola moc drzá a druhá sa moc smiala život bol pre ňu jednoduchý.
Ale s ani jednou som sa ďalej nestretával radšej mám serióznejšie ženy ktoré sa neustále nesmeju.
Škoda pretože sexuálna príťažlivosť tam bola z oboch strán, ale keď sme sa spoznali bližšie... No nedalo sa spolu vychádzať.
Charakterovo mám jedno bola moc drzá a druhá sa moc smiala život bol pre ňu jednoduchý.
Ale s ani jednou som sa ďalej nestretával radšej mám serióznejšie ženy ktoré sa neustále nesmeju.
Škoda pretože sexuálna príťažlivosť tam bola z oboch strán, ale keď sme sa spoznali bližšie... No nedalo sa spolu vychádzať.
na dlhodoby vztah (u mna) je rozhodujuci hlavne charakter/povaha ktorej neoddelitelnou sucastou aj uprimna komunikacia.
prijemna chapava a hlavne zena svojho muza ktora ho podporuje a stoji pri nom aj ked je zle. samozrejme esteticky je fajn ked je pekna a stara sa o seba.
prva vec: je podvedomy scan osobnosti a ako sa s nou citim.
no go: obezita, arogancia, pokrytectvo a asymetria v ocakavaniach. nemozes chciet krasneho mudreho princa (princeznu) ked sama taka nie si. obcas nechapem ako niektori muzi/zeny dokazu ubrat zo svojich narokov a idu do vztahov ktore su pod ich uroven a su vopred odsudene na zanik....
ak sa bavime o jednorovkach alebo kratkodobych vztahoch tak estetika krasa hra vacsiu rolu a je dolezitejsie ako povaha ale zas odtial potial.
hadam som tvoju oztaku zodpovedal
prijemna chapava a hlavne zena svojho muza ktora ho podporuje a stoji pri nom aj ked je zle. samozrejme esteticky je fajn ked je pekna a stara sa o seba.
prva vec: je podvedomy scan osobnosti a ako sa s nou citim.
no go: obezita, arogancia, pokrytectvo a asymetria v ocakavaniach. nemozes chciet krasneho mudreho princa (princeznu) ked sama taka nie si. obcas nechapem ako niektori muzi/zeny dokazu ubrat zo svojich narokov a idu do vztahov ktore su pod ich uroven a su vopred odsudene na zanik....
ak sa bavime o jednorovkach alebo kratkodobych vztahoch tak estetika krasa hra vacsiu rolu a je dolezitejsie ako povaha ale zas odtial potial.
hadam som tvoju oztaku zodpovedal
V prvom rade komunikácia,úprimnosť a aby nebola v posteli úplný lazaret ale aspon obcas sa zapojila ci bola aktivna a v druhom rade ako chutná...ide mi skor o cloveka,nie az tak vyzor,takze ak si neverí a sama sa zhadzuje,nabudúce najskor nebude
Myslím že u mňa celkový dojem. Viem že je to otrepané, ale musí preskočiť iskra. Nie je podstatné či má čierne okále, blond vlasy, kila mierne navyše.. Musí byť charizma. Mal som zážitky že v písaní sme si rozumeli, foto super a reálne stretnutie ma zabrzdilo...a niekedy opačne...stretnutie bez fota a kecov a buuum... Nie je to jednoduché 😁
Pekná téma :)
Za mňa navonok zaujme pohľad, nedokážem povedať farbu očí takmer žiadnej ženy v mojom okolí, ale dokážem si do bodky vybaviť spôsob, akým sa pozerá a dokáže to zostať v mojej mysli celé roky. Priťahuje ma, ak žena pôsobí ako dáma - nemám rád ľahostajnosť všeobecne a týka sa to aj spôsobu sebaprezentácie. Samozrejme, to vonkajšie je potrebné potvrdiť aj tým vnútorným, inak to nefunguje. A moja osobná preferencia je štíhla postava.
Z vnútorného sveta je pre mňa príťažlivá otvorenosť v komunikácii, otvorená myseľ, sofistikovanosť a dobré spôsoby.
No-go je hranie všelijakých hier na nedostupnosť, infantilnosť a taký ten spôsob myslenia, že "takto to vidím ja a toto je preto univerzálny návod pre život". A celkovo flegmatickosť, aj voči sebe, aj voči svojmu okoliu.
Za mňa navonok zaujme pohľad, nedokážem povedať farbu očí takmer žiadnej ženy v mojom okolí, ale dokážem si do bodky vybaviť spôsob, akým sa pozerá a dokáže to zostať v mojej mysli celé roky. Priťahuje ma, ak žena pôsobí ako dáma - nemám rád ľahostajnosť všeobecne a týka sa to aj spôsobu sebaprezentácie. Samozrejme, to vonkajšie je potrebné potvrdiť aj tým vnútorným, inak to nefunguje. A moja osobná preferencia je štíhla postava.
Z vnútorného sveta je pre mňa príťažlivá otvorenosť v komunikácii, otvorená myseľ, sofistikovanosť a dobré spôsoby.
No-go je hranie všelijakých hier na nedostupnosť, infantilnosť a taký ten spôsob myslenia, že "takto to vidím ja a toto je preto univerzálny návod pre život". A celkovo flegmatickosť, aj voči sebe, aj voči svojmu okoliu.
Asi budem za divného, no vždy som uprednostňoval "vnútro" pred zovňajškom.
Ono je síce fajn, keď má žena veľké a pevné prsia, či oblý zadok alebo ploché bruško, no čo z toho, pokiaľ je namyslená, arogantná alebo sa po celý čas pretvaruje. A to isté by sa dalo asi povedať aj o mužoch. Krása nikomu nevydrží na veky, preto u mňa nie je na prvom mieste.
No samozrejme nejaké tie sympatie tam vždy musia byť. 
A teraz priamo k tvojej otázke. Najviac ma na žene zaujme úprimnosť a otvorenosť. Nemám rád, keď sa snaží vyhýbať odpovediam. Pôsobí to na mňa ako keby mala potrebu niečo predo mnou skrývať. A moje "no go" je práve tá namyslenosť a arogancia. Vtedy sa môže jednať aj o najkrajšiu ženu na svete, no nič z toho nebude.
A teraz priamo k tvojej otázke. Najviac ma na žene zaujme úprimnosť a otvorenosť. Nemám rád, keď sa snaží vyhýbať odpovediam. Pôsobí to na mňa ako keby mala potrebu niečo predo mnou skrývať. A moje "no go" je práve tá namyslenosť a arogancia. Vtedy sa môže jednať aj o najkrajšiu ženu na svete, no nič z toho nebude.
Ten prvý pohľad je pochopiteľne o fyzickej prîťažlivosti, mne osobne v tomto smere najviac povedia oči a tvár celkovo. Potom prirodzená inteligencia, otvorená myseľ, humor, nadhľad. To sú u mňa zapínače, ktoré ak nie sú, môže to byť aj Trójska Helena a nič z toho. Vypínače sú okrem iného aj záľuba v nadmernom pití alkoholu, ezoterika, príliš konzervatívne postoje, bigotnosť, upätosť, pretvárka.
A preco by nemala byt normalna??... ja som tu tiez a pripadam si uplne normalna... sme tu komunita ludi, ktori maju radi sex a veci s tym suvisiace. Vobec netreba za tym hladat neviem ake dovody a zahady.

Ako muži vnímajú ženy
Otázka na mužov:)