Čauky. No a od nás chceš co?
Co já bych za to dal, mít takovou partnerku, která má mokré orgasmy. Zažil jsem to zatím jen jednou, kdy mě žena při lízání postříkala (stříkala jako požární hydrant) a bylo to šíleně rajcovní a super, hned bych si to zopakoval.
Ahoj taky je mám dost mokré můj už nechce a kamaradovi to nevadí ba naopak.Rad mě prstuje a nechá mě strikout několikrát za sebou
Pořádně mokrá kundicka je prostě nejvíc 😉❤️😘
...ahojík mám teď přítelkyni .. krásně rostlou .... 5 prsa ... vyholenou ... užívám si její mokré orgasmy a nástup k němu ... je to nádhera , když cítíš, jak ti kolem stáhlého penisu proudí horká šťáva z lasturky .. to je opravdová rozkoš ... vystříkám ji, jí - kundičku a po orgasmu a v klídku ji tu směs milostných šťáviček ... do poslední kapky vylížu ... je to luxus:-)!!! ..písni mi
Chápu , že si při tom každý připadá jak Rocco Siffredi , ale chodila ke mě jedna kamarádka a musel
jsem , vždycky než přišla vystlat postel dekama , páč to z ní teklo fest. Ze začátku to bylo zajímavé , ale pak už mi to nebavilo. Pak jsem tam měl jednu a ta mi postříkala celou zeď za postelí.
Loužičky nevadí , ale ty stříkačky .......
jsem , vždycky než přišla vystlat postel dekama , páč to z ní teklo fest. Ze začátku to bylo zajímavé , ale pak už mi to nebavilo. Pak jsem tam měl jednu a ta mi postříkala celou zeď za postelí.
Loužičky nevadí , ale ty stříkačky .......
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj tvého partnera nechápu. Promiň a cítit se trapě fakt nemusíš to by měl on se tak cítit. Já naopak miluju když pod mejma rukama holka teče jak dunaj.
Tak to je smutne, jiny by si za to liboval
vzdyt je to to nejkrasnejsi co muze zena partnerovi udelat, ukazat mu jak ji dokazal vzrusit
Ahoj moja byvala priatelka to mala to same a hodne tiekla napriklad aj v praci miloval som ju potom lizať alebo ak mala mokry orgazmus tak mi to striekala rovno na tvar do ust a tak dalej.Radim ti ak mu to vadi a nerobi ti ani oral tak ho vymen za chlapa čo to ma rad.Držim palce a prajem peknu nedelu.
Co to je za partnera? Nechápu :) Současná přítelkyně mě např. při orálním sexu nebo prstění vždy před vrcholem zastavila, protože jí to přišlo trapné. Vysvětlila mi, že má dost morké orgasmy, řekl jsem jí, že jediné komu to může vadit, je to povlečení pod námi a bylo :) Nic krásnějšího jsem nezažil, když jsem ji viděl, jak si to užívá bez nějakých nervů a stydlivosti. Vždyť je to krásné ! ! !
Vyměnit ho pac je to asi hnup a neví co je luxusní
Já si musela pořídit gumové prostěradlo 
Tak tebe bych moc rád vyděl jak pěkně strikas, a nechal bych se od tebe pěkně postříkat.
Mně se to líbí, kámoška je extrémně mokrá taky. Jen to příliš klouže a já se pak někdy nemůžu udělat "uvnitř". Nakonec mi pomůže rukou nebo pusou, ale není to úplně ono.
Tak to neví o co přichází, když má holka mokrej orgazmus tak to je paráda.
Klidně ho mužů nahradit 🤪 rada bych to zkusila po dlouhé době s ženou 😇
jaj. to me mrzi. ale kazdopadne ho kopni do prdele. ver mi prijde chlap co to bude milovat
Já to třeba úplně miluju bych ti to kručí dělal od rána do vecer
Kruci? Jakoze bys ji to delal hlady??
To od něj není hezké tě takhle nechat ladem. Mokr orgazmi jsou fakt suer. Taky jsem ze zacatku byl trochu nesvuj kdyz jsem to orve u artnerky zyzil ale ak mne fakt bavilo je k nim drivadet.
Je to blázen to je to nejkrásnější na tom sexu když jsi úplně mokrá a to tak že ah stříkat 💦 se to mňam pojď zamnou budeme spolu
Já bych to dělal jednom kvůli tomu
No to mě vzrušuje když holka je mokrá a krásně to čvachta no to bylo krásný zážitek já většinou suchou a musel jsem se snažit aby byla mokrá pak se to podařilo jinak mokrá je dobrá 

Tak je to blbec ? Já miluji když má holka mokré orgasmy
Já to miluji, je to rajcovni
To je hodně divnej pavouk nebo to spíš vypadá na extrémního sobce.
absolutně se nemáš za co stydět! :) co by za tvůj mokrý orgasmus dala většina žen tady. :) Jak jste s partnerem dlouho?
tak to já jsem naprosto opačného ražení - čím vlhčí, tím lepší , Já to miluju a neumím bez toho být. Je to rituální součást každé mojí předehry a také dokončení . Miluju to a s jistotou dovedu partnerku kam si přeje :-) No a když pak ještě stříká, tak to už jsem naprosto mimo
Pro chlapa je nejhezci odmenou hodne mokry zensky klin!
ahoj moje milá.nemáš přitele,ale hlupáka.není nic lepšího,když žena má mokrý orgasmus a já cítím její štávičku na ocase nebo podbřišku. ještě lepší prožitek je,když při orálu chytám výstřiky do ust nebo na jazyk.velmi silný zážitek.pokud máš zájem a potřebu tak se ozvi.spolu to doženem.
Tak to je mi líto. Moje žena se poprvé styděla, ale já byl mile překvapen. Řekl jsem jí ať to tu zcáká klidně všechno..aspoň bude důvod konečně vymalovat.. Není to pokaždé, ale já jsem za to rád. Musí to být pro tebe dost těžké. Asi si fakt najdi někoho kdo to má rád.. To ale budeš muset vsadit vztah. Takže tady asi nelze dost kvalitně poradit. Možná to s ním rozeber
Tak je to blb a sobec. Kdyz žena teče proudem, je to největší pocta. A důkaz, že se udělá...
Kdyz teče při lizani postevacku, je to mega pocit, viditelná odměna.
Kdyz teče při lizani postevacku, je to mega pocit, viditelná odměna.
Takže je neempat,no prostě tě má opravdu žrát,chtít,zboznovat jaká jsi,mě by to například o to více bavilo
Každý je nějaký hold taky třeba něco nemáš ráda ale určitě bych neměnil partnera nikdy člověk nenajde dokonalého člověka.🙂 Mít to štěstí tak jsem za to šťastný mít partnerku která má orgasmy.
Nie je to vzdy príjemné, ak je dievca naozaj velmi vlhke, treba rozlisovat mokry orgazmus a mokry. Takze ty co mali ziadnu alebo jednu partnerku co mala taketo možnosti to nemozu hodnotiť. Preto v zavere nie je to vzdy to co niekto chce.
Ahoj, tvůj partner je hlupák. Rád si užívám pohledu na pořádně mokrou kundu.
je to nevhodný partner, ty se musíš u sexu uvolnit a užit si to cele jak to máš. Osobně nechapu tvého přítele, co ja bych za to dal! Je to nadhera a je potřeba si to společně užívat. Je to nouma nic jiného a asi hledí rad jen na sebe při sexu. Je hodně špatně že se musíš pak kontolovat nebo dokonce citit provinile nebo se stydet....
Mokro u ženy a mokrý orgasmus velice miluji
Já to jako problém necítím spíše naopak a miluji mokro ženy.
Tak myslím, že pravdu nemáš. Mokro ženy je opravdu u každé ženy jiné a mokrý orgasmus nemusí mít každá. Z vlastní zkušenosti vím, že některá žena je mokrá, další teče jak studánka a další stříká jak fontána.Pod některou je potřeba po milování ložní prádlo.Ale je fakt, že se to i věkem mění. Takže je velký rozdíl.
To ti opravdu nezávidím takového partnera. Já mám také mokré orgasmy a mojí partneři si to užívají na maximum. Takže tím pádem i já. Zkus si najít kamaráda ;) s kterým si to budeš moci užívat na plno.
Tak to je sám proti sobě neví oco přichází.Ty se vůbec nestyd ba naopak užívej si to i když jak píšeš moc není co
Mít vás doma,tak vám ji Lízu každej den pusinko 💋
Mimochodem teda když nebudu brát v potaz, že se jedná o nesmysl, tak ale co je to za řešení... někomu se něco v sexu nezdá a tak je třeba ho hned odkopnout? Pokud je to něco, co jeden chce a druhý odmítá z nějakýho důvodu, tak snad je třeba na tom pracovat, zjistit proč a jak a zkusit to nějakým způsobem změnit z jedný nebo druhý strany, ne hned ho odkopnout a hledat někoho jinýho.
To je prostě život. Když mu to vadí, ok, má na to právo, pak bych se zamyslela nad změnou partnera. Já bych neuměla žít s někým s kým mi sex nevyhovuje nebo v něm něco chybí a na tom se moc zapracovat nedá, pokud to má ten druhý prostě jinak tak to bohužel nezměnis a nutit ho dělat něco co přirozeně nemá rád není úplně ono
Já to nemyslel tak že spolu musí zůstat ať se děje co se děje, já to myslel tak, že ta dynamika vztahu zdaleka neni jenom o sexu případně jedný konkrétní praktice, kterou někdo nechce. Pokud jsou spolu dva převážně kvůli sexu a jinak je moc nic nespojuje případně to mezi nima nefunguje, tak to asi nemá cenu, ale pokud je vztah funkční a oba spolu být chtějí, tak snad neni řešení to hned rozbít. Ono taky je důležitý dát partnerovi vědět, co je pro tebe jak důležitý, co pro něj, proč mu to vadí... spousta těhle věci se dá nějak ovlivnit, i když to nemusí být snadný a rychlý, ale můj názor je, že pokud si člověk bude vždycky vybírat tu lehčí cestu, tak stejně pravděpodobně nebude nikdy plně spokojený, protože bez překonávání překážek to v životě a ve vztahu přeci nejde. Sorry za dlouhý příspěvek :)
Kopni ho z meze debila. Moje partnerka stříká, užíváme si to, milujeme to oba. Za mě čím víc, tím líp.
hele jsem ženská a nemam problem sem otevrene napsat svuj problem

hodně mokrá
hodně mokrá